Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 10, 14:31)
sveikos merginos  4u.gif
kelias dienas nebuvau pas jus uzsukusi, nes su SB labai smarkiai apsipykom verysad.gif , tai nei nuotaikeles nei noro kanors daryti nebuvo, nors siandiena atsiprase ir geliu padovanojo vistiek kazko man graudenasi del visko  cray.gif  
itraukit ir mane i sarasiuka mmm nelaukiu 11.25 bet jauciu kad jos parsivilks, nes savaitgali buvo pagal skaiciavimus O bet kaip apsipyke buvom tai net atsiruose kambariuose miegojom, tai nera jokiu vilciu si menesi sulaukti dvieju bruksniuku  verysad.gif
nepykit kad isiliejau  unsure.gif gal geriau pas jus uzsuksiu kada jau nuotaikyte atsiras  verysad.gif

Mazute, laikykis console.gif o cia gali pasipasakoti, mes gi moterys - suprantam viena kita 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
mes nelaukiam mmm user posted image
Lutė nelaukia nuo 11.24
Dymaxxx nelaukia nuo 11.25
agupu nelaukia nuo 11.30 (data patikslinsiu ivykus O)
Braske nelaukia nuo 12.16
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agupu: 10 lapkričio 2009 - 14:52
dymaxxx, aisku pas mus gali pasipasakot mirksiukas.gif kur gi daugiau issilieti? indu namie tai gaila biggrin.gif ir ka zinai gal uzteks ND ir pries O darytu? niekada negali zinot mirksiukas.gif
o vyrai gi zinai, mazi vaikai ax.gif as kai vaika turiu tai grynai isitikinau kad elze ir mb mastymu vienodi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as irgi va pykstu ant mb ale vakar jau issakiau savo nervus tai siandien tikiuosi pasitaisys biggrin.gif
agupu vaida.naudz@gmail.com lauksiu smile.gif
o kiek laiko tavo dukrytei? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona_Braske: 10 lapkričio 2009 - 15:07
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 10, 15:07)
dymaxxx, aisku pas mus gali pasipasakot  mirksiukas.gif  kur gi daugiau issilieti? indu namie tai gaila  biggrin.gif ir ka zinai gal uzteks ND ir pries O darytu? niekada negali zinot  mirksiukas.gif
o vyrai gi zinai, mazi vaikai  ax.gif  as kai vaika turiu tai grynai isitikinau kad elze ir mb mastymu vienodi  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as irgi va pykstu ant mb ale vakar jau issakiau savo nervus tai siandien tikiuosi pasitaisys  biggrin.gif
agupu vaida.naudz@gmail.com lauksiu  smile.gif
o kiek laiko tavo dukrytei?  ax.gif

jau issiunciau 4u.gif
mano pupai jau 2m.3men. didele mergina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 10, 15:15)
jau issiunciau  4u.gif
mano pupai jau 2m.3men. didele mergina  biggrin.gif

jau tikrai didele bigsmile.gif pats laikas broliukui smile.gif
Atsakyti
Labu mergytės, kaip dienelė praėjo?

dymaxxx - visko gyvenime pasitaiko, o mes čia tam kad išklausytumėm, pasitartume, pasiguostume 4u.gif

o man pagal grafikėlį jaučiu poryt bus O, tikiuos sugaminsim ką nors blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 10, 16:51)
jau tikrai didele  bigsmile.gif  pats laikas broliukui  smile.gif

pats laikas, bet net nezinau ar broliuko labiau jau norim tongue.gif man gal net sesute dukrai geriau butu, bet cia jau nesvarbu is tikruju, svarbiaudia viskas ok butu wub.gif

QUOTE(Lutė @ 2009 11 10, 17:52)
Labu mergytės, kaip dienelė praėjo?

dymaxxx - visko gyvenime pasitaiko, o mes čia tam kad išklausytumėm, pasitartume, pasiguostume  4u.gif

o man pagal grafikėlį jaučiu poryt bus O, tikiuos sugaminsim ką nors  blush2.gif

gaminkit, gaminkit drinks_cheers.gif thumbup.gif tai imesk cia grafikeli, idomu labai blush2.gif
Atsakyti
Kurgi siandien visos sulinde biggrin.gif
o as pasidariau OT ir teigiamas tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos biggrin.gif nu siandien man jau nuotaikele gera, net puiki thumbup.gif
ai del menkniekio susipykom, o jis kaip tikras kalnu ozys doh.gif labai principingas ir izeidus, tai visada kai susipykstam, sako: "eisim skirtis!" ir pradeda turtus dalinti, cia tau liks cia man... o man tai pasako skitris as visada i asaras, man labai baisus tas zodis, nes as ji beprotiskai myliu ax.gif tai vakar visa vakara atsiprasinejo, gailisi ka padares. pagalvoju gerai kad gailis, gal kita karta taip nebesielgs g.gif tai siandiena kartu vaziavom saldiklio iskoti (mesytei), tai vietoj saldiklio nusipirkom saldytuva dviduri (musu svajone) blush2.gif nupirkom nauja virpul uz du tukstancius lt, nes keliose vietose irezta ir sone vienam neryskiai ilenkta buvo, bet kaip uz tokia kaina tai tie irezimai net nesimato irnesakyk.gif tai dabr abu laimingi iki padebesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dymaxxx: 11 lapkričio 2009 - 16:17
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 11, 16:16)
sveikos merginos  biggrin.gif nu siandien man jau nuotaikele gera, net puiki  thumbup.gif
ai del menkniekio susipykom, o jis kaip tikras kalnu ozys  doh.gif labai principingas ir izeidus, tai visada kai susipykstam, sako: "eisim skirtis!" ir pradeda turtus dalinti, cia tau liks cia man... o man tai pasako skitris as visada i asaras, man labai baisus tas zodis, nes as ji beprotiskai myliu  ax.gif tai vakar visa vakara atsiprasinejo, gailisi ka padares. pagalvoju gerai kad gailis, gal kita karta taip nebesielgs  g.gif tai siandiena kartu vaziavom saldiklio iskoti (mesytei), tai vietoj saldiklio nusipirkom saldytuva dviduri (musu svajone)  blush2.gif nupirkom nauja virpul uz du tukstancius lt, nes keliose vietose irezta ir sone vienam neryskiai ilenkta buvo, bet kaip uz tokia kaina tai tie irezimai net nesimato  irnesakyk.gif tai dabr abu laimingi iki padebesiu

sveikinu isisgijus toooki pirkini bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 11, 16:41)
sveikinu isisgijus toooki pirkini  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 11, 16:16)
sveikos merginos 

Kitam sykiui kai pradės taip kalbėt išsitrauk maišiukus maximkės ar norfės ar kt. ir pradėk jo rūbus dėt ir pridurk smulkius daiktus paštu atsiųsiu - jei įtikinamai darysi suveiks visam laikui - nieko nebenorės! Iš savo praktikos
O pirkinys tai liuxiškas thumbup.gif dviduris man ir labai patinka

agupu maniškis grapikiukas
user posted image

ir OT teigiamas, nu ko dar norėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 11 lapkričio 2009 - 19:47
QUOTE(Lutė @ 2009 11 11, 19:46)
Kitam sykiui kai pradės taip kalbėt išsitrauk maišiukus maximkės ar norfės ar kt. ir pradėk jo rūbus dėt ir pridurk smulkius daiktus paštu atsiųsiu - jei įtikinamai darysi suveiks visam laikui - nieko nebenorės!  Iš savo praktikos
O pirkinys tai liuxiškas  thumbup.gif dviduris man ir labai patinka

agupu maniškis grapikiukas
user posted image

ir OT teigiamas, nu ko dar norėt  lotuliukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif vienodai einam biggrin.gif zek ryt turetum gerokai uzkilti drinks_cheers.gif man irgi siandien labai ryskus teigiamas OT, ND privalomi kaip sakant tongue.gif tik galvoju, kad nebutu per velu, nes labai ir sona viena skauda unsure.gif o si cikla pirmi ND bus sivakar doh.gif (zvakutes naudojau, negalejom kitaip)
Atsakyti