QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 21:29)
Labai grazus darbai
ir nebrangus
QUOTE(juodauoga @ 2010 03 12, 11:24)
Vestuvinis papuošalas Nuotakai , darytas pagal užsakymą
* Meilės ir svajonių keliais *
* Meilės ir svajonių keliais *
Jau kaip graaazuuu
o kur drauge rado tokius auskariukus,nes as tokiu panasiu irgi noriu,bet niekur nerandu
Papildyta:
o kur drauge rado tokius auskariukus,nes as tokiu panasiu irgi noriu,bet niekur nerandu
Papildyta:
QUOTE(vavuum @ 2010 02 11, 11:53)
papuosaliukus sugalvojau perpirkt is pusbrolio zmonos patiko... o kazko panasaus lb neradau....
Manau per savo vestuves desiuos tik auskarus ir gal grazia apyranke, nors ir jos nereikia kai geles rankoje... Kazkaip man jau ir suknele puosni buna, ir plaukai graziai padaryti, o dar apkraut visa kuna papuosalais, pernelyg pompastiskai atrod o
O kadangi mano vestuvine suknele bus grakisko stiliaus, tai isivaizduoju kazka taip:
O kadangi mano vestuvine suknele bus grakisko stiliaus, tai isivaizduoju kazka taip:
QUOTE(icetea.home @ 2010 01 21, 12:27)
dekui mergaites
Man labai grazu butent toks kaklo papuosalas! Manau kiekviena galetu sau pasidaryti lengvai sau koki tik nori ! tiesiog trupucio atlaso, trupusio nerinu, gal organzos, perliuku, karoliuku ir beabejo fantazijos! Taip originaliai atrodo! uztektu jo vieno ir mazu perliuku i ausis...
Man labai grazu butent toks kaklo papuosalas! Manau kiekviena galetu sau pasidaryti lengvai sau koki tik nori ! tiesiog trupucio atlaso, trupusio nerinu, gal organzos, perliuku, karoliuku ir beabejo fantazijos! Taip originaliai atrodo! uztektu jo vieno ir mazu perliuku i ausis...
Oo! kazkas netradicisko! noretusi pamatyti daugiau originaliu , stambiu kaklo papuosalu