Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

Labas vakaras 4u.gif

Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Smagu planuot su kraštietėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 16, 16:17)
Sveikutes  4u.gif Kaip begyvenat?  bigsmile.gif As jau laukiu galo ciklo, idomu ar pavyko mums ... blush2.gif  rolleyes.gif
Lute, kaip tavo BT?
Braske, kaip sekasi matuoti BT? Kelinta dabar CD?

laikom kumstukus kad pavyke butu 4u.gif

QUOTE(Lutė @ 2009 11 16, 20:40)
Labu, nežinau kas čia pas mane per do grafikas, testas rodė O o grafikas ne  g.gif bet tikiuos, kad buvo ir tų brudų mmm nebus  bigsmile.gif

Aga braške, kaip įspūdžiai iš BT veiklos?

na ispudziai kolkas dar labai neaiskus ax.gif astunta diena, bet kolkas temp. laikosi mazdaug vienodai ir nekyla....na bet dar gi net nevidurys tai nesinervuoju... o testuku O as neturiu tai bandysiu pasikliauti BT matavimu rolleyes.gif
QUOTE(Paule @ 2009 11 16, 21:56)
Labas vakaras 4u.gif

Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Smagu planuot su kraštietėmis thumbup.gif

Prasom prasom 4u.gif
niu tai pasipasakok dabar cia mums kiek ir kaip cia planuojat blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 00:07)
Prasom prasom  4u.gif 
niu tai pasipasakok dabar cia mums kiek ir kaip cia planuojat  blush2.gif  ax.gif

Planuojam tai gal jau kokius 3 mėnesius g.gif Tik labai sunku planuot, nes negaliu BT matuot normaliai, nes dar tenka naktim keltis, tai paskui būna netikslūs duomenys, ir das pastebėjau, kad kai pastai išsimiegu, BT būna pakilus, pirmąkart jau patikėjau kad O, bet kad laikėsi savaitę, tada galvojau, kad gal nestuke.gif , bet irgi ne biggrin.gif
Dabar visas planavimas - reguliarus smileysex.gif cool.gif Kadangi dabar ciklo vidurys, tai stengiamės ir tikimės geriausio blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 09:53)
Planuojam tai gal jau kokius 3 mėnesius g.gif Tik labai sunku planuot, nes negaliu BT matuot normaliai, nes dar tenka naktim keltis, tai paskui būna netikslūs duomenys, ir das pastebėjau, kad kai pastai išsimiegu, BT būna pakilus, pirmąkart jau patikėjau kad O, bet kad laikėsi savaitę, tada galvojau, kad gal  nestuke.gif , bet irgi ne biggrin.gif
Dabar visas planavimas - reguliarus smileysex.gif  cool.gif Kadangi dabar ciklo vidurys, tai stengiamės ir tikimės geriausio blush2.gif

ziuriu irgi pametinukus planuojat smile.gif
man irgi tenka naktim keltis bet as sakau bandau matuoti, gal nors kiek nujausiu kada O...
o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
mes va dar su chalaciukais su dukriuku, leksim i turegli veliau, bet va mamka pirma pire kompo savo BT susiveda ir t.t. biggrin.gif
Paule sveika prisijungus 4u.gif
Sekmingu ND visoms mirksiukas.gif
Lute, o tau nenubreze O linijos dar? g.gif
as su savo BT laikausi vienoj linijoj cool.gif galetu truputeli pakilti ta kartele blush2.gif lotuliukas.gif siaip kiek pastebejau ir su dukra ir su antru nestumu buvo 9DPO implantacinis pakritimas ryskus, tai dabar laukiu tos dieneles, galgi pakris tempa rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:14)
ziuriu irgi pametinukus planuojat  smile.gif
man irgi tenka naktim keltis bet as sakau bandau matuoti, gal nors kiek nujausiu kada O...
o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu  doh.gif  lotuliukas.gif

Aha, planuojam pametinukus, norim vienu vargu atvargt ir tada ramiai grįžt į darbą ax.gif O tai jei išeisim į dekretą ii liepos, tai mums dar mokės senąja tvarka? g.gif Tada reiks ir mums rimčiau kibt į darbus biggrin.gif

Aš tai pirmą vaiką suplanavau kažkur per 3 mėnesius ax.gif Tai sakau gal ir šįkart pasiseks ax.gif Ir kaip ir pirmąkart naudojuos kalendoriniu principu, žiūrėsim kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:14)
ziuriu irgi pametinukus planuojat  smile.gif
o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o pala, tai cia reikia i dekreta iseiti iki liepos? as tai galvojau, kad iki liepos pagimdyt reikia... g.gif ir galbut net anksciau, nes moketi pradeda tik po 54 dienu(tiksliai nepamenu dienu skaiciaus) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 10:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o pala, tai cia reikia i dekreta iseiti iki liepos? as tai galvojau, kad iki liepos pagimdyt reikia... g.gif ir galbut net anksciau, nes moketi pradeda tik po 54 dienu(tiksliai nepamenu dienu skaiciaus)  blush2.gif

Aš irgi taip galvoju g.gif
Atsakyti
tai kiek as supratau liepa visoms mazina 10 proc. tai jei i dekreta spesim iseiti iki liepos tai kai skaiciuos uz vaiko prieziura tai gausis daugiau nes dekretas dar bus paskaiciuotas pagal sena tvarka, nes pvz man liepos menesi jau mokes 85 proc, jei nespeju iki liepos iseiti i dekreta belieka 75 proc, o tai reiskia kad mazeja ir vaiko prieziuros pinigai. o jei spesim iseiti tai iki liepos bus skaiciuojamai 85 proc, o vaiko prieziura paskaiciuos su 10 proc, maziau tai vis netoks nuostolis smile.gif
tnezinau ar aiskiai as cia isdesciau ax.gif
agupu jum gerai su chalaciukais o as mirstu nes miego noriu, noprs siandien jau daug ramesne naktis buvo, vis tie dantys, tai ir pusricius pana jau is manes atime doh.gif jau tuoj eisiu jos migdyti tai tada kavyte gersiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:48)
agupu jum gerai su chalaciukais o as mirstu nes miego noriu, noprs siandien jau daug ramesne naktis buvo, vis tie dantys, tai ir pusricius pana jau is manes atime  doh.gif  jau tuoj eisiu jos migdyti tai tada kavyte gersiu  rolleyes.gif

O mes ką tik papusryčiavom abudu biggrin.gif Apie pietų miegą dar negalvojam biggrin.gif Nors jau gerai būtų blush2.gif Bet matau kad vaikinas dar pilnas jėgų doh.gif Geriu kavytę ir tinginiauju po prastai miegotos nakties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 11:32)
O mes ką tik papusryčiavom abudu biggrin.gif Apie pietų miegą dar negalvojam biggrin.gif Nors jau gerai būtų blush2.gif Bet matau kad vaikinas dar pilnas jėgų doh.gif Geriu kavytę ir tinginiauju po prastai miegotos nakties doh.gif

ir taviskis ziuriu nemiegalius smile.gif manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys doh.gif
o man mergytes zinokit kojas kaip skauda doh.gif gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu doh.gif kazi kaip cia ND reiks daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 13:51)
ir taviskis ziuriu nemiegalius  smile.gif  manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys  doh.gif
o man mergytes zinokit kojas kaip skauda  doh.gif  gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu  doh.gif kazi kaip cia ND reiks daryt  doh.gif

O MB kaklą susuko, galvos nebepajudina, bet jis man neišsisuks biggrin.gif
Atsakyti