man viskas nu nesveikai grazu
Papildyta:
sustrai ten aukstakulniai ant kopeciu sukabinti. tik kazin ka su ploksciapadziais reiktu daryti?
Ar puoštumėte tokiomis detalėmis?
Kaukėmis:
Papiruso piešiniais:
Statulėlėmis:
Rankų darbo kilimais:
Plunksninių detalių:
Jeigu kitokiomis - įvardykite kokiomis.
Rankų darbo kilimais:
Plunksninių detalių:
Jeigu kitokiomis - įvardykite kokiomis.
QUOTE(Testify @ 2011 10 17, 18:37)
Ar puoštumėte tokiomis detalėmis?
Papiruso piešiniais:
Papiruso piešiniais:
Pas mus namuose yra papiruso paveikslas atveztas is Egipto :-)
QUOTE(blackberry @ 2011 07 05, 11:35)
man viskas nu nesveikai grazu
tikrai labai fainos detales
QUOTE(Testify @ 2011 10 17, 17:37)
draugai turi n.. kaukiu savo name, namas senoviniam stiliui, tai tos kaukes labai gerai ziurisi o papirusu nemegstu
Kaip gražu
Jau numačiau ką ir aš galiu priatikyti
Jau numačiau ką ir aš galiu priatikyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 05, 12:35)
Beje, dar man labai patinka viskas kas yra is molio, keramika. T.y. vazos, asociai, taures. Mano yra silpnybe, todel jeigu vaziuoju i kokia sali butinai parsivezu kazka grazaus. Turiu ir lietuvisku asociu pirktu Rumsiskese
noriu pasidaryti pora nuotrauku ant drobės, pvz skirtingose kaip vaikas augo - vienoje kudikelis, kitoje jau į metuku ir tt.. kaip manote ar nuotraukoms nepamaisys, kad jose bus kalendorius pavaizduotas dar, nes manau namie patogu suderint, bet nzn kaip iseis
stai radau toki pasiulyma: http://www.zizu.lt/d...term=drobes1027 kaina nuotraukso ant drobes gera, tik nzn del kalendoriaus, patarkite
stai radau toki pasiulyma: http://www.zizu.lt/d...term=drobes1027 kaina nuotraukso ant drobes gera, tik nzn del kalendoriaus, patarkite
QUOTE(metute79 @ 2012 01 19, 15:45)
Gal matėte kur nors tokių vazų su dangteliais (kur kempinės ir muiliukai sudėti)?
Mačiau, tik Schetelinge yra vienos rūšies - didelė (apie 50cm aukščio) ir kaina nemaža - 150Lt.
Mačiau, tik Schetelinge yra vienos rūšies - didelė (apie 50cm aukščio) ir kaina nemaža - 150Lt.
Tokių kaip ta dešinėj pusėj, be kojelės, tai mačiau senukuose, ir didesnių ir mažesnių buvo. Kainos nepamenu, bet tikrai nebrangios.
QUOTE(rim @ 2012 01 20, 12:46)
Tokių kaip ta dešinėj pusėj, be kojelės, tai mačiau senukuose, ir didesnių ir mažesnių buvo. Kainos nepamenu, bet tikrai nebrangios.
O kuriuose Senukuose?
Buvau Vilniaus banginyje, tai neradau. Ieškojau prie indų ir vazų.
imetu savo namu keleta netradiciniu daikciuku
1. zidinys kuri mano dede padare ir man jis labai mielas
Zidinys
2. labai daug ka konstruojam patys namuose, tai va mano sviestuvas miegamajam
Sviestuvas
1. zidinys kuri mano dede padare ir man jis labai mielas
Zidinys
2. labai daug ka konstruojam patys namuose, tai va mano sviestuvas miegamajam
Sviestuvas