Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

QUOTE(violetik @ 2005 11 24, 11:46)
šiaip tai aš galvojau, kad čia tema apie gražias interjero detales g.gif Tą ir dėjau cool.gif Tai tada ir pervadink temą _ įdomios vonios detalės, įdomios miegamojo detalės ir pan.
P.S.Aš čia ne pirmą mėnesį užklidau, tai užtenka vaikščiuot paskui manęs ir mokyt dry.gif .beje jau "Namuose" forumo prižiūrėtoja atsirado?

Violetik, del foto viename post'e neuzpyk, bet tikrai nepatogu, tenka ilgokai laukti, kol viename poste daug foto uzsikraus. mums tikrai butu patogiau, jei tai butu po viena foto viename post'e 4u.gif
Atsakyti
mergaites,

nesipykit, forume visoms vietos uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 28, 15:30)
O man labai patinka visokiausi įdomūs kilimai ax.gif
user posted image
Kaip tik tokio labai ieškom 4u.gif  Gal kas kur matėt? Na, nors kažką panašaus ax.gif  Būčiau labai dėkinga, jei išduotumėt, kur.

Čia pasidairyk, yra tikrai labai įdomių kilimų smile.gif
Atsakyti
Violetik, labai grazios nuotraukytes 4u.gif Tikiuosi ir daugiau ju idesi smile.gif
Atsakyti
siaip violetik nelabai suprantu kurias detales norejai uzakcentuot... g.gif miegamaji tikrai prie miegamojo galejai deti.... nerandu as ten tu detaliu...
Atsakyti
ne visiems duota tongue.gif mirksiukas.gif
P.S.Čia kaip karalius be drabužių biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Čia kambarys, o virtuves einu sukelsiu ten kur tinka
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 12 06, 17:44)

oiiiiii lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai pazvengiau biggrin.gif ish koshmaru serijos smile.gif cia jau net nebedetale, o visa koncepcija smile.gif ir dar pro langus matosi daugiabuciai biggrin.gif kokia egzotika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 11, 06:53)

Nu ciotkai tos akys atrodo thumbup.gif Ir pasidaryt nera kas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
http://www.ivd.ru/im.../4824_i09_b.jpg
noriu tokios lovos verysad.gif
Atsakyti