Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio planuojančios mamytės

QUOTE(agupu @ 2009 11 20, 15:21)
o kelinta CD? Isivaizduoju kaip sunku, jau maniske praeita nakti atsikele, mama sisia noriu  doh.gif pasizejau 5val., bet uzmigau greitai, o 7val.matavau, kad labai ir nepasikeitus ta BT po atsikelimo buvo, tai ir irasiau  rolleyes.gif

20 CD smile.gif Ciklas apie 30 smile.gif O aš esu ne kartą aptikus, kad kai pasimatuoju pvz. kokią 5 ar 6 val. ryte ir tada dar užsnūstu, vaiką užmigdžius ir kai jau pasimatuoju normaliu ir įprastu laiku, tai BT skiriasi 0,1 - 0,2 padalos, o matuojant BT tai jau nemažai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 20, 15:21)
nea  schmoll.gif jeigu tempa nepakris gadinsiu 25d., treciadieni  ax.gif

ale ir kantrumas tavo prigimimo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes nelaukiam mmm user posted image
Dymaxxx nelaukia nuo 11.25
agupu nelaukia nuo 11.26
Paule nelaukia nuo 12.01
Braske nelaukia nuo 12.16
Lutė nelaukia nuo 12.16

tep parsivarė mano mmm doh.gif ale bral anksčiau ko tais g.gif

šiandi be sveikatos, maudžia man pilviuką ir bais nusikalbus jaučiuos, tad pasilabinu, pasiguodžiu ir miegot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 20 lapkričio 2009 - 18:25
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 20, 17:21)
ale ir kantrumas tavo prigimimo  bigsmile.gif  biggrin.gif

tai, kad anksciau neverta, jeigu ir butu nestuke.gif nerodytu schmoll.gif

QUOTE(Lutė @ 2009 11 20, 18:24)
mes nelaukiam mmm user posted image
Dymaxxx nelaukia nuo 11.25
agupu nelaukia nuo 11.26
Paule nelaukia nuo 12.01
Braske nelaukia nuo 12.16
Lutė nelaukia nuo 12.16
tep parsivarė mano mmm doh.gif ale bral anksčiau ko tais g.gif

šiandi be sveikatos, maudžia man pilviuką ir bais nusikalbus jaučiuos, tad pasilabinu, pasiguodžiu ir miegot 4u.gif

console.gif linkiu , kad kitas ciklas butu laimingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 19, 23:50)
sveikos merginos user posted image

nu trumpam uzbegu pas jus paskaityneti, nes siandien darbe nebuvo kada prisesti prie pc, kaip ziuriu visos laukiam kitos savaites  bigsmile.gif siandiena buvo drauge uzsukusi ir pasigyre kad laukiasi  wub.gif tai toks baltas pavydas paime, bet labai dziaugiuosi uz ja. nors jai sake depresija ima, nes nesitikejo taip greitai,net is pirmo karto pastoti sakiau as jai kad ta nuotaiku kaita visa tai, hormonai siaucia. sakau cia reikia dziaugtis o ne liudetti, uz toki stebukliuka ax.gif ah... greiciau ir mes visos sulauktume II bruksniuku  wub.gif

oi zinok kaip suprantu tave.. drinks_cheers.gif as irgi pries savaite suzinojau kad draugai laukia leliuko, tai irgi toks baltas pavydas paeme blush2.gif bet cia ti kdel to, kad pacios intensyviai planuojam.. nes bent jau man tokios reakcijos tirkai nebudavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2009 11 20, 18:54)
oi zinok kaip suprantu tave..  drinks_cheers.gif as irgi pries savaite suzinojau kad draugai laukia leliuko, tai irgi toks baltas pavydas paeme  blush2.gif bet cia ti kdel to, kad pacios intensyviai planuojam.. nes bent jau man tokios reakcijos tirkai nebudavo  schmoll.gif

jo jo kai pacios neplanuojam tai tikrai labiau dziaugemes kitu nestumu blush2.gif biggrin.gif o kai planuojam tai jos jau blogos pasidaro doh.gif

niu ka tik pasilabinu merginos ir kazi ar siandien beprisijungsiu nes puse nakties nemigojau dabar pakuosiu dukra ir leksim i poliklinima nes susirgo visdelto ir ji doh.gif nakti 39 sukylo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 21, 09:54)
jo jo kai pacios neplanuojam tai tikrai labiau dziaugemes kitu nestumu  blush2.gif  biggrin.gif  o kai planuojam tai jos jau blogos pasidaro  doh.gif 

niu ka tik pasilabinu merginos ir kazi ar siandien beprisijungsiu nes puse nakties nemigojau dabar pakuosiu dukra ir leksim i poliklinima nes susirgo visdelto ir ji  doh.gif  nakti 39 sukylo  doh.gif

hihihi.gif tai jau taip

vaje kaip negerai, laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau kai maziukai serga tai bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(agupu @ 2009 11 20, 18:47)
console.gif linkiu , kad kitas ciklas butu laimingas  4u.gif

4u.gif ačiū

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 21, 09:54)
jo jo kai pacios neplanuojam tai tikrai labiau dziaugemes kitu nestumu  blush2.gif  biggrin.gif  o kai planuojam tai jos jau blogos pasidaro  doh.gif 

niu ka tik pasilabinu merginos ir kazi ar siandien beprisijungsiu nes puse nakties nemigojau dabar pakuosiu dukra ir leksim i poliklinima nes susirgo visdelto ir ji  doh.gif  nakti 39 sukylo  doh.gif

laikykitės panos, sveikatėlės jums daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikit
Atsakyti
Laba diena 4u.gif nu ka mes jaus veikstam thumbup.gif as jau visai gerai jauciuosi o ir dukra siandien beveik temp neturi thumbup.gif nors vakar vos ne 40 buvo doh.gif negi cia antibiotikai taip greit padejo? g.gif
nu ka o as siadnein visai pasimetus, sulaukiau nelabauju doh.gif nieko nebesuprantu gi tik sirgau doh.gif zodziu siandien man mirtis alyvose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 22, 15:59)
Laba diena  4u.gif  nu ka mes jaus veikstam  thumbup.gif  as jau visai gerai jauciuosi o ir dukra siandien beveik temp neturi  thumbup.gif  nors vakar vos ne 40 buvo  doh.gif  negi cia antibiotikai taip greit padejo?  g.gif
nu ka o as siadnein visai pasimetus, sulaukiau nelabauju  doh.gif  nieko nebesuprantu gi tik sirgau  doh.gif  zodziu siandien man mirtis alyvose  doh.gif

Smagu, kad jau sveikstat thumbup.gif

O tai gal dar po gimdymo ciklas nesusireguliavęs?
Atsakyti
sveikos merginos

nu ir as rumpam uzbegau paskaitineti ka gero per savaitgali prisnekejjot biggrin.gif
dziugu braske kad jus jau sveikstat 4u.gif o NT nedariau, lauksiu mmm dienos pazesim tada kas bus mirksiukas.gif
mes tai vakar su draugem sumastem i kluba nulekti, bet pasirodo panevezyje nera kur nuvaryti doh.gif vienas uzsakytas buvo, vipas neveike tai varem i tibilisi, pirma ir paskutini karta buvau doh.gif muzika gal ir nieko bet liaudis tai patikekit doh.gif aciu dievui kas niekas neprikibo ir laimingai nam grizom. tai siandien tikra iseigyne pasidariau, is lovos tik antra islipau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 22, 15:59)
Laba diena  4u.gif  nu ka mes jaus veikstam  thumbup.gif  as jau visai gerai jauciuosi o ir dukra siandien beveik temp neturi  thumbup.gif  nors vakar vos ne 40 buvo  doh.gif  negi cia antibiotikai taip greit padejo?  g.gif
nu ka o as siadnein visai pasimetus, sulaukiau nelabauju  doh.gif  nieko nebesuprantu gi tik sirgau  doh.gif  zodziu siandien man mirtis alyvose  doh.gif

Labutis, džiugu, kad jau geriau jums, o mmm kaip čia taip sugebėjo g.gif
Atsakyti