O as galvoju paprasciausius perliukus isiverti, jokiu kabanciu, nes sukneles noriu ispudingos mano plaukai ilgi, tai kazkaip visko bus per daug, jei dar papuosalais pasidabinsiu
Bet jeigu imciau kabancius, tai Alinka_girl ideti tiesiog nuostabus
QUOTE(saulegraza28 @ 2010 04 27, 16:20)
Ne, ne , jokių blizgučių ant suknelės ir galvoje šimtų gėlyčių Man apskritai geriausias stiliaus patarimas visoms progoms - mažiau yra daugiau. Šiaip esu minimalistė, tai mano receptas - pakankamai kukli suknelė su vienu įspūdingu akcentu, mažytė puokštė (turiu idėją apie vieną gėlę) ir kuklūs paprasti papuošaliukai ir jų kuo mažiau. Nuotaka juk ne Kalėdinė eglutė
na aisku, turi nuotaka buti puosnesne, nei kad kiekviena diena, bet tikrai jau ne per daug ir dar lb svarbu viska suderinti tarpusavyje, tada nuostabus vaizdas buna
Papildyta:
QUOTE(Alinka_girl @ 2010 04 27, 14:52)
Stai o as pavarvinau seile ir pati pasidomejusi pasidariau papuosaliukus savosioms vestuvems
lb grazu o svarbiausia jusu paziu ranku darbo
kaip man grazu nuotakos auskarai suderinti su jaunikio aksesuaru..
Maniskiai buvo tokie:
[attachmentid=197517]
Aisku nuotraujoje jie taip graziai neatrodo
[attachmentid=197517]
QUOTE(pitchy @ 2010 04 29, 20:03)
as kazkodel itariu, kad tas suderinimas yra del to, kad nera puokstes pas jaunaja, o jaunikiui - geltytes atlapme
Papildyta:
QUOTE(drauge1 @ 2010 04 29, 20:30)
lb grazus
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 29, 20:48)
as kazkodel itariu, kad tas suderinimas yra del to, kad nera puokstes pas jaunaja, o jaunikiui - geltytes atlapme
nuotaka puokste turejo... stai visa fotosesija rasta http://blog.vaphoto.lt/?p=523
man tai lb orginalu toks derinimas... nebutu vestuves uz poros savaiciu as irgi tokius papuosalus daryciausi.. o dabar nespesiu plunksnu iki to laiko gauti...
QUOTE(pitchy @ 2010 04 29, 22:17)
nuotaka puokste turejo... stai visa fotosesija rasta http://blog.vaphoto.lt/?p=523
man tai lb orginalu toks derinimas... nebutu vestuves uz poros savaiciu as irgi tokius papuosalus daryciausi.. o dabar nespesiu plunksnu iki to laiko gauti...
Siaip grazu, bet kazkiek neiprasta mano akiai
Dekui GUCCI
QUOTE(drauge1 @ 2010 04 29, 19:30)
Maniskiai buvo tokie:
[attachmentid=197517]
[attachmentid=197517]
padailinus kilputes butu tobuli..
QUOTE(pitchy @ 2010 04 29, 19:03)
kokia orginali pora, atrodė SUPER
QUOTE(redushka13 @ 2010 04 30, 10:28)