Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižadu pasižadu pasižadu nuo pirmadienio...

mano siandienos meniu:
Pusryciai: kava su 2 a. s. cukraus, nedidelis gabaliukas vedaru su a. s. grietines (nu vakar atsilaikiau, o siandien nebe. nakti net sapnavos vedarai). gerai, kad bent netokie skanus buvo kaip tikejaus, tai pakako ir to gabaliuko.
Pietus: Kalakutienos maltinis su pievagrybiu idaru, puse bulves, saukstas troskintu kopustu.
Pavakariai: grudetos varskes su melynem siek tiek daugiau nei puse indelio.
Vakariene: Cepelinas su mesa ir saukstu grietines, kava su 2 a. s. cukraus.

Siandien ziuriu nemazai pavartojau, va taip ir buna kai antra para vaikstau susiemus uz galvos ir mastau apie diplomini ir neziuriu ka valgau.
Rytoj iskrovos dienele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte777: 21 vasario 2010 - 23:25
Uogyte777, o iskrovos diena ka vartoji? Papasakok kaip ji vyksta? smile.gif
As planuoju iskrova ketvirtadieni darytis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiombė @ 2010 02 22, 18:23)
Uogyte777, o iskrovos diena ka vartoji? Papasakok kaip ji vyksta?  smile.gif
As planuoju iskrova ketvirtadieni darytis...  4u.gif


Beveik nieko nevartoju. Geriu kavos (iki 2 puoduku per diena), arbata su citrina ir imbieru, vanduo ir viskas. iskrovas darausi taip: dvi dienas valgau, o tada viena diena ne. Kazkur pirmuosiuose puslapiuose turetum rasti mano istorija visa lieknejimo, tada suprasi kodel pas mane iskrova tokia.

Tiesa siandien nezinau kodel, bet sugriesijau. Suvalgiau grudetos varskes su vysniomis indeli. Net pati stebiuosi kaip neatsilaikiau, nes greit metai kaip issikrovineju ir visada atsilaikau.
Atsakyti
Sveikutes

pas man ,tai to virssvorio ,pagal tas lenteles ,atseit nera,bet po gimdymo jau septinti metai tuoj kai eis,vis dar 10kg yra like.Jokiu dietu negaliu prisiversti laikytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2010 02 22, 21:46)
Sveikutes

pas man ,tai to virssvorio ,pagal tas lenteles ,atseit nera,bet po gimdymo jau septinti metai tuoj kai eis,vis dar 10kg yra like.Jokiu dietu negaliu prisiversti laikytis  blush2.gif

o man zinok po gimdymo buvo like 7kg, tai savaime nukrito iki 58-57kg, ir niekaip nekrito, pasilaikiau "vaikules" dietos 6d, pasiekiau 55kg, bet tai daugiau neistveriau ir maitinuosi normalei, tai pasiekiau beveik 56kg ir stengiuosi tik nepersivalgyti. liko +2kg po gimdymo. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
gerai, kad jums po gimdymo liko tie kg, o ne toliau kilo. Baltai pavydziu, nes man buvo priesingai. Kadangi mazutei labai pute pilvuka, o pirma men. maitinau siek tiek pati, nes pienuko turejau labai mazai, tai valgiau tik virtus buokelius, virtas bulves ir virta mesa. Be jokio prieskoniuko, be nieko. Aisku tas jau po pirmos dienos taip greit igriso, kad valgiau labai mazai, bet svoris pamazu ir toliau augo. Kas sakydavo, kad neimanoma taip, tiems liepdavau pasimokyti genetikos, kuri labai ziuri gali buti.
Siandienos mano meniu:
Pusryciai: kava su cukrumi, samtis manu koses su saukstu vysniu uogienes.
Pietus: 1,5 kalakutienos-vistienos kotletuko su ryziais ir pagerintais raugintais kopustais (ipjaustau siek tiek svoguniuko, iberiu truputi druskytes ir apslakstau aliejuku). Kava su cukrumi.
Pavakariai: Samtis ukrainietisku barsciu ir grudetos varskes su spanguolem indelis.
Vakariene: Ukrainietisku barsciu pora samciu su sauskteliu grietines ir dar vienas indelis grudetos varskes su abrikosais.

Dabar man manija uzejo grudetai varskei. Nu kokia ji man skani. Dabar galvoju, kad nereikejo man valgyti tu pavakariu doh.gif Nu bent nemazai paplusejau kol visus namus sutvarkiau.
Atsakyti
***** nei + nei - butu gerai bent 1 kg sia sav...

linuute is kur esi? fainas haskis? dalyvauji parodose? koks sunelio vardas?
Atsakyti
sveikutės
mano svarstyklės irgi nei pliuso nei minuso nerodo, bet jau geriau taip nei pliusas niekur tas svoris nedings turės nukristi mane vėl puola peršalimo ligos. dar pradėjau vaikščioti į vairavimo kursus vakarais nuo 18-20val pamokos vyksta tai jau esu privarsta nebevalgyti po 18val o gryžus norisi tik karštos arbatos ir miegoti. nors ten iš tikro jaučiuosi nelabai gerai nes visi matosi kad jaunesni už mane (o aš tai nesena dar) jiems 18-19metų ir dar teberūpi vaikiški juokeliai ir žaidimai tušinukais ir kitokios nesąmonės matyt tėveliai už jų kursus moka, jų tarpe nematau nei vieno ramaus vairuotojo tokio kuriam vairavimas būtų galimybė lengviau nuvažiuoti iš taško A į tašką B o ne pasimaivymas ir palakstymas po miestą ir pan. laukiu kada jau sesiu prie automobilio vairo pati

sėkmės jums mergaitės purtant šalin nereikalingus riebaliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
kantrybes mielosios, kantrybes. Man svoris buna labai daznai, kad ne is vietos nejuda ir taip kokius 2-3 men. Bet paskui vel pajuda is sastingio. Svoris visada pradzioj kudinimosi labiau krenta, o kuo toliau, tuo sunkiau. Mano kurso drauges mamai net visus metus svoris nekrito ne gramo, bet ji toliau laikesi dietos, po metu krito toliau. Va is jos ir pasimokiau kantrybes.
Siandienos mano meniu:
Pusryciai: kava su cukrumi, grudetos varskes su abrikosais indelis.
Pietus: bulviu plokstainio 150 g su baltu padaziuku, razinu kompoto stikline.
Pavakariai: buvau pas mama, tai teko butinai paragauti jos gamintu virtinuku su varske ir metomis. Tai ju sutvarkiau 4 su baltu padaziuku ir puyodelis kavos su cukrum.
Vakariene: Samtis perliniu kruopu sriubos su vos vos grietines, 3 v.s. plovo su kalakutiena ir 1 saukstu svieziu kopustu.

Rytoj vel issikrovineju.
Atsakyti
nuo siand vel kudinuosi, nes vel jauciuosi stora doh.gif
Atsakyti
sveikutės
o aš nesuprantu kas su mano organizmu darosi vakar ryte svarstyklės rodė normaliai 106,7kg o šį ryt vėl 109,9kg rankos sutinusios kojos irgi veidas tai kvadratinis nesuprantu kas darosi. matyt nuo peršalimo ligų vartotų vaistų pašalinis poveikis toks
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 02 26, 13:49)
sveikutės
o aš nesuprantu kas su mano organizmu darosi vakar ryte svarstyklės rodė normaliai 106,7kg o šį ryt vėl 109,9kg rankos sutinusios kojos irgi veidas tai kvadratinis nesuprantu kas darosi. matyt nuo peršalimo ligų vartotų vaistų pašalinis poveikis toks


O gal skysciai kaupiasi nuo ligos arba jei per daug skysciu suvartoji?

O as vakar issikroviau, o siandienos mano meniu toks:
Pusryciai: kava su cukrumi, 1,5 saukto pakepintu grybu su svogunais ir puse bulves.
Pietus: 1,5 sauksto silkes su kepintomis morkomis, 1,5 sauksto burokeliu - raugintu kopustu salotu, 1 bulve.
Pavakariai: kavos puodelis su cukrum.
Vakariene: 4 zuvies pirsteliai, 2 saukstai burokeliu-raug. kopustu salotu, 1 bulve.
Man tai nuo PMS plius 1 kg, kaip ir kaskart.
Atsakyti