Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 06, 18:51)

jooo....menas lydi visur biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif šokolado mėgėjoms ...
user posted image
Atsakyti
vairuotojams-fanatikams:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gal aš ir ne visai į temą, bet noriu pasiteirauti kur galėtų būti gražių rėmelių nuotraukoms?Kad nebūtų tik vienai ir mediniai, nors nebūtinai rolleyes.gif Buvau C&D style, taip pat Art House sesutes...Bet neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2005 12 08, 11:59)
Gal aš ir ne visai į temą, bet noriu pasiteirauti kur galėtų būti gražių rėmelių nuotraukoms?Kad nebūtų tik vienai ir mediniai, nors nebūtinai rolleyes.gif Buvau C&D style, taip pat Art House sesutes...Bet neradau verysad.gif

hm, tai kad pas sesutes neįmanoma neišsirinkti- Europoj labai didelis pasirinkimas.
o kokių rėmų nori? sendintų, modernių? odinių, stiklinių, metalinių? mačiau gražių Retroformoj Domus galerijoj, bet ten visi tokie biškį senoviniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 08, 12:03)
hm, tai kad pas sesutes neįmanoma neišsirinkti- Europoj labai didelis pasirinkimas.
o kokių rėmų nori? sendintų, modernių? odinių, stiklinių, metalinių? mačiau gražių Retroformoj Domus galerijoj, bet ten visi tokie biškį senoviniai  ax.gif

Aš esu vienuose namuose mačiusi tokius medinius rėmeliu, be jokių stilizavimų ir ten skirta keturioms nuotraukoms, na jos atskirai įrėmintos, bet apjungtos kartu-nežinau ar aiškiai išsireiškiau ax.gif Sesutėse buvau tik Vokiečių gt. tai ten tik po vienai nuotraukai ir tokie sendinti, o man reikai paprastu...
Atsakyti
Akropolyje yra Savex galerija, ten turėtų būti tai, ko ieškai mirksiukas.gif
Atsakyti