Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(Paule @ 2010 01 15, 10:46)
Reikia mažiau klausyt visokių kalbų smile.gif
O BT matavimas tai dar neteko girdėt, kad yra atgyvena g.gif Mano ginė irgi tam pritaria, tik aš vis nebeprisiruošiu matuot doh.gif Pažaidžiu su OT ir gana ax.gif

o kur pirkote OT testukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 15, 19:37)
o kur pirkote OT testukus g.gif

SM Žydros akys pardavinėja mirksiukas.gif Nes vaistinėj pirkt beprotiškai brangu, o pas ją labai gerai smile.gif Padariau reklamą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2010 01 16, 16:36)
SM Žydros akys pardavinėja mirksiukas.gif Nes vaistinėj pirkt beprotiškai brangu, o pas ją labai gerai smile.gif Padariau reklamą biggrin.gif

Aciu uz reklama,girdejau,kad ji pardavineja smile.gif gal galetum padet ja susirast? gal turi jos kontaktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 16, 14:57)
Aciu uz reklama,girdejau,kad ji pardavineja smile.gif gal galetum padet ja susirast? gal turi jos kontaktu?  4u.gif

Tai kad visi kontaktai - rašai jai až ir užsisakinėji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2010 01 16, 17:35)
Tai kad visi kontaktai - rašai jai až ir užsisakinėji mirksiukas.gif

nu jo 4u.gif kvailas klausimas biggrin.gif kaip sekas? gaila,kad mazai bendraujanciu cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 16, 17:02)
nu jo 4u.gif kvailas klausimas biggrin.gif  kaip sekas? gaila,kad mazai bendraujanciu cia g.gif

Tikrai gaila, kad labai mažai bendraujančių doh.gif Sekasi neblogai, gyvenu mmm nelaukimu biggrin.gif Tas laukimas kartais būna toks žudantis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2010 01 17, 01:43)
Tikrai gaila, kad labai mažai bendraujančių doh.gif Sekasi neblogai, gyvenu mmm nelaukimu biggrin.gif Tas laukimas kartais būna toks žudantis... doh.gif

tikrai taip,liudna buva,kai jos ateina,bet as si menesi kazkaip save nuteikineju,kad taip turi but biggrin.gif ir kad viskas bus gerai,o kiek laiko jus planuojat?
Atsakyti
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 14, 19:38)
na as suprantu,kad ner cia ko prisigalvot,bet jauciu dideli spaudima is tevu,draugu,bendradarbiu... nu kada jau lauksiuos,o gal laukiuos,nervas ima smile.gif

labutis 4u.gif
man ir pradžioje darė tokį spaudimą, aplinkiniams atsakydavau jog klausinėjat tik iš netūrėjimo ką veikt, o kitiems papasakoju tokią istoriją:

per kiekvienas vestuves bobutės man sakydavo :- Tu sekanti, mane tai erzindavo, bet kai taip pradėjau sakyti joms per kiekvienas laidotuves - liovėsi...
turi žmonės jausti ribas, net draugai...

man ką tik baigėsi mmm, dabar vėl griebsim OT ir O matavimus, nugis turi būt rezultatas g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 17, 11:55)
tikrai taip,liudna buva,kai jos ateina,bet as si menesi kazkaip save nuteikineju,kad taip turi but biggrin.gif ir kad viskas bus gerai,o kiek laiko jus planuojat?

Aš šį mėnesį irgi rami - bus kaip bus smile.gif

Buvo ir mums spaudimas dėl vaiko, paskui dėl antro vaiko... doh.gif Bet įvyko griežti pokalbiai ir kalbos baigėsi. Čia yra niekieno reikalas, kada aš žadu vaikus planuot ir gimdyt smile.gif

Lute, sėkmių sėkmės ir teigiamos ciklo pabaigos 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos na as ne visai paneveziete bet manau priims ir mane i savo pokalbius nes dabartinis gyveniams sukasi apie panevezi.
jungiuosi ir as prie jusu su viltimi kad gal greitai jau galesiu dziaugtis nauju zirniuku nes jau bus praeje puse metu po A del nesivystancio verysad.gif ir nepasiduodam mintym kad kazkas yra negerai (nors jau pradejau keliones pas ginekologus) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2010 01 25, 18:18)
sveikos merginos na as ne visai paneveziete  bet manau priims ir mane i savo pokalbius nes dabartinis gyveniams sukasi apie panevezi.
jungiuosi ir as prie jusu su viltimi kad gal greitai jau galesiu dziaugtis nauju zirniuku nes jau bus praeje puse metu po A del nesivystancio  verysad.gif  ir nepasiduodam mintym kad kazkas yra negerai (nors jau pradejau keliones pas ginekologus)  rolleyes.gif

sveikute,malonu,kad prisijungiai biggrin.gif pas kokia ginekologe vaikstai? kokius tyrimus daro? 4u.gif as ir zadu eit,bet nezinau,kur eit,nes mano gydytoja zuvo autoavarijoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2010 01 17, 13:03)
Lute, sėkmių sėkmės ir teigiamos ciklo pabaigos 4u.gif

4u.gif 4u.gif ačiū

QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 25, 17:25)
sveikute,malonu,kad prisijungiai biggrin.gif pas kokia ginekologe vaikstai? kokius tyrimus daro? 4u.gif as ir zadu eit,bet nezinau,kur eit,nes mano gydytoja zuvo autoavarijoje verysad.gif

4u.gif Užjaučiu, bet teks ieškotis kitų, tai pas Petrauskus pabandyk respublikos gatvėje mirksiukas.gif
Atsakyti