Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(Lutė @ 2010 01 26, 20:35)
4u.gif  4u.gif  4u.gif imk baliončikus, neliūdėk, gal kitas ciklas bus sėkmingas  mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma thumbup.gif jau kazkaip nusiraminau truputi biggrin.gif tikiuosi kitas men bus geresnis,meginsiu ot pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2010 01 26, 15:59)
Inetum, sveika prisijungus 4u.gif

O aš girdėjau, kad šiaip prisirašyt į Respublikos kliniką jau nebegalima, ten jau pilna pacientų ir naujų nebepriima, tik privačiai galima g.gif
Kai laukiausi pirmojo vaiko, irgi ten norėjau rašytis, bet nepriėmė doh.gif

sveikutess wink.gif as pries gerus 2 menesius prisirasiau i respublikos klinika be problemu... tik pirma reikejo gauti seimos gydytojos sutikima, tai be problemu sutiko thumbup.gif kaip tik del giniu ir persirasiau... thumbup.gif o pas Petrauskiene 02 09 pirma karta eisiu, nes kitom ginem jau labai nusivyliau unsure.gif tikiuosi bent ji mane supras ir gales padeti kuom nors, o ne tik KT kaip gydyma nepastojanciai israsyti.. doh.gif pas Petrauska jau teko darytis echo, tai neiko negaliu pasakyti nei teigiamo nei neigiamo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 01 26, 18:52)
sveikutess wink.gif as pries gerus 2 menesius prisirasiau i respublikos klinika be problemu... tik pirma reikejo gauti seimos gydytojos sutikima, tai be problemu sutiko thumbup.gif kaip tik del giniu ir persirasiau...  thumbup.gif o pas Petrauskiene 02 09 pirma karta eisiu, nes kitom ginem jau labai nusivyliau  unsure.gif tikiuosi bent ji mane supras ir gales padeti kuom nors, o ne tik KT kaip gydyma nepastojanciai israsyti..  doh.gif pas Petrauska jau teko darytis echo, tai neiko negaliu pasakyti nei teigiamo nei neigiamo  unsure.gif

Matyt vėl galima g.gif Nes kai neleido, tai prieš du metus kažkur g.gif Šį kartą net nebesidomėjau, nes keist šeimos gydytojos neplanuoju ir nesinori ilgų eilių, gerai man bus ten pat, kur ir visada buvau smile.gif
Pas ginę eisiu 02.05, žiūrėsiu ką pasakys gero ir negero cool.gif
Atsakyti
sveikos, apslankiau vakar pas gytytoja ir pasake kad tepinelyje is gimdos kaklelio rado atipiniu lasteliu ir uzdegyma (nors as nesiskundziau jokiais blogumais tik kad smarkiai kraujuodavau ir ilgai tepliodavo tai profilaktiskai paeme megineli). tai sake reikia tiketis kad tos atipines lasteels del uzdegymo yra ir israse zvakutes nuo uzdegimo ir po ju sunaudojimo ateiti vel darytis is naujo tepineli ir jei tada ras sius daryti biopsija verysad.gif verysad.gif verysad.gif

stai kas gavosi norejau atrasti priezasti kodel nepastoju o cia visai nemolonus siurpryzas islindo, tai kad apie vaikeli dabar teks laikinai nebegalvoti verysad.gif verysad.gif

atsiprasau kad as cia nuo pat ryto su blogom nuotaikom blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(inetum @ 2010 01 27, 10:12)
stai kas gavosi norejau atrasti priezasti kodel nepastoju o cia visai nemolonus siurpryzas islindo, tai kad apie vaikeli dabar teks laikinai nebegalvoti  verysad.gif  verysad.gif

Na bet išsigydysi visas ligas ir tada jau ramiai galėsit planuot vaikutį 4u.gif
Atsakyti
aciu stengsimes kovoti su visais negerumais is visu jegu 4u.gif
tik tas laukimas dabar siek tiek vargins nes turiu pabaigti pirma sirgi mm o jos niekaip normaliai neprasimusa man nors ir suvartojau pirma doze duphastono trecia diena teplioja o normaliai neina doh.gif daugiau 8 dienas turesiu naudoti zvakutes tada po keliu dienu po pabaigimo eiti darytis tyrimo is naujo dar savaite laukti atsakymo taip va visas menesiukas bus ant nezynios doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif man turbut laaaabai geras PMS doh.gif seniai taip stoga rove cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunelle @ 2010 01 29, 10:18)
Labas rytas 4u.gif  man turbut laaaabai geras PMS doh.gif  seniai taip stoga rove cool.gif

O man seniai PMS buvo, po gimdymo nebejausdavau PMS'o antplūdžių thumbup.gif
Atsakyti
Niekas nebeplanuoja per šalčius g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Planuoja planuoja smile.gif
Kaip pačiai sekasi?
Atsakyti
Šiandien ginė patvirtino, kad esu 100 % nestuke.gif blush2.gif Nebepasitikėjau NT po mano nuotykių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2010 02 05, 14:14)
Šiandien ginė patvirtino, kad esu 100 %  nestuke.gif  blush2.gif Nebepasitikėjau NT po mano nuotykių doh.gif

nuosirdziausi sveikinimai nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti