Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

QUOTE(Pause @ 2007 10 13, 20:31)
Sveikos 4u.gif  Gavau iš senelių štai tokiasdetales namams... Gal turite kokių įdėjų kaip tai galima atnaujinti, kad nesimatytų jog tokie nusitrynę, gal aptraukti kuo ar pan., bet nesugalvoju kaip tai padaryti dėl apkaustytų kampų doh.gif  Nagi, pasidalinkite idėjom blush2.gif

Aš irgi nerestauruočiau. Galima miegamakame vietoj lovos tik čiužinį, o tada iš šonų du apatinius lagaminus vietoje spintelių naudoti, ant jų kokius nors įspūdingesnius šviestuvus pastatyti :)Na, čia tik tokia greita mintis man atėjo, o pritaikyti labai daug kur galima mirksiukas.gif Šiaip labai gražūs daikčiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 10 23, 13:06)
O tų šablonu kur būtų galima nusipirkti?Ar išvis jų yra?  g.gif

paieskok ten kur tapetai, sienu dazai

mirksiukas.gif tiesiog reiketu pasiklausti uzejus i visokias namu, internejo pardes
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 24, 12:55)
mirksiukas.gif  tiesiog reiketu pasiklausti uzejus i visokias namu, internejo pardes

Kazkaip as Lietuvoj,nesu niekur macius sablonu(kazko panasaus) pirkt. smile.gif
Atsakyti
cia sakyciau kazkas panasaus:

http://www.kaobanga....=2226&cid=10799

Atsakyti
Greitu laiku turesiu originalaus dizaino tekstiliniu interjero detaliu kolekcija (pagalveles, uzvalkaliukai, pledai, patalynes, staltieses, uzuolaidos). Gaminiai vienetiniai, rytietisko stiliaus, sukurti tiems, kas nori namie tureti kazka neiprasto, prasmingo ir prabangaus rolleyes.gif
Jei kam idomu, laukiu zinutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 10 18, 15:27)
taip, man irgi sis labai patinka, tai bandau kazka panasaus igyvendinti  blush2.gif

labai puikai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Imagee @ 2007 11 10, 18:08)
Greitu laiku turesiu originalaus dizaino tekstiliniu interjero detaliu kolekcija (pagalveles, uzvalkaliukai, pledai, patalynes, staltieses, uzuolaidos). Gaminiai vienetiniai, rytietisko stiliaus, sukurti tiems, kas nori namie tureti kazka neiprasto, prasmingo ir prabangaus  rolleyes.gif
Jei kam idomu, laukiu zinutes smile.gif

O ar bus galima pamatyti nuotraukytes g.gif
Atsakyti
Bus galima. Patinka rytietiskas stilius? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės man reikia pagalbos. Vonioj nukabinom visas senas lentyneles, kabliukus ir t.t... Ir liko daug skyluciu... Tai manau kad visai gerai tas skylutes butu paslepti kokiom mazom dekoracijom, pvz akmenukais, juros zvaigzdem ar pan. Gal turit kuri kokiu ideju, foto ar konkreciu pasiulymu kur tokiu dalykeliu galeciau isigyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 10 24, 14:41)

manau galima is lipniu pleveliu ir paciam ka nors paimprovizuoti g.gif Lipniu pleveliu dideli pasirinkima maciau Vilniuje Zalgirio g. (beveik pries pat greitosios pagalbos centra) mirksiukas.gif
Atsakyti
nebloga tema thumbup.gif
siūlau ir aš keletą idėjų interjerams. Kai kurias galima įgyvendinti savom rankom, kai kurios šiaip juokingos pažiūrėti mirksiukas.gif

idėjos sienoms ir kitoms pertvaroms:
user posted image

apšvietimo idėjos:
user posted image

įvairios:
user posted image
Atsakyti
Man irgi patiko, vaikų kambariui thumbup.gif

Ir dar ta lempa su medeliu - šešėliui labai patiko, kiek pasiskaičiau tai aliejinės lempos, tik pas mus tokių negauti kogero g.gif
Atsakyti