Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 04 19, 20:29)
Labukas, mergaites
noriu patarimo, kur galima isigyti toki daikta, niekur nerandu ir jau pradejau galvuot, gal reikes uzsisakyti pas baldu gamintuoju
http://i133.photobuc...0623_123713.jpg
ir dar, kur galima butu nupirkti/uzsakyti tas pagalveles/paminkstinima?

Labai panašų mačiau Yske. Tik tas buvo su kojytėmis.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2012 06 05, 13:51)

Ermitaže tikrai buvo, taip pat galite pasižiūrėti Stilinguose namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Testify @ 2011 10 17, 17:37)
Ar puoštumėte tokiomis detalėmis?

Plunksninių detalių:
user posted image

Jeigu kitokiomis - įvardykite kokiomis.

kaukėmis tikrai nepuoščiau, man kraupiai atrodo o ir girdėjau negerai namuose kaukes kabint.. tie turkiški kilimai man ir beskonybė, vaikystėj toki namuose turėjau tai gal atsižiūrėjau.. biggrin.gif
ta stalinė lempa man labai simpotna.. wub.gif kaip tik dairausi kokias nupirkt, tai gal kažka panašaus atrasiu..
persikrausčius sulaukiau pirmo svečio, tai sakė kad mūsų stilius neša link afrikietiško.. tai tokia minti pametė ir dabar sakiau link to stiliaus pirksiuosi interjero detales, baldus.. man labai gražu.. wub.gif ir tas interjeras kuri imetėt man panašus i afro stiliu.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 12 birželio 2012 - 14:04
Įdomūs radiniai Domus Galerija
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2012 06 05, 14:51)

atskirai pagalvėlių/paminkštinimų mačiau otto svetainėje, ir pagrindiniame (otto.lt, ir el. kataloguose)
Papildyta:
QUOTE(tuja. @ 2012 04 24, 11:16)
Jyske maciau toki panasu

mačiau otto.lt svetainėje ir jos el.kataloguose, kelių modelių ir spalvų
Papildyta:
QUOTE(Ritusikas @ 2011 05 09, 15:35)
as buvau uzmacius Vilniuje Thomas Philips parduotuveje smile.gif

galima siųstis (per tarpininkus) iš užsienio e. parduotuvių, labai platus pasirinkimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angle: 17 rugsėjo 2012 - 22:31
Pagaliau radau temą, kurios ieškojau!

Sveiki visi 4u.gif

Manau, kad detalės interjere labai svarbios ir nuolat ieškau nebrangių ir originalių, funkcionalių idėjų, kaip atnaujinti bei papuošti namučius 4u.gif

Paskutiniu metu rasti "perliukai":
http://www.facebook......;size=960,517

http://www.facebook......;size=580,761

http://www.facebook......;size=500,338

http://www.facebook....4...1358&type=3

Tikiuosi nebūsiu apkaltinta reklama, tiesiog šitame puslapyje randu daugiausiai tinkamų idėjų wub.gif Gal ir Jūs žinote kokių puslapiukų panašių? 4u.gif
Atsakyti
Bandau atgaivinti temą 4u.gif
Su menine prigimtimi pas mane labai sudėtinga, tai namie kurti interjerą pačiai man ypatingai sudėtingas reikalas.

bandžiau kažką surast internete, bet visaippaieškas suvedus nieko panašaus nerandu.
reikals toks.... uzmurijom duris tarp kambariu ir galvojam reiktu palikti ni, nemuryt lygiai. Vieas kambarys yra pietu puseje, labai svieus, kitas tamsokas. Tai mintis tokia, kad ta nisa gal aisku ne per visas duris, o virsutine puse kazkaip suzaisti su stiklu ar kazkuo, kad utu ir interjero detale ir sviesa galetu patekti is sviesaus kambari i tamsesniji.

Gal kas kokiu ideju pametetu...internetre niekaip nerandu, tiesiog parastos nisos, kurios visaip apsviestos. o jei nisoje sienele butu gal kokia stikline ar kokia, nu nezinau... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 03 15, 13:20)

Gal kas kokiu ideju pametetu...internetre niekaip nerandu, tiesiog parastos nisos, kurios visaip apsviestos. o jei nisoje sienele butu gal kokia stikline ar kokia, nu nezinau... blush2.gif  g.gif

Nuotraukos neidesiu, nes neturiu kad konkreciai matytusi. Bet pas mano sese panasiai padaryta kaip jus isivaziduojate, jei teisingai supratau jus smile.gif Bet pas ja palikta tiesiog atvira ,,nisa,, virsuj nuo lubu . Bet tai padaryta ne del sviesos, o siaip, kaip interjero detale smile.gif Graziai labai suzaista ir gan idomiai parinkta sienos faktura, apdaila:) nera taip, kad lygi siena ir skyle, ne smile.gif Taigi paziurejus vaizdu internete tikrai galima kazka sau atrinkti.
Bet as asmeniskai stiklo nedeciau unsure.gif Arba deciau stiklo blokelius, jei tinka prie visumos. Bet gal tada butu ne siaip virsuj, o kaip tik plati juosta nuo zemes iki lubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2015 03 15, 20:20)
Nuotraukos neidesiu, nes neturiu kad konkreciai matytusi. Bet pas mano sese  panasiai padaryta kaip jus isivaziduojate, jei teisingai supratau jus smile.gif Bet pas ja palikta tiesiog atvira ,,nisa,, virsuj nuo lubu  . Bet tai padaryta ne del sviesos, o siaip, kaip interjero detale smile.gif Graziai labai suzaista ir gan idomiai parinkta sienos faktura, apdaila:) nera taip, kad lygi siena ir skyle, ne smile.gif  Taigi paziurejus vaizdu internete tikrai galima kazka sau atrinkti.
Bet as asmeniskai stiklo nedeciau  unsure.gif Arba deciau stiklo blokelius, jei tinka prie visumos. Bet gal tada butu ne siaip virsuj, o kaip tik plati juosta nuo zemes iki lubu smile.gif

aciu uz mintis. Atviro palikti nenorim, nes tai atskiri kambariai su skirtinga paskirtim, tai vien del garso atviros vietos daugiau ar maziau palikti nesinori.
Va su stikliniais blokeliais man buvo smekstelejus mintis, bet kazkaip plauke ir praplauke, dabar pasiziurinejau internete, tai tikrai gali but viena is ideju. Ivairiu idomiu variantu radau

Na gal dar kas ka pasiulys, nes cia vyras sumaste, kad kazkaip reiktu suzaisti su tom realiai pasidaranciom nisom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 03 16, 00:02)
aciu uz mintis. Atviro palikti nenorim, nes tai atskiri kambariai su skirtinga paskirtim, tai vien del garso atviros vietos daugiau ar maziau palikti nesinori.
Va su stikliniais blokeliais man buvo smekstelejus mintis, bet kazkaip plauke ir praplauke, dabar pasiziurinejau internete, tai tikrai gali but viena is ideju. Ivairiu idomiu variantu radau

Na gal dar kas ka pasiulys, nes  cia vyras sumaste, kad kazkaip reiktu suzaisti su tom realiai pasidaranciom nisom  ax.gif

O kokias patalpas skirs ta niša?
ieškokit pagal raktinius žodžius glass room dividers 4u.gif
esu buvusi namuose kur iš virtuvės į koridorių matosi vaizdas per rudai tonuotą stiklą, plotis koks 60-70 cm ir nuo grindų iki lubų stiklas. Šiaip gal ir šviesiau ir visai malonu, kai matai, kas grįžo ar išeina g.gif
galima abi idėjas sujungti, daryti ir stiklą, ir nišoje lentynas biggrin.gif pvz. http://www.houzz.com...all-minneapolis

čia paprastesnis variantas
user posted image
Atsakyti
esu mačiusi sieną iš stiklo blokelių, taip pat skiria kambarį nuo kitos patalpos, tik nebepamenu - nuo virtuvės ar nuo vonios. sprendimą dėti stiklo blokelius priėmė taip pat dėl šviesos.
Atsakyti