redushka13 nematyta, bet gražu o kokio tipo bus jūsų vestuvinė suknelė?
be petnešėlių, ties krūtine laisvai krentanti tokia paprastutė
gražu tuomet labai tiks bus jūsų kaklo papuošalas
QUOTE(iena @ 2010 04 16, 14:58)
gražu tuomet labai tiks bus jūsų kaklo papuošalas
tikrai prie paprastutes manau super toks grozis
QUOTE(redushka13 @ 2010 04 16, 12:43)
Aš štai tokį pasidariau savo vestuvėms
labai grazu, kiek daug cia darbo ideta
Darbo tikrai nemazai ideta, bet kazkaip tas papuosaliukas suteikia sunkumo pojuti... Gal noretusi, kad jis butu daugiau prigludes prie kaklo. O dabar tarsi kaba, tarsi didokas.... Bet cia tik mano nuomone. O siaip tai tikrai labai kruopsciai padarytas. Labai originalus.
QUOTE(redushka13 @ 2010 04 16, 14:43)
Siaip lb grazu ir daug darbo ideta, taciau man asmeniskai atrodo kaip rankine pakabinta ant kaklo
Reduska, labai giriu. Gražu orginalu, skoninga.
aš planuoju gamintis apyrankę. oranžinę, nes tokie bus batai ir vestuvių akcentai. Kaklas uždaras, tai nieko negaliu kabinti, lieka tik auskariukai ir apyrankė.
aš planuoju gamintis apyrankę. oranžinę, nes tokie bus batai ir vestuvių akcentai. Kaklas uždaras, tai nieko negaliu kabinti, lieka tik auskariukai ir apyrankė.
labai grazus darbas, Redushka13. Vieni komplimentai. Tik as asmeniskai nebuciau dejus tu perlu, kaspinelio, blizgucio kitame sone- tik silko rozes ir bantelis ant kaklo nugaroje.
Smagu cia sutikti originalius ir stilingus papuosalus kurianciu zmoniu bravo! gal turit parodyti daugiau savo darbu?
Smagu cia sutikti originalius ir stilingus papuosalus kurianciu zmoniu bravo! gal turit parodyti daugiau savo darbu?
klausimas, ka darysite su asmeniniais daikteliais vestuviu diena? imsite kokia mazyte rankine? juk vistiek veidrodeli, lupdazi, nosiniu teks isideti.. kam patikesite toki turta dabot?