Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 18, 15:02)
sveikos merginos
as tai tiksliai zinau kad atsivilks tos nelabosios jau kita savaite turi pareiti greiciau laukiu kada ateis ir kada iseis, o tada i darba kipsim kad butu kaledinis stebuklas

kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok

pala, pala gal dar neparei tos mm biggrin.gif is tikruju tai labai linkiu to mirksiukas.gif

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 15:07)
o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu  ziurek gal ir tau  mirksiukas.gif
o as panos atsaukiu savo dziaugsma  verysad.gif  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  doh.gif  noriu tik  i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai

oi vargsiuke unsure.gif va imk daug balioneliu ir gydykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 15:12)
Sveik Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis
O aš taip norėjau vasarą gimdyt ax.gif Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei...Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot

tai gal gi si menesi kibs mirksiukas.gif tada turetu buti rugpjutinukas biggrin.gif
ech...kaip as noreciau, kad sisi ciklas butu vykes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 15:26)
tai gal gi si menesi kibs  mirksiukas.gif tada turetu buti rugpjutinukas  biggrin.gif

Nu jo, liko tik šis mėnuo, ir viskas - persiverčiam į rudenį biggrin.gif Užtai intensyviai dirbam, MB gal net dar labiau nori už mane biggrin.gif
Atsakyti
o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu  biggrin.gif  ziurek gal ir tau  mirksiukas.gif
o as panos atsaukiu savo dziaugsma  verysad.gif  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  doh.gif  noriu tik  i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  unsure.gif

ne, cia nenestumo pozymis tongue.gif kelius vakarus sedejau iki velumos prie savo mezginio, musiau dabar trukumas miegucio rolleyes.gif
o kaip tau nepasiseke 4u.gif , nu dabar tas gripas visus vercia i lova unsure.gif siandien skaiciau kad ir pnv. greitai skelbs epidemija gripo, istikro tai baisiausia jo komlikacijos unsure.gif dabar reikia vengti didelio zmoniu susiburimo, ir i parduotuves vaziuoti vakarais kai maziausiai ju ir kaip sake rankas plauti ir plauti !!!!
nu as cia biski pamoksliuka issakiau, bet juk nepakenks zinoti mirksiukas.gif

braske greiciau sveik ir savo mazyle saugok 4u.gif 4u.gif

as tai po persileidimo pradejau vit. C gerti, stiprinti organizma kitam leliukui, nes mane tie virusai labai greitai pasigauna rolleyes.gif tai per kairi peti persispjaunu kolkas nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dymaxxx: 18 lapkričio 2009 - 16:43
QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 15:12)
Sveik 4u.gif Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis 4u.gif

O aš taip norėjau vasarą gimdyt ax.gif Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei... doh.gif Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot biggrin.gif

oi ir as vasara noriu gimdyt rolleyes.gif rugpjuti butu pats tas kadangi as pati gimus, tik biski neramina kad per karscius reiks su pilviuku vaiksciot ax.gif
dymaxxx zinau kad rankas butina plautis ta ir darau ir namornika turiu kad bacilu labai nepriciaudeciau lotuliukas.gif o kaip nervuoja nes kita savaite sesija man tai ir taip vios speju namu darbus rasyt doh.gif
niu ka man jau 39 tad sliauziu vel i lova verysad.gif
aciu uz palaikyma 4u.gif
beje dymaxxx kartais mmm pozymiai buna ir nestumo pozymiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 18:08)
oi ir as vasara noriu gimdyt  rolleyes.gif  rugpjuti butu pats tas kadangi as pati gimus, tik biski neramina kad per karscius reiks su pilviuku vaiksciot  ax.gif

Nieko baisaus per vasarą nestuke.gif Pati gi gimdžiau spalio 30, tai visą vasarą ir beveik visą rudenį nestuke.gif išvaikščiojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 09:31)
Labas rytas  4u.gif
*Lute, nu rimtai idomus grafikiukas  g.gif gal siandien jau nubreze ?

**O as blyn susinervinus del tokios savo BT  cool.gif Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo  nestuke.gif 2 grafikiukus  verysad.gif
nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka  ax.gif

*Nenubrėžė ir šiandien doh.gif
** o mažum stebūklas thumbup.gif

zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  doh.gif  noriu tik  i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  unsure.gif

O bral sveik greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 18:54)
Nieko baisaus per vasarą  nestuke.gif Pati gi gimdžiau spalio 30, tai visą vasarą ir beveik visą rudenį  nestuke.gif išvaikščiojau biggrin.gif

nu va isgeriau vaistuku tai net spalvos atsirado smile.gif
sakai nieko? nu gal bent man tai pirmi trys menesiai buvo vasara tai labai sunkiai ta karsty pakeliau, bet dar gi be pilvo buvau, bet cia gal galuma nurasyti ta pirmuju menesiu blogumam ax.gif
oi bet noreciau vasara sukneles galeciau rengtis biggrin.gif o ne tai aki man ziema teko tai is vieno kombinizono ir neislysdavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos bigsmile.gif
Braske, kaip tavo sveikatele g.gif
Lute nu as tai labai laukiu tavo grafikiuko, negi dar nebere linijos O ? unsure.gif
Bliam, o kur musu sarasiukas su mm datom (kuriu nelaukiam biggrin.gif )einu ieskot rolleyes.gif
mes nelaukiam mmm user posted image
Lutė nelaukia nuo 11.24
Dymaxxx nelaukia nuo 11.25
agupu nelaukia nuo 11.26
Braske nelaukia nuo 12.16
Paule ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agupu: 19 lapkričio 2009 - 10:07
Labas rytas smile.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 19, 10:05)
Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos  bigsmile.gif

Nuotaikos optimistinės, BT kyla bigsmile.gif

Lutė nelaukia nuo 11.24
agupu nelaukia nuo 11.26
Paule nelaukia nuo 12.01
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paule: 19 lapkričio 2009 - 11:27
QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 11:24)
Labas rytas smile.gif

Lutė nelaukia nuo 11.24
agupu nelaukia nuo 11.26
Paule nelaukia nuo 12.01

thumbup.gif lauksim rezultatu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam bigsmile.gif bent viena nestuke.gif turetu but! nieko nezinau biggrin.gif
QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 11:24)
Labas rytas smile.gif

Laukiam rezultatu bigsmile.gif ir ND nepamirstam rolleyes.gif
o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai doh.gif 38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 19, 11:59)
ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam  bigsmile.gif  bent viena  nestuke.gif  turetu but! nieko nezinau  biggrin.gif

Tikrai bigsmile.gif Laukiam nestuke.gif 4u.gif

Laukiam rezultatu  bigsmile.gif  ir ND nepamirstam  rolleyes.gif

ND nepamirštam, kur jau ten pamirši hihihi.gif

o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai  doh.gif  38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova  ax.gif

Vargšiukė 4u.gif O kaip dukrytė?
Atsakyti