Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(Jaunelle @ 2010 01 11, 11:09)
Sveikutes 4u.gif  noreciau ir as prie jusu prisijungti ax.gif

Labai smagu 4u.gif
Pasakok - kiek laiko planuojat jau, kaip planuojat ir t.t. ax.gif Mums gi viskas įdomu blush2.gif
Atsakyti
Planuojam tai dar neseniai blush2.gif nuo gruodzio pradejom... kazkaip pamastem, kad norim nedidelio tarpo tarp vaikuciu, paskaiciavom ir pradejom cool.gif
Atsakyti
Mes irgi norim nedidelio amžiaus skirtumo, bet kad tas skirtumas tik didėja ir didėja...
Atsakyti
kazkaip itartinai tylu cia... g.gif
Atsakyti

QUOTE(Paule @ 2010 01 11, 09:09)
Tai kur tos visos Panevėžio planiukės dingę? Nejau visos jau džiaugiasi nestuke.gif  g.gif
Ką veikiau ligoninėj? Gulėjau

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybės tau

QUOTE(Jaunelle @ 2010 01 11, 11:09)

Labutis prisijungus, gal pagaliau temukė atkus doh.gif

mes sėkmingai su SB planuojame, kol kas dar mmm apsilanko, bet viskas greit bus kitaip thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Tikrai labai jau neaktyvi šita temutė doh.gif

Aš tai nebesuprantu savo ciklo doh.gif Praeitas ciklas buvo 10 dienų ilgesnis, bet tai buvo sutrikimas, o dabar vėl tas pats g.gif negi vėl vietoj 30 d. bus 40 d. g.gif
Atsakyti
o pas daktarytę nenori pasikonsultuoti??
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 01 13, 21:26)
o pas daktarytę nenori pasikonsultuoti??

Matyt, teks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunelle @ 2010 01 11, 13:09)

Labutis ir as noriu prie jusu pokalbiu prisijungti 4u.gif mes ir planuojam leliuka,jau keli menesiai ir sunkiausia siuo momentu atsiriboti nuo blogu minciu,nes lenda visokios blogos mintys,kad kas negerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 14, 17:18)
Labutis ir as noriu prie jusu pokalbiu prisijungti 4u.gif mes ir planuojam leliuka,jau keli menesiai ir sunkiausia siuo momentu atsiriboti nuo blogu minciu,nes lenda visokios blogos mintys,kad kas negerai verysad.gif

Labas 4u.gif
Kokios dar blogos mintys??? Jei planuojat tik kelis mėnesiukus, tai jums dar viskas prieš akis mirksiukas.gif Sakytum, kad jau kelis metus planuojat, o dabar dar nereikia nukabint nosies ir prisigalvot visokių nebūtų dalykų mirksiukas.gif
O kaip planuojat? Ar tik smileysex.gif ar dar pvz. BT matavimas, ovuliaciniai testukai, kalendorinis principas?
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2010 01 14, 21:05)
Labas 4u.gif
Kokios dar blogos mintys??? Jei planuojat tik kelis mėnesiukus, tai jums dar viskas prieš akis mirksiukas.gif Sakytum, kad jau kelis metus planuojat, o dabar dar nereikia nukabint nosies ir prisigalvot visokių nebūtų dalykų mirksiukas.gif
O kaip planuojat? Ar tik  smileysex.gif ar dar pvz. BT matavimas, ovuliaciniai testukai, kalendorinis principas?

na as suprantu,kad ner cia ko prisigalvot,bet jauciu dideli spaudima is tevu,draugu,bendradarbiu... nu kada jau lauksiuos,o gal laukiuos,nervas ima smile.gif
o planuot tai planuojam naturaliai dabar,buvau pradejus matuot temperatura,bet ginekolge sujauke visas mintis smile.gif tipo ka cia prisigalvojau su tuo matavimu,tipo cia jau atgivenes reikalas,o kiek paskaitau sm tai cia daug kas matuoja,tai va tokia ir istorija,o del ot tai visai ir noreciau pamegint juos,gal o net nevyksta,nors buvau pas gine tai cake viskas gerai 4u.gif nu va viska ispasakojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(&deimantelis& @ 2010 01 14, 19:38)
na as suprantu,kad ner cia ko prisigalvot,bet jauciu dideli spaudima is tevu,draugu,bendradarbiu... nu kada jau lauksiuos,o gal laukiuos,nervas ima smile.gif
o planuot tai planuojam naturaliai dabar,buvau pradejus matuot temperatura,bet ginekolge sujauke visas mintis smile.gif tipo ka cia prisigalvojau su tuo matavimu,tipo cia jau atgivenes reikalas,o kiek paskaitau sm tai cia daug kas matuoja,tai va tokia ir istorija,o del ot tai visai ir noreciau pamegint juos,gal o net nevyksta,nors buvau pas gine tai cake viskas gerai 4u.gif nu va viska ispasakojau biggrin.gif

Reikia mažiau klausyt visokių kalbų smile.gif
O BT matavimas tai dar neteko girdėt, kad yra atgyvena g.gif Mano ginė irgi tam pritaria, tik aš vis nebeprisiruošiu matuot doh.gif Pažaidžiu su OT ir gana ax.gif
Atsakyti