Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

Tikiuosi bus viskas į ryškią pusę
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 12 05, 12:59)
Tikiuosi bus viskas į ryškią pusę

Šiandien išryškėjo wub.gif Dar nesitiki, kad jau pavyko blush2.gif Gal dėl to, kad požymiai visai kitokie nei buvo pirmąkart g.gif

Mergaitės, gal kartais kuriai reikia OT? Turiu atliekamų, galėčiau perleist mirksiukas.gif

Ir, aišku, virusiukai jums 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 12 05, 20:51)
Šiandien išryškėjo wub.gif Dar nesitiki, kad jau pavyko blush2.gif Gal dėl to, kad požymiai visai kitokie nei buvo pirmąkart g.gif

Mergaitės, gal kartais kuriai reikia OT? Turiu atliekamų, galėčiau perleist mirksiukas.gif

Ir, aišku, virusiukai jums  2.gif  2.gif  :

didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na va ir nebeilks visai nieko siuose namuciuose verysad.gif bet ir gerai ner cia ko zusibuti smile.gif
na o man pagaliau baigesi sesija tai grystu namo kol saule dar nenusileido taip sakant ax.gif
na tai prisipazinkit kas cia dar liko pas mus g.gif
Atsakyti
Ei ei aš ir dar lieku, tai mes abi, oho kokia kompanija jau, gal dar kas nors prisijunks mirksiukas.gif

Paule - wub.gif thumbup.gif šaunu, džiaugiuosi už tave, gero ir sklandaus laukimo
Atsakyti
ei mergytės, kur prapuolėt??
Atsakyti
a kaip tylu čia blink.gif joooo jaučiasi Kalėdų alsavimas thumbup.gif lauksiu grįžtančių po švenčių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grįžtu dar iki švenčių ir vėl iš naujo kimbam į darbus... ax.gif Neužkibo...
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 12 22, 23:37)
Grįžtu dar iki švenčių ir vėl iš naujo kimbam į darbus... ax.gif Neužkibo...

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif visi balioniukai tau, nenusimink jei minčių tokių buvo... O aš tai tikėjaus... Na sėkmės šį ciklą
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 12 23, 20:05)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif visi balioniukai tau, nenusimink jei minčių tokių buvo... O aš tai tikėjaus... Na sėkmės šį ciklą

Kol ligoninėj buvau, buvo visokių minčių, bet kiek gi galima liūdėt - nepavyko dabar, būtinai turi pavykt kitą kartą ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Paule @ 2009 12 24, 09:07)
Kol ligoninėj buvau, buvo visokių minčių, bet kiek gi galima liūdėt - nepavyko dabar, būtinai turi pavykt kitą kartą ax.gif

blink.gif ligoninėj, o ką ten veikei???? Na tikiuos viskas gerai dabar

linksmų švenčių
Atsakyti
Tai kur tos visos Panevėžio planiukės dingę? Nejau visos jau džiaugiasi nestuke.gif g.gif

QUOTE(Lutė @ 2009 12 26, 12:50)
blink.gif ligoninėj, o ką ten veikei???? Na tikiuos viskas gerai dabar

Ką veikiau ligoninėj? Gulėjau biggrin.gif Iš tikrųjų, tai kadangi man mmm vėlavo 10 dienų, NT daryti kas kelias dienas buvo vis ryškesni, tai kaip ir patikėjau kad nestuke.gif O paskui prasidėjo tepliojimas, peraugo į kraujavimą, tai ir paguldė, kaip su gresiančiu persileidimu, bet man baigėsi geriau, nes pasirodo iki pačios gimdos apvaisinimas dar nebuvo nukeliavęs, tai ir išėjo su mmm viskas doh.gif Žodžiu gavau daug tyrimų, kasdienė echo ir po dviejų naktų paleido namo ax.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noreciau ir as prie jusu prisijungti ax.gif
Atsakyti