Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(agupu @ 2009 11 25, 09:47)
Labas rytas mergaites  clap.gif
user posted image

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Pagaliau thumbup.gif
sakiau kad viena nestuke tikrai turi but 4u.gif sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif
tai mes dabar visos baltu pavydu tau pavydim rolleyes.gif Lengvo nesiojimo smile.gif

o as visai uzspausta mokslu doh.gif nu kaip nors dagyvent iki penktadienio ir tada jau atsipusiu iki kitu metu rolleyes.gif
kaip jusu sveikateles? nesergat?
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 11 25, 17:24)
Kokios naujienos  Jeeeeeeeeee Ramaus ir lengvo

QUOTE(Lutė @ 2009 11 25, 20:41)
nu fainumėlis, fantastika, sklandaus laukimo
virusiukų prašom

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 26, 00:35)
Pagaliau
sakiau kad viena nestuke tikrai turi but  sveikinimai didziausi
tai mes dabar visos baltu pavydu tau pavydim  Lengvo nesiojim

o as visai uzspausta mokslu  doh.gif  nu kaip nors dagyvent iki penktadienio ir tada jau atsipusiu iki kitu metu

aciu aciu meragites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
cia jums mazu, bet energingu virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

oi ir labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos

o as visai uzspausta mokslu  doh.gif  nu kaip nors dagyvent iki penktadienio ir tada jau atsipusiu iki kitu metu  rolleyes.gif

tai kuo busi kai uzaugsi? g.gif bigsmile.gif
nu dar kolkas nesergu, geriu vit. C ir daug arbatyciu visokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
o as visai uzspausta mokslu  doh.gif  nu kaip nors dagyvent iki penktadienio ir tada jau atsipusiu iki kitu metu  rolleyes.gif

O kas per mokslai? ax.gif
Nesergu schmoll.gif Kol kas laikausi labai gerai, tik vaikas nustojo naktim miegot g.gif doh.gif Bet tikiuosi kad tai laikina, nes jau gi miegodavo gerai, o dabar išvis blūdina naktim doh.gif
Atsakyti

kas per mokslai tokie rimti??

aš jaučiu persišaldžiau, darbe penktadienį buvau užkaitus palaksčiau pusplikė ir matyt tiek tereikėjo, šiandi kažikoks vanduo iš nosės bandė bėgt, bet dabar šonus skaudena, bet žadu greit pasveikt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Lutė @ 2009 11 26, 18:44)
aš jaučiu persišaldžiau, darbe penktadienį buvau užkaitus palaksčiau pusplikė ir matyt tiek tereikėjo, šiandi kažikoks vanduo iš nosės bandė bėgt, bet dabar  šonus skaudena, bet žadu greit pasveikt drinks_cheers.gif

Nesirk 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif nu pagaliau vkar pradejau atsakyma rasyt ior interas dingo doh.gif
kai uzaugsiu tai vadybininke busiu blush2.gif ax.gif o uzaugt nebedaug liko pavasari bakalaura ginsiu smile.gif
tai va baigesi man beveik sesija trys egzai beliko bet ten jau baika ax.gif
niu ziurekit nesusirkit man blink.gif planuojanciu nebeliks doh.gif
na o mes jau siandien kibsim is naujo i darbeli rolleyes.gif blush2.gif tik nervuoja kad visi namie besirgadimi sudauzem vieninteli termometra doh.gif tai ryt vaziuosiu i miesta reiks nusipirkt ax.gif
kas pas jus geresnio? gal naujienu yra? bigsmile.gif
Atsakyti
nu kurgi visos dinge?????? bigsmile.gif gal ND labai intensyviai darot hihihi.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif labas
po savaitgalio matyt neatsigavusios lotuliukas.gif
agupu - džiaugiasi NT rezultatais, aš ir kartu su ja thumbup.gif thumbup.gif
Bent man tai sunki savaitėlė nusimato tai sunku ką nors ir beveik vakare, tik miegot, planavimą sustabdau oficialiai iki pandemijos pabaigos, bo maža ką po to doh.gif
na geros savaitėlės visoms
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 12 01, 16:50)
nu kurgi visos dinge??????  bigsmile.gif  gal ND labai intensyviai darot  hihihi.gif

Aš tai pasinėrus į siuvinėjimą ir mmm nelaukimą biggrin.gif BT aukštumoj laikosi, mmm požymių nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2009 12 02, 08:55)
Aš tai pasinėrus į siuvinėjimą ir mmm nelaukimą biggrin.gif BT aukštumoj laikosi, mmm požymių nėra g.gif

o barl kaip gerai thumbup.gif laikau kumščius už tave ir aukštą BT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 12 02, 20:33)
o barl kaip gerai  thumbup.gif laikau kumščius už tave ir aukštą BT  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

Dariau NT, bet vos vos įžiūrimas vaiduokliukas matosi, tai dar neužskaitau. Pakartosiu po kelių dienų ax.gif
Atsakyti