Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

per vėlu nestuke.gif ta prasme? juk ikriukai gyvibingi būna apie 6 paras, tūrėtų įplaukt thumbup.gif mes ir planuojam (aš daugiau) šį vakarą ND blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 11, 20:17)
per vėlu  nestuke.gif ta prasme? juk ikriukai gyvibingi būna apie 6 paras, tūrėtų įplaukt  thumbup.gif mes ir planuojam (aš daugiau) šį vakarą ND  blush2.gif

Nu taip, del nestuke.gif As galvoju, kad nepaveluotume su ND...bet gal nepavelavom, siandien dar tempa neuzkilo ax.gif kaip pas tave?

Oi labas rytas visoms 4u.gif Idomu, kur braske dingo, vakar nepasirode g.gif
Atsakyti
sveikutes

QUOTE(Lutė @ 2009 11 11, 19:46)
Kitam sykiui kai pradės taip kalbėt išsitrauk maišiukus maximkės ar norfės ar kt. ir pradėk jo rūbus dėt ir pridurk smulkius daiktus paštu atsiųsiu - jei įtikinamai darysi suveiks visam laikui - nieko nebenorės!  Iš savo praktikos
O pirkinys tai liuxiškas  thumbup.gif dviduris man ir labai patinka

nu reiktu gal ir pabandyti taip padaryti g.gif bet baisu kad istikruju neiseitu lotuliukas.gif zinai vyrai visada ne tuo smegenu pusrutuliu galvoja

o del pirkinio tai as irgi ilgai svajojau apie toki saldytuva rolleyes.gif grizusi is darbo glosciau glosciau.... vyras sako tik skyliu nepratrink beglostytadama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dymaxxx: 12 lapkričio 2009 - 10:34
Laba ryta 4u.gif
jau pasigedot bigsmile.gif oi kaip malionu 4u.gif
istikruju tai uzvakar beveik visa nakti nemiegojus buvau nes dukriukas kazko labai verke, nu niekaip nesupratau kas jai daros, tai antra kaip pabudo tai tik puse astuoniu ryto luzo, tai vakar toks zombis buvau, kad tik menkiausiai galimybei pasitaikius griudavau miegot rolleyes.gif
dymaxxx puikus pirkinys thumbup.gif as tai kaledoms mb uzsisakiau indaploves rolleyes.gif nes visgi as moteris o ne indaplove lotuliukas.gif
nu merginos ziuriu ND jums jau aktyviai reikia daryt bigsmile.gif lauksim geru naujienu bigsmile.gif o as siandien pradejau matuptu tai ziuresiu kada cia man O bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 12, 10:40)
Laba ryta 4u.gif
jau pasigedot  bigsmile.gif  oi kaip malionu  4u.gif
istikruju tai uzvakar beveik visa nakti nemiegojus buvau nes dukriukas kazko labai verke, nu niekaip nesupratau kas jai daros, tai antra kaip pabudo tai tik puse astuoniu ryto luzo, tai vakar toks zombis buvau, kad tik menkiausiai galimybei pasitaikius griudavau miegot  rolleyes.gif
dymaxxx puikus pirkinys  thumbup.gif  as tai kaledoms mb uzsisakiau indaploves  rolleyes.gif  nes visgi as moteris o ne indaplove  lotuliukas.gif
nu merginos ziuriu ND jums jau aktyviai reikia daryt  bigsmile.gif  lauksim geru naujienu  bigsmile.gif  o as siandien pradejau matuptu tai ziuresiu kada cia man O bus  ax.gif

4u.gif kaip gi nepasigesi, kai kelios bendraujancios esam biggrin.gif
uzjauciu del dukrytes ir bemieges nakties 4u.gif reikia tiketis, kad tokiu nakteliu nebeapturesi mirksiukas.gif
va del indaploves pilnai sutinku drinks_cheers.gif nesenai isigijom, tai negaliu atsidziaugt thumbup.gif
as tai galvoju, kad nebutume pavelave su tais ND mes unsure.gif nu stebesim kaip cia bus toliau ax.gif
Atsakyti
Labu mergytės!

Raudona_Braske - stiprybės tau, jau nedamiegot baisumas vienas, bet kai leliukas savas tai vėl negali pykt, sveikatytės tau 4u.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 12, 09:23)
Nu taip, del  nestuke.gif As galvoju, kad nepaveluotume su ND...bet gal nepavelavom, siandien dar tempa neuzkilo  ax.gif kaip pas tave?

mano stabili kaip vakar, gal dar pakils, nors testas vakar rodė II tai vadinas O kaip ir bus g.gif

QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 12, 10:30)
sveikutes
nu reiktu gal ir pabandyti taip padaryti g.gif bet baisu kad istikruju neiseitu  lotuliukas.gif zinai vyrai visada ne tuo smegenu pusrutuliu galvoja

Nu gal nesubludys g.gif vyrai - atskira mokslo rūšis doh.gif

gero vakariuko
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 12, 15:36)
uzjauciu del dukrytes ir bemieges nakties  4u.gif reikia tiketis,  kad tokiu nakteliu nebeapturesi  mirksiukas.gif
va del indaploves pilnai sutinku  drinks_cheers.gif nesenai isigijom, tai negaliu atsidziaugt  thumbup.gif
as tai galvoju, kad nebutume pavelave su tais ND mes  unsure.gif nu stebesim kaip cia bus toliau  ax.gif

nu gal nebusit suveline g.gif vistiek ND darykit, blogiau nebus biggrin.gif ax.gif
QUOTE(Lutė @ 2009 11 12, 18:40)
Labu mergytės!

Raudona_Braske - stiprybės tau, jau nedamiegot baisumas vienas, bet kai leliukas savas tai vėl negali pykt, sveikatytės tau  4u.gif

tai va kai savas vaikas ner ant ko pykt ax.gif tokiais momentasi mes su mb susimastom kad gal nereikia dar brolio, o praeina ta naktis ir vel norim biggrin.gif

o as siandien triusi nusipirkau tai trokinu dabar, pirma karta tai nezinau kas cia man pavyks ax.gif mb sakiau nesakysiu galvos kad vistiena , o kai pavalgys pasakysiu nes jis biski sake tokiu dalyku nepripazysta biggrin.gif zodziu bus apgautas siandien biggrin.gif
Atsakyti
O triušiena skanu, man labai patinka, anyta kai ištroškina thumbup.gif

Kaip dienelė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 13, 23:10)
O triušiena skanu, man labai patinka, anyta kai ištroškina thumbup.gif

Kaip dienelė  mirksiukas.gif

nu kaip skaniai triusiena gavos thumbup.gif mb pavalge sakau skani mesyte? sako aha sako pavyko tau sykart vistiena padaryt tokia sultynga lotuliukas.gif zodziu sake dazniau gta triusi daryt tik jam nesakyt ir jis valgys lotuliukas.gif
kaip savaitgalis? mes tai siandien po masinu turgu slifavom ax.gif keleta rubeliu elziukui nupirkau ax.gif
Atsakyti
Oi man šiandien diena - sunkesnių nebūna, vakar buvo MB švogerio gimtadieny, na ka aš pavalgiau normaliai, pažvengiau, alkoholio nedavė man...Šiandien - su visais šventaisiais kalbėjau, taip bloga seniai bebuvo, ir nesupratau kame čia reikalas - gi neapsiėdžiau, bet matyt netiko kažkas...Dabar jau gyvenu! thumbup.gif

Kaip kitoms planuojančioms dienelė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kaip begyvenat? bigsmile.gif As jau laukiu galo ciklo, idomu ar pavyko mums ... blush2.gif rolleyes.gif
Lute, kaip tavo BT?
Braske, kaip sekasi matuoti BT? Kelinta dabar CD?
Atsakyti
Labu, nežinau kas čia pas mane per do grafikas, testas rodė O o grafikas ne g.gif bet tikiuos, kad buvo ir tų brudų mmm nebus bigsmile.gif

Aga braške, kaip įspūdžiai iš BT veiklos?
Atsakyti