Siūlau jungtis i Panevėžio planuojančių burelį
Laba, na tada ir aš deduos prie šio būrio
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 02, 13:02)
Siūlau jungtis i Panevėžio planuojančių burelį
Galit ir pas mus uzeit gal net ir prisiregistruot pas mus
musu namuciai
lauksim sveciuose
sveikutes
ir as pas jus jungiuosi
bet kaip ziuriu cia visai naujai iskepta temute ir mazai nariu bet tikiuosi kad daugiau musu atsiras
ir as pas jus jungiuosi
bet kaip ziuriu cia visai naujai iskepta temute ir mazai nariu bet tikiuosi kad daugiau musu atsiras
o kaip smaghu pagaliau mamyciu atsirado
norejau sukurti butent panevezio planuojanciu mamyciu bureli, juk smagiau vienam mieste leliuku laukti o paskui ir auginti
niu tai pasipasakokit d bar merginos ar seniai planuojat
norejau sukurti butent panevezio planuojanciu mamyciu bureli, juk smagiau vienam mieste leliuku laukti o paskui ir auginti
niu tai pasipasakokit d bar merginos ar seniai planuojat
planuoju senokai, bet dirbam ties tuo reikalu apie mėnesį nu tikiuos ilgai neteks darbuotis ir greit patapsiu kaip kitos?
QUOTE(Lutė @ 2009 11 04, 17:52)
planuoju senokai, bet dirbam ties tuo reikalu apie mėnesį nu tikiuos ilgai neteks darbuotis ir greit patapsiu kaip kitos?
nu ir mes taip pat labai norejom pametinuku tik vis laukem kada cia jau tinkamas laikas tad nusprendeme pradeti, nes truputi baisoka, nes su elze biski problemu buvo tai labai tikiuosi kad sikarta viskas pavyks kuo puikiausiai
O kas per bėdos, jei žinoma ne paslaptis? O pametinukai nesunku augint bus? Aš bijočiau, kažkaip nepasitikiu savo jėgomis
QUOTE(Lutė @ 2009 11 04, 21:10)
O kas per bėdos, jei žinoma ne paslaptis? O pametinukai nesunku augint bus? Aš bijočiau, kažkaip nepasitikiu savo jėgomis
na buvo taip kad 5 metus kontraceptikus geriau o paskui ovuliacija nebeatsinaujino, tai teko ir vaistus gerti jau tikrai buvom nusigande kad gali nepavykti, bet aciu d viskas pavyko ir turim elzyte ai dar gimda pas mane durna biski tai zinai ilgai nelaukiam nes kazi kiek laiko vel reiks dirbt kol bus leliukas o pametinuku nebijau as labai noriu maziuku leliuku
sveikutes visai netyciom uzmaciau siuos namucius mes irgi planuojam taip rimtai be jokiu apsaugu nuo birzelio,o 'netyciuku' pasitaikydavo kazkur nuo bkovo-balandzio///tai vat turime sunaiteli,tai norime dukrytes dabar,tik kad vat nesigauna kaip norim tikiuosi sis ciklas tures rezultatu.NT darysiu 11.20
sveikos merginos
zinoma kad saunu planuoti is topacio miesto
mes planuojam nuo rugpjucio, pries tai buvau pastojusi (neticiukas) bet musu zirniukas pabego 9 sav. bet praejus kelioms savaitems pagavau toki azarta, kad noriu leliuko tai ir pradejom planuoti bet va praita menesi nieko neisejo, nes SB sirgo plauciu uzdegimu ir gere antibijotikus tai atidejom, bet i si menesi dedu daug vilciu, galbut ten kur aukstai sedi dede isgirs musu prasima ir atsius zirniuka
zinoma kad saunu planuoti is topacio miesto
mes planuojam nuo rugpjucio, pries tai buvau pastojusi (neticiukas) bet musu zirniukas pabego 9 sav. bet praejus kelioms savaitems pagavau toki azarta, kad noriu leliuko tai ir pradejom planuoti bet va praita menesi nieko neisejo, nes SB sirgo plauciu uzdegimu ir gere antibijotikus tai atidejom, bet i si menesi dedu daug vilciu, galbut ten kur aukstai sedi dede isgirs musu prasima ir atsius zirniuka
QUOTE(_simfa_ @ 2009 11 04, 22:32)
sveikutes visai netyciom uzmaciau siuos namucius mes irgi planuojam taip rimtai be jokiu apsaugu nuo birzelio,o 'netyciuku' pasitaikydavo kazkur nuo bkovo-balandzio///tai vat turime sunaiteli,tai norime dukrytes dabar,tik kad vat nesigauna kaip norim tikiuosi sis ciklas tures rezultatu.NT darysiu 11.20
sveika prisijugusi, musu cia nedaug dar bet tikiuosi padauges planiukiu Laikysim kumstukus uz tave ziuriu jus cia ilgiau planuojate jau, mes tai tik si cikla pradejom, bet jauciu kad nieko gero nes panasu mmmm arteja tai biskiuka nervuoja, na bet kita cikla jau tikrai pasistegsim
jum gerai turbut ciklas reguliarus o pasmane isvis jokio reguliarumo tad sunku susigaudyti kada cia tos dienos geros....