Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(agupu @ 2009 11 08, 14:55)
Sveikutes mergaites  4u.gif As paneveziete taip pat ir planuojam leliuka  biggrin.gif
Labai norejom geguziuko, pavyko...., bet deja nesivystantis nestumas buvo...abrazija... verysad.gif dabar sulaukus pirmuju mm po abrazijos, bandom kibti i darbus vel. Siandien 10CD, tad laukiu O  rolleyes.gif Pas mane  ilgas ciklas 33-35d.  doh.gif sunku nuspeti ta O, matuoju BT ir dar turiu OT testuku is ZydrosAkys  thumbup.gif Tai vat, tiek apie save  4u.gif

tikėkimės kad dabar viskas gerai su nestuke.gif bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 08, 17:03)
tikėkimės kad dabar viskas gerai su  nestuke.gif bus mirksiukas.gif

labai tikiuosi wub.gif
gal mergaites darom sarasiuka, kada nelaukiam mm ir darom testukus? bigsmile.gif galgi aktyvios busim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 08, 18:02)
labai tikiuosi  wub.gif
gal mergaites darom sarasiuka, kada nelaukiam mm ir darom testukus?  bigsmile.gif galgi aktyvios busim  biggrin.gif

ok tinka, kiekviena įsirašom save pvz.:
mes nelaukiam mmm user posted image
Lutė nelaukia nuo 11.24
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
dovanokit cakar visa diena uzsiemus buvau labai neturejau laiko uzsukti ax.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 08, 14:55)
Sveikutes mergaites  4u.gif As paneveziete taip pat ir planuojam leliuka  biggrin.gif
Labai norejom geguziuko, pavyko...., bet deja nesivystantis nestumas buvo...abrazija... verysad.gif dabar sulaukus pirmuju mm po abrazijos, bandom kibti i darbus vel. Siandien 10CD, tad laukiu O  rolleyes.gif Pas mane  ilgas ciklas 33-35d.  doh.gif sunku nuspeti ta O, matuoju BT ir dar turiu OT testuku is ZydrosAkys  thumbup.gif Tai vat, tiek apie save  4u.gif

prasom prasom bigsmile.gif
tikekimes kad is nestumas bus tau sklandus ir lengvas mirksiukas.gif

Lutė nelaukia nuo 11.24
Braske nelaukia nuo 12.16

rasau jau kita menesi nes siandien sulaukiau mmmm verysad.gif
o gal rimtai pasigrupuojam del ot?
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 09, 10:14)
prasom prasom  bigsmile.gif 
tikekimes kad is nestumas bus tau sklandus ir lengvas  mirksiukas.gif

rasau jau kita menesi nes siandien sulaukiau mmmm verysad.gif
o gal rimtai pasigrupuojam del ot?

aciukas uz priemimas ir gersu palinkejimus 4u.gif

Lutė nelaukia nuo 11.24
agupu nelaukia nuo 11.30 (data patikslinsiu ivykus O)
Braske nelaukia nuo 12.16

del testuku tai galit kooperuotis, tikrai pigiau iseis, as kolkas nepirksiu, dar turiu ax.gif
Atsakyti
agupu tau gerai kad turi smile.gif
o as va ir metausi tai galvoju nieko nedarysiu, tai dabar tu testu uzsinorejau doh.gif zodziu as koperatyvuociausi nes man ju tirkai daug reikia nes net neisivaizduoju kada man vyskta doh.gif o ciklas tai ilgas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 09, 16:28)
agupu tau gerai kad turi  smile.gif
o as va ir metausi tai galvoju nieko nedarysiu, tai dabar tu testu uzsinorejau  doh.gif  zodziu as koperatyvuociausi nes man ju tirkai daug reikia nes net neisivaizduoju kada man vyskta  doh.gif o ciklas tai ilgas  doh.gif

tu nenori pradei matuoti BT? susizymi grafikiuke pvz www.fertilityfriends.com arba www.babyplan.ru kiekvieno ryto temperatura ir matysi kada jau O ivyko. Kai mano toks nereguliarus ciklas BT man labai liuks thumbup.gif va pavyzdi savo parodau, praeito ciklo, matosi kada ivyko O, nes pakilo temperatura, o programa nubrezia linija, kada ji ivyko mirksiukas.gif
user posted image

o sis dabartinis, tai laukiu O, bet ji turetu ivykti tik apie 19CD doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
agupu, bet tai kiek zinau reikia matuoti kaskart tuo paciu metu, o as gi na plius minus pusvalandi keliuosi skirtingai..... o beto mergina gi iskarto demesio reikalauja g.gif o gal rimtai pabandyt g.gif palauks mergina lovytej gal neuzsireks, jei brolio nori tegul pakencia lotuliukas.gif Ir cia durna klausyma turbut uzduosiu blush2.gif matuot reikia tiesiojoje ar makstyje? nu visai neatsimenu doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 10, 09:43)
agupu, bet tai kiek zinau reikia matuoti kaskart tuo paciu metu, o as gi na plius minus pusvalandi keliuosi skirtingai..... o beto mergina gi iskarto demesio reikalauja  g.gif  o gal rimtai pabandyt  g.gif  palauks mergina lovytej gal neuzsireks, jei brolio nori tegul pakencia  lotuliukas.gif Ir cia durna klausyma turbut uzduosiu  blush2.gif  matuot reikia tiesiojoje ar makstyje? nu visai neatsimenu  doh.gif  smile.gif

na pusvalandzio paklaida g.b. mirksiukas.gif as visada 7 ryte matuoju ir vel toliau miegu biggrin.gif galima ir ten ir ten, dar po liezuviu galima mirksiukas.gif as matuoju makstyje ir su gibsidabriniu termometru ax.gif pabandyk, man tai tikrai thumbup.gif zinau kada ir mm turi ateiti ir kada o ivyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 10, 13:18)
na pusvalandzio paklaida g.b.  mirksiukas.gif as visada 7 ryte matuoju ir vel toliau miegu  biggrin.gif galima ir ten ir ten, dar po liezuviu galima  mirksiukas.gif as matuoju makstyje ir su gibsidabriniu termometru  ax.gif pabandyk, man tai tikrai  thumbup.gif zinau kada ir mm turi ateiti ir kada o ivyko  biggrin.gif

nu butinai bandysiu tada jei sakai kad pusvalandis nieko g.gif biski bijau tikiuosi ovuliacija vyksta pas mane ax.gif tik man to puslapio com neatidaro , o rusu as nemoku blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 10, 13:27)
nu butinai bandysiu tada jei sakai kad pusvalandis nieko  g.gif biski bijau tikiuosi ovuliacija vyksta pas mane  ax.gif tik man to puslapio com neatidaro , o rusu as nemoku  blush2.gif  ax.gif

parasyk cia arba i AZ savo el.pasta, atsiusiu pakvietima i fertility 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
kelias dienas nebuvau pas jus uzsukusi, nes su SB labai smarkiai apsipykom verysad.gif , tai nei nuotaikeles nei noro kanors daryti nebuvo, nors siandiena atsiprase ir geliu padovanojo vistiek kazko man graudenasi del visko cray.gif
itraukit ir mane i sarasiuka mmm nelaukiu 11.25 bet jauciu kad jos parsivilks, nes savaitgali buvo pagal skaiciavimus O bet kaip apsipyke buvom tai net atsiruose kambariuose miegojom, tai nera jokiu vilciu si menesi sulaukti dvieju bruksniuku verysad.gif
nepykit kad isiliejau unsure.gif gal geriau pas jus uzsuksiu kada jau nuotaikyte atsiras verysad.gif
Atsakyti