Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(agupu @ 2009 11 19, 10:05)
Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos  bigsmile.gif
Lute nu as tai labai laukiu tavo grafikiuko, negi dar nebere linijos O ? unsure.gif

Ai nebesimatavau šiandien, biški tepa kažkaip, o linijos ir nebrėžė, bet manau, kad buvo, negi testas apsimelavo blink.gif

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 19, 11:59)
Labas rytas  4u.gif
*ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam  bigsmile.gif  bent viena  nestuke.gif  turetu but! nieko nezinau  biggrin.gif
**o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai  doh.gif  38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova  ax.gif

* pasakei ir psio, nereik bartis lotuliukas.gif
** 4u.gif 4u.gif jamk balioną mažum pasveiksi greičiau ir dar 4u.gif mažytei tavo
mes nelaukiam mmm user posted image
Lutė nelaukia nuo 11.24
Dymaxxx nelaukia nuo 11.25
agupu nelaukia nuo 11.26
Paule nelaukia nuo 12.01
Braske nelaukia nuo 12.16

Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 15:35)
Vargšiukė 4u.gif O kaip dukrytė?

aciu d jai viskas ok , bent jau kolkas smile.gif

QUOTE(Lutė @ 2009 11 19, 18:41)
Ai nebesimatavau šiandien, biški tepa kažkaip, o linijos ir nebrėžė, bet manau, kad buvo, negi testas apsimelavo  blink.gif
* pasakei ir psio, nereik bartis  lotuliukas.gif

tepa tai gal implantacija, sako buna biski kraujo kitoms pasirodo g.gif
gerai gerai nebesibaru, bet tikiuosi bus bent viena nestuke.gif
Atsakyti
Na tikiuos bus nors viena nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 19, 20:56)
Na tikiuos bus nors viena nestuke.gif  4u.gif

turi but mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos user posted image

nu trumpam uzbegu pas jus paskaityneti, nes siandien darbe nebuvo kada prisesti prie pc, kaip ziuriu visos laukiam kitos savaites bigsmile.gif siandiena buvo drauge uzsukusi ir pasigyre kad laukiasi wub.gif tai toks baltas pavydas paime, bet labai dziaugiuosi uz ja. nors jai sake depresija ima, nes nesitikejo taip greitai,net is pirmo karto pastoti sakiau as jai kad ta nuotaiku kaita visa tai, hormonai siaucia. sakau cia reikia dziaugtis o ne liudetti, uz toki stebukliuka ax.gif ah... greiciau ir mes visos sulauktume II bruksniuku wub.gif
Atsakyti
dymaxxx, oje as jau uzmirsau ka reiskia i darba eiti ax.gif biggrin.gif net as uzpavydejau skaitydama doh.gif ir as leliuko noriu blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As zinokit irgi pavydziu savo draugei...ji laukiasi ir jau virs 20savaiciu jai, o kai ir as buvau pastojusi taip fainiai skaiciavom kad tik 7 savaites skiria musu nestumus doh.gif liudna, kai pagalvoji, kad galeciau jau dziaugtis pilveliu verysad.gif ech...nieko nepakeisi, planuojam planuojam toliau smile.gif
tik ta mano BT nenori kilti auksciau ir kuo toliau tuo labiau atrodo, kad bus nevykes sis ciklas cool.gif Bet kol nera mm, viltis yra rolleyes.gif isdesciau cia jums lotuliukas.gif
Kaip jus mergaites laikotes?
Atsakyti
agupu,nesiparinam cia del kitu mamyciu nestumu schmoll.gif ateis laikas ir mes bus su pilviukais biggrin.gif as tai net kazkaip galvoju kad sedi ten kazkur angelius ir laukia kada cia ateis ir nesinervuoju nes turi ateiti (nekur desis lotuliukas.gif )
mane tai tas gripas nervuoja, si menesi nieko nepavyks taigi kaledinio stebulko nebus verysad.gif buvau pas gyd. tai antibiotiku gavau tai si cikla jau reiks saugotis kad issivalytu jie. ai dar komplikacija pripaise doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 20, 13:11)
agupu,nesiparinam cia del kitu mamyciu nestumu  schmoll.gif  ateis laikas ir mes bus su pilviukais  biggrin.gif  as tai net kazkaip galvoju kad sedi ten kazkur angelius ir laukia kada cia ateis ir nesinervuoju nes turi ateiti (nekur desis  lotuliukas.gif )
mane tai tas gripas nervuoja, si menesi nieko nepavyks taigi kaledinio stebulko nebus  verysad.gif  buvau pas gyd. tai antibiotiku gavau tai si cikla jau reiks saugotis kad issivalytu jie. ai dar komplikacija pripaise doh.gif

nu jo su siuo gripu nepajuokausi, reik gydytis, sveik braske greiciau 4u.gif ir kad daugiau komplikaciju neatsirastu laikau uz tave kumstukus mirksiukas.gif

ziinoma ateis ir pas mus kada angeliukas i pilveli, tik reikia sulaukti tos dienos wub.gif tada ir mes pilvelius auginsim ir glostysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 20, 13:18)
ziinoma ateis ir pas mus kada angeliukas i pilveli, tik reikia sulaukti tos dienos  wub.gif tada ir mes pilvelius auginsim ir glostysim mirksiukas.gif

oi kaip glostysim ir glostysim lotuliukas.gif wub.gif
bet pasakuk gi tu kaip cia tos kantrybes igyti doh.gif biggrin.gif
tai jau tikrai kad nepajuokausi, ir jus nejuokaukit saugokites labai labai smile.gif
gal kuri jau testuka sugadionot? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

O mano BT nebekyla doh.gif nors nelabai tikiu tais BT matavimais, dėl savo miego su pertraukom, nes būna kad ir po poros valandų miego matuojuos, nes jau būna rytas doh.gif

Žodžiu, laukiu OT ir tada bandysiu su jais gaudyt O g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 20, 13:11)
agupu,nesiparinam cia del kitu mamyciu nestumu  schmoll.gif  ateis laikas ir mes bus su pilviukais  biggrin.gif  as tai net kazkaip galvoju kad sedi ten kazkur angelius ir laukia kada cia ateis ir nesinervuoju nes turi ateiti (nekur desis  lotuliukas.gif )
mane tai tas gripas nervuoja, si menesi nieko nepavyks taigi kaledinio stebulko nebus  verysad.gif  buvau pas gyd. tai antibiotiku gavau tai si cikla jau reiks saugotis kad issivalytu jie. ai dar komplikacija pripaise doh.gif

nu gerai jau nesiparinam biggrin.gif zinau, kad ateis ta diena, bet taip norisi greiciau blush2.gif
o tau sveikateles daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 20, 13:29)
gal kuri jau testuka sugadionot?  bigsmile.gif

nea schmoll.gif jeigu tempa nepakris gadinsiu 25d., treciadieni ax.gif

QUOTE(Paule @ 2009 11 20, 14:56)
Labas smile.gif

O mano BT nebekyla doh.gif nors nelabai tikiu tais BT matavimais, dėl savo miego su pertraukom, nes būna kad ir po poros valandų miego matuojuos, nes jau būna rytas doh.gif

Žodžiu, laukiu OT ir tada bandysiu su jais gaudyt O g.gif

o kelinta CD? Isivaizduoju kaip sunku, jau maniske praeita nakti atsikele, mama sisia noriu doh.gif pasizejau 5val., bet uzmigau greitai, o 7val.matavau, kad labai ir nepasikeitus ta BT po atsikelimo buvo, tai ir irasiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agupu: 20 lapkričio 2009 - 15:22