Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 05, 10:32)
sveika prisijugusi, musu cia nedaug dar bet tikiuosi padauges planiukiu  ax.gif Laikysim kumstukus uz tave  4u.gif ziuriu jus cia ilgiau planuojate jau, mes tai tik si cikla pradejom, bet jauciu kad nieko gero nes panasu mmmm arteja tai biskiuka nervuoja, na bet kita cikla jau tikrai pasistegsim  ax.gif
jum gerai turbut ciklas reguliarus o pasmane isvis jokio reguliarumo tad sunku susigaudyti kada cia tos dienos geros....

o tu nematuoji BT ? nes siaip kaikurios pagal tai gaudosi kada vaisingos dienos cool.gif as tai bandziau matuoti, bet tai pamirstu, ir siaip nevienodu lauku keliuosiu, o dar anksti ryte visada begu i wc, o po to dar miegucio kiek lieka laiko hihihi.gif as tai dar bandau pagal iskiras ziureti, ir siaip ciklas pas mane +- 2 dienos,toks apilregulerus rolleyes.gif po abrazijos buvo biski sudurneves, bet jau si paskutini menesi baige i savo vietas atsistoti
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 05, 17:16)
o tu nematuoji BT ? nes siaip kaikurios pagal tai gaudosi kada vaisingos dienos  cool.gif as tai bandziau matuoti, bet tai pamirstu, ir siaip nevienodu lauku keliuosiu, o dar anksti ryte visada begu i wc, o po to dar miegucio kiek lieka laiko  hihihi.gif as tai dar bandau pagal iskiras ziureti, ir siaip ciklas pas mane +- 2 dienos,toks apilregulerus  rolleyes.gif po abrazijos buvo biski sudurneves, bet jau si paskutini menesi baige i savo vietas atsistoti

nu va man po gimdimo tai biski ir mazdaug stojes i savo vietas 35-38 dienos, toks ilgokas gaunasi, bet kad as dar tik 3 kartus sirgus ax.gif
o matuoti tai man besansu kadangi mergina kaip atsikelia tai ner kada mamai cia su tais termometrais zaist reik jos ziuret smile.gif bet as kazkaip zinai nesiciklinu kad butent ta diena butinai reikia su mb ND daryt, tiesiog leidziu teketi sava vaga juolab laiko dar yra bet noreciau pastoti iki elzei bus 1, 3 men, kad pinigai butu normaliai paskaiciuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 05, 19:04)
nu va man po gimdimo tai biski ir mazdaug stojes i savo vietas 35-38 dienos, toks ilgokas gaunasi, bet kad as dar tik 3 kartus sirgus  ax.gif
o matuoti tai man besansu kadangi mergina kaip atsikelia tai ner kada mamai cia su tais termometrais zaist reik jos ziuret  smile.gif  bet as kazkaip zinai nesiciklinu kad butent ta diena butinai reikia su mb ND daryt, tiesiog leidziu teketi sava vaga juolab laiko dar yra bet noreciau pastoti iki elzei bus 1, 3 men, kad pinigai butu normaliai paskaiciuoti  blush2.gif

tai zinoma malonumas neturi virsti darbu ax.gif bet vistiek pati jauti kada tau buna O? tai tada ir ND daryt lotuliukas.gif nes buna kad kaikurios jaucia, tai viena ar kita sona paskauda.
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 05, 19:44)
tai zinoma malonumas neturi virsti darbu  ax.gif bet vistiek pati jauti kada tau buna O? tai tada ir  ND daryt  lotuliukas.gif  nes buna kad kaikurios jaucia, tai viena ar kita sona paskauda.

a kai sakai tai gal ir jauciu g.gif nu reiks bandyte stebet , nors dabar tai jauciu jau mmmm atkeliauja tai kita cikla reiks susikaupt smile.gif
Atsakyti
Oho kad aktyvėja tema šaunu,kuo daugiau tuo linksmiau ir drąsiau
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 04, 22:02)
na buvo taip kad 5 metus kontraceptikus geriau o paskui ovuliacija nebeatsinaujino, tai teko ir vaistus gerti  verysad.gif 

Kaip įdomiai čia su KT, na tikėkimės, kad greit bus ir kitas nestuke.gif

QUOTE(_simfa_ @ 2009 11 04, 22:32)
sveikutes 4u.gif visai netyciom uzmaciau siuos namucius thumbup.gif  mes irgi planuojam taip rimtai be jokiu apsaugu nuo birzelio,o 'netyciuku' pasitaikydavo kazkur nuo bkovo-balandzio///tai vat turime sunaiteli,tai norime dukrytes dabar,tik kad vat nesigauna kaip norim unsure.gif  tikiuosi sis ciklas tures rezultatu.NT darysiu 11.20

tai prieš ovuliaciją reik smileysex.gif tada didesnė tikimybė mergytė, bet kuriuo atvėju laikau kumščius

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 05, 19:46)
a kai sakai tai gal ir jauciu  g.gif  nu reiks bandyte stebet , nors dabar tai jauciu jau mmmm atkeliauja tai kita cikla reiks susikaupt  smile.gif

ei pas mane ir kažkaip ta O vėluotai ateina, aš nuėjau ir nusipirkau ovuliacijos testuką kaina 6 su centais, radau vaistinėj maximos kur prie rimi, sakiau taip gaudysiu manau pavyks
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 05, 19:46)
a kai sakai tai gal ir jauciu  g.gif  nu reiks bandyte stebet , nors dabar tai jauciu jau mmmm atkeliauja tai kita cikla reiks susikaupt  smile.gif

tai va pastebek save geriau gal ir pajausi kai ateis O mirksiukas.gif beto iskiru buna tada daugiau

Lutė vienom O buna iskart po mmm o kitom pries mmm, juk kiekvienos organizmas yra skirtingas mirksiukas.gif nu as niekada nebandziau OT bet buvau susidomejusi, bet intere paiskojau kur ju pnv. yra tai ismete vienoj vaistinej (zemaiciuose) ir tai reikejo uzsisakyti. tai ir numojau ranka irnesakyk.gif o beto nelabai zinau kaip juo naudotis g.gif gal panasiai kaip NT?bet mano manymu vieno maza?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 05, 20:57)
ei pas mane ir kažkaip ta O vėluotai ateina, aš nuėjau ir nusipirkau ovuliacijos testuką kaina 6 su centais, radau vaistinėj maximos kur prie rimi, sakiau taip gaudysiu manau pavyks

va ir as galvojau pirkt ta testa ale neradau kur, su pirmu kai reikejo tai vilniuj buvau ir nusipirkau...
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 05, 22:01)
tai va pastebek save geriau gal ir pajausi kai ateis O  mirksiukas.gif beto iskiru buna tada daugiau
Lutė vienom O buna iskart po mmm o kitom pries mmm, juk kiekvienos organizmas yra skirtingas  mirksiukas.gif  nu as niekada nebandziau OT bet buvau susidomejusi, bet intere paiskojau kur ju pnv. yra tai ismete vienoj vaistinej (zemaiciuose) ir tai reikejo uzsisakyti. tai ir numojau ranka  irnesakyk.gif o beto nelabai zinau kaip juo naudotis  g.gif gal panasiai kaip NT?bet mano manymu vieno maza?

naudoti tai paprasta tik man rodos ji galima daryti betkuriuo metu g.gif bet jo reikia neviena diena gaudyti, pvz jei mazdaug jauti kad ciklo viduri tai lengviau, o kai as net neisivaizduoju doh.gif nu reiks pasekti save ir pabandysiu tada OT nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 06, 10:00)
naudoti tai paprasta tik man rodos ji galima daryti betkuriuo metu  g.gif  bet jo reikia neviena diena gaudyti, pvz jei mazdaug jauti kad ciklo viduri tai lengviau, o kai as net neisivaizduoju  doh.gif  nu reiks pasekti save ir pabandysiu tada OT nusipirkti  ax.gif

bet ju reiks darytis ne viena diena, tai manau nemazai reikes pirkti,beto jie dar neispigiuju g.gif o beto idomu kur pnv. dar galima ju isisgyti?
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 05, 22:01)
Lutė vienom O buna iskart po mmm o kitom pries mmm, juk kiekvienos organizmas yra skirtingas  mirksiukas.gif  nu as niekada nebandziau OT bet buvau susidomejusi, bet intere paiskojau kur ju pnv. yra tai ismete vienoj vaistinej (zemaiciuose) ir tai reikejo uzsisakyti. tai ir numojau ranka  irnesakyk.gif o beto nelabai zinau kaip juo naudotis  g.gif gal panasiai kaip NT?bet mano manymu vieno maza?

na aš panašiai jaučiu kada būna ir BT matuojuos tai manau bus lengviau mirksiukas.gif jo vieno neužteks, naudotis kaip ir NT tik netinka ryte,
manau yra kiekvienoje didesnėje vaistinėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 06, 13:04)
bet ju reiks darytis ne viena diena, tai manau nemazai reikes pirkti,beto jie dar neispigiuju  g.gif o beto idomu kur pnv. dar galima ju isisgyti?

tai va ir as pagalvojau kad nemazai reiks g.gif ai as turbut negaudysiu tu dienu o tiesiog megausiuosi ND lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos planiukes smile.gif

As cia isiterpsiu ir tik patarsiu - jei norit pigiai gauti NT ir OT , tai musu viena mergaite parduoda Zydros Akys. As asmeniskai pas ja uzsakinejau sau ir mergaitems is musu temutes, tai super kaina gavosi. Ypac jei susigrupuosit, tai gausis 1 testukas apie 1,20 lt. Taip kad pabandykit smile.gif ji atsiuncia juos pastu.

Sekmes mergaites smile.gif

P.S. o geriausiai ND atlikineti tada, kada to nori, nes tada gaunasi is reikalo... ir dazniausiai be rezultatu smile.gif patirtis bent jau taip sako smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif As paneveziete taip pat ir planuojam leliuka biggrin.gif
Labai norejom geguziuko, pavyko...., bet deja nesivystantis nestumas buvo...abrazija... verysad.gif dabar sulaukus pirmuju mm po abrazijos, bandom kibti i darbus vel. Siandien 10CD, tad laukiu O rolleyes.gif Pas mane ilgas ciklas 33-35d. doh.gif sunku nuspeti ta O, matuoju BT ir dar turiu OT testuku is ZydrosAkys thumbup.gif Tai vat, tiek apie save 4u.gif
Atsakyti