Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

QUOTE(reduxe @ 2012 01 25, 11:15)
imetu savo namu keleta netradiciniu daikciuku blush2.gif
1. zidinys kuri mano dede padare ir man jis labai mielas wub.gif
Zidinys

2. labai daug ka konstruojam patys namuose, tai va mano sviestuvas miegamajam  blush2.gif
Sviestuvas

ir vienas ir kitas man schmoll.gif mėgstu šiuolaikini stiliu.. reik namukus susitvarkyt tai ieškausi idėjų.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(blackberry @ 2011 07 05, 11:35)
man viskas nu nesveikai grazu wub.gif

man ir viskas labai labai.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 05, 11:35)
man viskas nu nesveikai grazu wub.gif
user posted image

Pamaciau ir noriu bigsmile.gif biggrin.gif Jau sugalvojau, kur tai pritaikyti savo namuose wub.gif Reiks tai igyvendinti ax.gif

Kopecios ir bateliai - taip pat sauni ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 01 30, 15:19)
Pamaciau ir noriu  bigsmile.gif  biggrin.gif Jau sugalvojau, kur tai pritaikyti savo namuose  wub.gif  Reiks tai igyvendinti  ax.gif

Kopecios ir bateliai - taip pat sauni ideja  thumbup.gif

Aš esu mačiusi tokia sieninę spintą Ikejoj (Varšuvoj berods). Labai smagi, ir tokia skandinaviška man ax.gif
O čia dar radau nerealių idėjų detalėms.. gėda pripažinti bet nemoku įkelt foto, tai dedu link'a http://svajoniukrant...te.lt/idejos-27
man labai patiko idėja su raktais! Kaip tik dabar galvojau kaip reiktų visus raktus organizuotai kur sudėt, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2012 01 25, 11:15)
imetu savo namu keleta netradiciniu daikciuku blush2.gif
1. zidinys kuri mano dede padare ir man jis labai mielas wub.gif
Zidinys

2. labai daug ka konstruojam patys namuose, tai va mano sviestuvas miegamajam  blush2.gif
Sviestuvas

Man nepatinka unsure.gif O gipsiniai vaiku, ar angeliuku veidai, nezinau ka norejote pavaidzduoti, isvis siurpa kelia blink.gif unsure.gif

Tokio sviestuvo savo namuose nakabinciau, bet patiko labiau nei zidinys, ir manau jusu interjerui sis sviestuvas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2012 01 24, 13:10)
O kuriuose Senukuose?
Buvau Vilniaus banginyje, tai neradau.sad.gif Ieškojau prie indų ir vazų.

Šendien mačiau Maximoj xxx prie indų ir tokių kaip toj nuotraukoj dešinėj ir dar kitokių su dangčiais kainos apie 10Lt
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 30, 15:18)
Man nepatinka  unsure.gif O gipsiniai vaiku, ar angeliuku veidai, nezinau ka norejote pavaidzduoti, isvis siurpa kelia  blink.gif  unsure.gif

Tokio sviestuvo savo namuose nakabinciau, bet patiko labiau nei zidinys, ir manau jusu interjerui sis sviestuvas tinka  smile.gif

As gal dar noreciau visuma pamatyti - kaip zidinys atrodo namu aplinkoje, o ne atskirus fragmentus... bet kazko man truksta... mastau.gif Man irgi kliuvo veidukai - ka butent norejo jais perteikti?

O sviestuvas... Kokioje sodyboje... gal ir nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 01 30, 15:52)
*As gal dar noreciau visuma pamatyti - kaip zidinys atrodo namu aplinkoje, o ne atskirus fragmentus... bet kazko man truksta... mastau.gif  Man irgi kliuvo veidukai - ka butent norejo jais perteikti?

**O sviestuvas... Kokioje sodyboje... gal ir nieko  ax.gif

*kai pabaigsim imesiu bendra zidinio vaizda. man tai jis labai patinka blush2.gif ir gyvai kas mate visi gyre...gal nuotraukos neparodo to vaizdo mirksiukas.gif
**pas mane ir yra beveik sodyba biggrin.gif

Atsakyti
Kiek cia visokiu groziu wub.gif Prisigaudziau ideju, kaip atnaujinti namucius... Aciu mamytems smile.gif
Atsakyti
Labukas, mergaites
noriu patarimo, kur galima isigyti toki daikta, niekur nerandu ir jau pradejau galvuot, gal reikes uzsisakyti pas baldu gamintuoju
user posted image
ir dar, kur galima butu nupirkti/uzsakyti tas pagalveles/paminkstinima?
Atsakyti
QUOTE(Betce @ 2012 01 30, 17:25)
*kai pabaigsim imesiu bendra zidinio vaizda. man tai jis labai patinka blush2.gif  ir gyvai kas mate visi gyre...gal nuotraukos neparodo to vaizdo mirksiukas.gif
**pas mane ir yra beveik sodyba biggrin.gif

Labai man patiko ir židinys, ir šviestuvas. Čia specifiniam interjerui ir tiems, kurie gali tokį sukurti arba sau leisti (kuriant samdytiems tokios išdaigos labai brangios). Židinyje apsiribočiau labiau schematizuota išraiška. Natūralizmo atgarsiai čia sukėlė meginų nepritarimą. Mane taip pat trikdytų "įasmeninimo" momentai privačioje erdvėje.
Papildyta:
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 04 19, 20:29)
Labukas, mergaites
noriu patarimo, kur galima isigyti toki daikta, niekur nerandu ir jau pradejau galvuot, gal reikes uzsisakyti pas baldu gamintuoju
http://i133.photobuc...0623_123713.jpg[/img]

tokį paminkštinimą iš jūsų pasirinktų medžiagų pasiūtų daugelyje privačių siuvyklų (turiu galvoje Vilnių). Bandykite tartis, persiųsti nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 04 19, 21:29)

Jyske maciau toki panasu
Atsakyti
QUOTE(www.rrr @ 2012 04 24, 10:16)
Jyske maciau toki panasu

Ir as maciau, bet toks netinka (mažas, juodas schmoll.gif ) biggrin.gif
Atsakyti