Tikiuosi bus viskas į ryškią pusę
QUOTE(Lutė @ 2009 12 05, 12:59)
Tikiuosi bus viskas į ryškią pusę
Šiandien išryškėjo Dar nesitiki, kad jau pavyko Gal dėl to, kad požymiai visai kitokie nei buvo pirmąkart
Mergaitės, gal kartais kuriai reikia OT? Turiu atliekamų, galėčiau perleist
Ir, aišku, virusiukai jums
QUOTE(Paule @ 2009 12 05, 20:51)
Šiandien išryškėjo Dar nesitiki, kad jau pavyko Gal dėl to, kad požymiai visai kitokie nei buvo pirmąkart
Ir, aišku, virusiukai jums :
Ir, aišku, virusiukai jums :
didziausi sveikinimai
na va ir nebeilks visai nieko siuose namuciuose bet ir gerai ner cia ko zusibuti
na o man pagaliau baigesi sesija tai grystu namo kol saule dar nenusileido taip sakant
na tai prisipazinkit kas cia dar liko pas mus
Ei ei aš ir dar lieku, tai mes abi, oho kokia kompanija jau, gal dar kas nors prisijunks
Paule - šaunu, džiaugiuosi už tave, gero ir sklandaus laukimo
Paule - šaunu, džiaugiuosi už tave, gero ir sklandaus laukimo
ei mergytės, kur prapuolėt??
a kaip tylu čia joooo jaučiasi Kalėdų alsavimas lauksiu grįžtančių po švenčių
Grįžtu dar iki švenčių ir vėl iš naujo kimbam į darbus... Neužkibo...
QUOTE(Paule @ 2009 12 22, 23:37)
Grįžtu dar iki švenčių ir vėl iš naujo kimbam į darbus... Neužkibo...
visi balioniukai tau, nenusimink jei minčių tokių buvo... O aš tai tikėjaus... Na sėkmės šį ciklą
QUOTE(Lutė @ 2009 12 23, 20:05)
visi balioniukai tau, nenusimink jei minčių tokių buvo... O aš tai tikėjaus... Na sėkmės šį ciklą
Kol ligoninėj buvau, buvo visokių minčių, bet kiek gi galima liūdėt - nepavyko dabar, būtinai turi pavykt kitą kartą
QUOTE(Paule @ 2009 12 24, 09:07)
Kol ligoninėj buvau, buvo visokių minčių, bet kiek gi galima liūdėt - nepavyko dabar, būtinai turi pavykt kitą kartą
ligoninėj, o ką ten veikei???? Na tikiuos viskas gerai dabar
linksmų švenčių
Tai kur tos visos Panevėžio planiukės dingę? Nejau visos jau džiaugiasi
Ką veikiau ligoninėj? Gulėjau Iš tikrųjų, tai kadangi man mmm vėlavo 10 dienų, NT daryti kas kelias dienas buvo vis ryškesni, tai kaip ir patikėjau kad O paskui prasidėjo tepliojimas, peraugo į kraujavimą, tai ir paguldė, kaip su gresiančiu persileidimu, bet man baigėsi geriau, nes pasirodo iki pačios gimdos apvaisinimas dar nebuvo nukeliavęs, tai ir išėjo su mmm viskas Žodžiu gavau daug tyrimų, kasdienė echo ir po dviejų naktų paleido namo
QUOTE(Lutė @ 2009 12 26, 12:50)
ligoninėj, o ką ten veikei???? Na tikiuos viskas gerai dabar
Ką veikiau ligoninėj? Gulėjau Iš tikrųjų, tai kadangi man mmm vėlavo 10 dienų, NT daryti kas kelias dienas buvo vis ryškesni, tai kaip ir patikėjau kad O paskui prasidėjo tepliojimas, peraugo į kraujavimą, tai ir paguldė, kaip su gresiančiu persileidimu, bet man baigėsi geriau, nes pasirodo iki pačios gimdos apvaisinimas dar nebuvo nukeliavęs, tai ir išėjo su mmm viskas Žodžiu gavau daug tyrimų, kasdienė echo ir po dviejų naktų paleido namo
Sveikutes noreciau ir as prie jusu prisijungti