Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižadu pasižadu pasižadu nuo pirmadienio...

QUOTE(kariliux @ 2010 04 09, 18:14)
Ačiū uogyte777 uz patarimus, nu viena diena susiimsiu ir pradesiu kudet thumbup.gif

galvok kad pradėjai lieknėti vakar nebebus kur dingti reiks eiti tikslo link mirksiukas.gif
QUOTE(uogyte777 @ 2010 04 09, 18:51)
Imkis is kart nuo sios dienos, nesvarbu, kad ne nuo ryto. Pamazu pradek ziyureti ka cia lengvesno suvalgyt ar maziau. Pamazu, pamazu ir pamatysi kaip isivziuosi. As jau beveik metai, kaip kudinuosi. Pamazu, bet jau -12 kg. Nors ir pamazel, bet rezultatai ilgainiui atsiranda.

o aš jau nuo naujųjų metų numečiau 10kg (nors tai ir ne lenktynės, bet pasakyti kad aš tai padariau labai jau norisi)prašau neįsižeisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 04 09, 21:38)
o aš jau nuo naujųjų metų numečiau 10kg (nors tai ir ne lenktynės, bet pasakyti kad aš tai padariau labai jau norisi)prašau neįsižeisti  blush2.gif

O ne, tikrai neisizeidziau biggrin.gif Dziaugiuosi del taves kaip tik. Vieniems greiciau krenta , kitiems leciau. Svarbiausia, kad tikslas vistiek pasiekiamas.
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 11 07, 01:10)
as snd prasisukau kaip cia pasakius, be dideliu nukrypimu. kadangi situacija tokia, kad galejau savo ruostomaisto pavalgyt tik per pietus o vakare jau ne tai vakare virta vistiena pakeiciau naturalia pjaustyta mesyte ir keliom vynuogem ir obuoliuku... kaip supratot buvom sveciuose. is principo nemegstu sakyt kad kazko laikausi, nes visi jaucia didele pareiga ikalbet koki riebu kassneli i burna isimest, o ypac turintys antsvorio. arba ima gincytis, kad visai tas antsvoris netrukdo (lyg as nusprendus laikytis dietos ar siaip save varzydama buciau nepilno proto). tai del siu priezasciu nemegstu issiskirt is kontingento- geriau jau nukrypt nuo kurso siek tiek.

o kalbant apie maita ir valgymo kultura tai kiekvienam vertetu apsidairyt aplinkui.pas mus jokios valgymo kulturos, maistas ruosiamas su meile bent pusdieni (cia apie kokia savaitgalio vakariene, kai visa seima suseda prie stalo) o suedamas, tikraja to zodzio prasme per 5 minutes, nepakelus akiu nuo savo lekstes. ar zinot kiek laiko pietauja ispanai ar italai- apie pora valandu, o pastebejot kad kinieciuose po lekstute degamos zvakutes, kad maistas ilgai siltas butu...ar susimastet kodel? maistas tai bendravimas, tai procesas, maistu reikia megautis...
man lb patinka isbandyt visokiausias dietas ir valgius vien del sportinio intereso.buvo toks atvejis, kai laikiausi 10 dienu arbuzu dietos. visas 10 dienu valgiau tik arbuza, beja arbuza lb megstu ir si dieta man lb patiko....i jos gala organizavom talka.atvaziavo vyro brolis su zmona ir mano anyta. kepem saslykus, aisku ant stalo stovejo arbuzas kuri visi valgem. as kaip visada nieko nesakiau apie arbuzu dieta kurios laikausi, nes mano anyta iis tu zmoniu kurie jaucia didziausia pareiga itikint kad reikia tiesiog reikia valgyt smile.gif na, zodziu issikepem saslus, issivirem ryzius, visiems isdalinau lekstes ir pati i savaja isidejau saslu, ryziu ir keciupo atsisedau salia vyro prie stalo ir kai visi valge, as po viena gabaliuka visus saslus perdejau savo vyrui... ir jus nepatikesit... niekas net nepastebejo, kad as nieko i burna nededu biggrin.gif  na cia istorija pamastymui

o siaip tai as jauciuos gerai jau palygint, bet nepakankamai... ryt sveriuos biggrin.gif
Papildyta:
taure> as sia tema nenoriu itikint nei taves, nei konorskito, kaip jau minejau atidariau sia tema savo pacios motyvaacijai ir tai veikia. dietom ir as netikiu.
o del mano treniruokliu ir visu tu sportu. nekenciu as sportuot o sportavus esu viska. eidavau i sporto sale sukandus dantis tik is pareigos kol neulipau ant savo elipsinio treniruoklio. patinka jis man. jis niekad neatsos treniruokles bet man jis patinka tik del to ji pirkau.jis yra kardio treniruoklis didinantis istverme. daug is jo nesitikiu tik kazkiek padidint savo fizini aktyvuma...mano metodai vienoki-tavo kitokie. o tavo paburbejimai pykcio nekelia. tai ka cia as aprasineju- nera sweika gyvensena, todel manau lb gerai tokia tavo nuomone, dziaugiuosi kad tau uztenka valios ir ryzto taip purtytis kg. man neuztektu, man norisi greito rezultato, bet kas svarbiausia ir i ka reiketu atkreipt demesi po to as nepuoluprie saldytuvo biggrin.gif
taiva, sekmes man ir tau wink.gif


Aha, cia tai pritariu visom keturiom, kad lietuviai valgydami nieko nemato isskyrus savo lekstes!! As beveik metus gyvenu Prancuzijoj, cia vakariene nors ir prasideda gana velai (apie 20-21val), bet ir valgome bent pora trejeta valandu. Ir turiu prisipazinti, kad nekeisdama savo mitybos (o valgydama 3k per diena) numeciau apie 5kg! Ir jokio noro apsiesti niekad nebuna!! o pamenu, kaip budavo lietuvoj, tai nuo kiekvieno pirmadienio zadedavau sau pradeti mesti svori, o cia net nemastydama valgau saikingai, ir nors panosej tupi kalnas sausainiu, manes jie net netraukia!:) na, viena kita suvalgau su kava, bet niekad nebuna noro suryti visus vienu ypu!
Tad as irgi pritariu idejai, kad reik saikingai, ir svarbiausia, reguliariai maitintis, siek tiek fizinio kruvio, o tada kilogramai istirps ne nepastebeti;)
sekmes visoms asmeniniuose bandymuose;)
Atsakyti
QUOTE(Francaise @ 2010 04 13, 14:49)
Aha, cia tai pritariu visom keturiom, kad lietuviai valgydami nieko nemato isskyrus savo lekstes!! As beveik metus gyvenu Prancuzijoj, cia vakariene nors ir prasideda gana velai (apie 20-21val), bet ir valgome bent pora trejeta valandu.

Jūs jau man atleiskit, bet skaičiavau skaičiavau ir niekaip nesuprantu. Gal prancūzai dirba visi tik po pusdienį ar kaip yra? Na tarkim jei žmogus dirba "normalią" darbo dieną, baigia darbą 18 val., jei gyvena nebaisiai toli (Vilniaus dydžiais matuojant), tai 18:30 būna namie. Sakysim, maisto jam gamint dėl kokių nors paslaptingų priežasčių nereikia, jis neturi vaikų, šuns, kurį reikia pavedžioti, tai jis iškart nei rankų nenusiplovęs sėda už stalo ir valgo iki... 21:30? blink.gif Tada nusiprausia ir... eina miegot? o knygą kada paskaityti? unsure.gif Pasivaikščioti? Filmą pažiūrėti? Rankdarbį kokį nutverti? jau nekalbant apie grindų prašluostymą ar gėlių palaistymą? unsure.gif Na niekaip negalėčiau leisti sau 3 val prie stalo sėdėti ir kramtyti kramtyti... Nors mano darbo grafikas yra toks, kokį pati nusistatau ax.gif
Baigus valgyti 24 val (jei pradedama nuo 21) tai jau irgi ryte 6-7 val atsikėlęs baisiai produktyvus nebūsi g.gif
Atsakyti
nu va, atejo pirmadienis ir as jau vel 'kudeju'....bent jau iki savaitgalio smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
ko cia taip tylu? Kur senbuves dingusios?

As tai savo kurso ir toliau laikausi, bet pakolkas vietoj stoviu verysad.gif Nors is kitos puses dideles problemos nedarau, zinau, kad praejus kuriam laikui vel kai prades kristi.

sweetka21, kaip suprantu jungiesi prie musu burelio 4u.gif bet liniuotes pamatyt mum nepakanka. Paaiskink kaip, kodel liekneji ir pan.
Atsakyti
as imu jauti uz ragu bet nuo rytojaus .... (ne nuo pirmadienio )
Atsakyti
A kur musu Savitre dingusi? g.gif Sulekniejo ir nei ciau, bai, ate?
Kariliux, dar nesusiemei? biggrin.gif

QUOTE(vikaPika @ 2010 04 28, 22:01)
as imu jauti uz ragu bet nuo rytojaus .... (ne nuo pirmadienio )


kokios dietos planuoji imtis? Kaip su kg iki siol, stovi, kyla ar krenta?

As tai galvoju apie sporta dar, bet laiko taip ner doh.gif o ir jei atrasciau, tai dar kazkaip geda man savo lasinius rodyti kitiems mankstinantis, nes noreciau begioti.
Dabar dar oda grazinu, noriu stangrumo tokio didesnio po nukristu kg, tai is UK parsisiunciau Lóreal masazuokli-zele, tai oi kaip jis man pamasazuoja biggrin.gif bet efektas jauciasi. Dar nusipirkau Nivea Cellulite Goodbye. Kazkada naudojau, tai labai labai geras buvo, o dabar ziuriu dar ir pagerino sudeti. Ar naudojat kanors is kosmetikos priemoniu lieknejimui, stangrinimui?
Gal kuri oda turit itin sausa ir jautria? Gal parekomenduotumet koki losijona ar pan. koki labai gera, nes pakolkas geriausiai man tiko Nivea, kur 24 h drekina, bet dabar ir jo maza..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte777: 30 balandžio 2010 - 00:48
Roar. Na va , ir aš nuo rytojaus. Man taip fainai buvo čia forumo pradžią skaityt. Šaunuolės!!! Aš irgi taio noriu.
Atsakyti
mano Ūgis 1,5. svoris ryte: 56,6. Savijauta lieva, nes neišsimiegojau, dėl to kad ėdžiaus save iš nervų apie svorį ir tai kad atrodau apgailėtinai. Šiandien pasidarysiu iškrovos dieną su obuoliukais ir morkom ir rytoj ir poryt tą patį. Va. pasižadu. (Leisiu dar sau gert kavą. )
Atsakyti
Sveikos merginos,

buvau dingusi, nes buvo kompas mires...Bet-per ta laika tai laikiaus, tai pikniaudziavau truputeli visokiais pavalgymais vakarais, bet visumoje nuo vasario 17 d. numeciau 3 kg, dabar 66 thumbup.gif
Bet vistiek nesu dar savimi patenkinta....Butu smagu 60 sverti...
Atsakyti