Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 13:51)
ir taviskis ziuriu nemiegalius  smile.gif  manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys  doh.gif
o man mergytes zinokit kojas kaip skauda  doh.gif  gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu  doh.gif kazi kaip cia ND reiks daryt  doh.gif

o kur sportuoji? bigsmile.gif as irgi norejau, bet taip ir nenuejau...paskui planavimai prasidejo leliaus tep ir liko.... blush2.gif
nu teks pasidarbuoti, kad ir su skaudanciom kojom... biggrin.gif

QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 14:22)
O MB kaklą susuko, galvos nebepajudina, bet jis man neišsisuks biggrin.gif

va cia irgi ne priezastis schmoll.gif biggrin.gif
oi mergytes, ko mes tik nepadarom per tuos planavimus, keliames, matuojames BT, negeriam nieko kelias val., kad OT pasidaryt.... doh.gif bet gi viskas del tu vaikiuku wub.gif greiciau jie pasibelstu pas mus wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos user posted image

nu ir kaip jums sekasi? g.gif senai bebuvau pas jus ax.gif leidau sau pailseti nuo pc, nes vyras sako kad man priklausomybe darosi nuo jo lotuliukas.gif dabar pradejau uzsiimti mezgimu vietoi sedejimo prie pc, tai uzsikreciau juodai lotuliukas.gif sakiau stenksiuosi tik darbe buti prie kompo o namuose nuo jo atsiriboti.savaitgali buvom isleke i vilniu, tai puikei praleidom diena, buvom litexpo parodoje, oza aplankem ir dar sveciuose pasisveciavome bigsmile.gif

naujokiai 4u.gif smagu kad musu vis daugeja thumbup.gif
Atsakyti
Užsisakiau OT, žiūrėsim kaip man su jais seksis g.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 12:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o pala, tai cia reikia i dekreta iseiti iki liepos? as tai galvojau, kad iki liepos pagimdyt reikia... g.gif ir galbut net anksciau, nes moketi pradeda tik po 54 dienu(tiksliai nepamenu dienu skaiciaus)  blush2.gif

Sveikutes 4u.gif o ir as galvojau, kad pagimdyt reikia iki liepos blush2.gif nors labai nesigilinau, bet man kazkaip taip atrode g.gif
Atsakyti
Laba, planukės, prikalbėjot jau nuo dūšios 4u.gif

Paule - sveika prisijungus, malonu kad mūsų daugėja mirksiukas.gif

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 00:07)
laikom kumstukus kad pavyke butu  4u.gif
na ispudziai kolkas dar labai neaiskus  ax.gif  astunta diena, bet kolkas temp. laikosi mazdaug vienodai ir nekyla....na bet dar gi net nevidurys tai nesinervuoju... o testuku O as neturiu tai bandysiu pasikliauti BT matavimu  rolleyes.gif

Nesikliauk, man pvz.: BT nerodo O bet testas parodė g.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 10:19)
Labas rytas  4u.gif
mes va dar su chalaciukais su dukriuku
Lute, o tau nenubreze O linijos dar?  g.gif

Nu duok laimės kad būtų leliuks mirksiukas.gif man linijos nebrėžė

QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 17, 17:22)
sveikos merginos
nu ir kaip jums sekasi? g.gif senai bebuvau pas jus  ax.gif leidau sau pailseti nuo pc, nes vyras sako kad man priklausomybe darosi nuo jo  lotuliukas.gif dabar pradejau uzsiimti mezgimu vietoi sedejimo prie pc, tai uzsikreciau juodai  lotuliukas.gif sakiau stenksiuosi tik darbe buti prie kompo o namuose nuo jo atsiriboti.savaitgali buvom isleke i vilniu, tai puikei praleidom diena, buvom litexpo parodoje, oza aplankem ir dar sveciuose pasisveciavome  bigsmile.gif

Na šauniai praleidai laiką, džiugu, aš ir turiu priklausomybę nuo pc, o atsijungiant naudoju mezgimą thumbup.gif kaip gerai veikia

Va mano linijos, kaži kokia nesąmonė, bet tikiuos, rezultatų bus
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Lute, nu rimtai idomus grafikiukas g.gif gal siandien jau nubreze ?

O as blyn susinervinus del tokios savo BT cool.gif Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo nestuke.gif 2 grafikiukus verysad.gif
nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 09:31)
O as blyn susinervinus del tokios savo BT  cool.gif Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo  nestuke.gif 2 grafikiukus  verysad.gif
nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka  ax.gif

Mano nuotaika irgi nekokia doh.gif Kažkaip irgi galvoju kad šis ciklas bus be rezultatų doh.gif

Geras oras??? Pas mane už lango lyja siaubingai doh.gif
Atsakyti
nu va pagalau as cia smile.gif
as tai sportuotin einu i rozyno kluba smile.gif
o as turiu vilties kad si menesi gali viskas pavyksti, temp pradejo kilti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 13:33)
o as turiu vilties kad si menesi gali viskas pavyksti, temp pradejo kilti  thumbup.gif

thumbup.gif Dabar pasidarbuojat iš peties ir laukiat gerų rezultatų 4u.gif

Mano BT irgi pradeda kilt g.gif Bet aš tai nelabai tikiu tokiais parodymais doh.gif Nors šiąnakt be atsikėlimų išmiegojau g.gif

Atsakyti
sveikos merginos
as tai tiksliai zinau kad atsivilks tos nelabosios tongue.gif jau kita savaite turi pareiti greiciau laukiu kada ateis ir kada iseis, o tada i darba kipsim kad butu kaledinis stebuklas bigsmile.gif

kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 18, 15:02)
kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok rolleyes.gif

o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu biggrin.gif ziurek gal ir tau mirksiukas.gif
o as panos atsaukiu savo dziaugsma verysad.gif zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38 doh.gif noriu tik i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 15:07)
o as panos atsaukiu savo dziaugsma  verysad.gif  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  doh.gif  noriu tik  i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  unsure.gif

Sveik 4u.gif Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis 4u.gif

O aš taip norėjau vasarą gimdyt ax.gif Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei... doh.gif Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot biggrin.gif
Atsakyti