nu va, prasikuiciau siandien pusdieni prie interneto ir radau lietuvius, kurie jais prekiauja. www.kaobanga.com prie baldu ziurek ir rasi.
esu maciusi visokiu sedmaisiu baldu parduotuvese, bet zinok, kai ant sito pasedejau, daugiau jokio nebenoriu... neitiketinai patogu.
O gal kas uzmatet tokiu paprastu sedmaisiu, buna tokie permatomi
Permatomų nesu mačiusi, o iš kokios jie medžiagos būna?
Šiaip tai pilna jų visokiuose Ermitažuose, JYSK, Senukuose, tikrai ne deficitinė prekė
Šiaip tai pilna jų visokiuose Ermitažuose, JYSK, Senukuose, tikrai ne deficitinė prekė
QUOTE(zika @ 2007 10 03, 16:34)
nu va, prasikuiciau siandien pusdieni prie interneto ir radau lietuvius, kurie jais prekiauja. www.kaobanga.com prie baldu ziurek ir rasi.
esu maciusi visokiu sedmaisiu baldu parduotuvese, bet zinok, kai ant sito pasedejau, daugiau jokio nebenoriu... neitiketinai patogu.
nesuprantu, kaip reikėjo pusdienį ieškoti, jei čia, sm forumo viršuje įkyriai mirksi kaobanga reklaminis baneris ir jau ne pirmą dieną
įtariu reklamą
už nailoninį maišą, ir dar tokios primityvios formos, TIKRAI nemokėčiau tokios kainos...
beje, ant sėdmaišių patogu sėdėti, bet kaip sudėtinga atsistoti bandėt?
QUOTE(kusachius @ 2007 10 04, 13:25)
beje, ant sėdmaišių patogu sėdėti, bet kaip sudėtinga atsistoti bandėt?
Ne-a, vis dar sedim
Sveikos Gavau iš senelių štai tokiasdetales namams... Gal turite kokių įdėjų kaip tai galima atnaujinti, kad nesimatytų jog tokie nusitrynę, gal aptraukti kuo ar pan., bet nesugalvoju kaip tai padaryti dėl apkaustytų kampų Nagi, pasidalinkite idėjom
QUOTE(Pause @ 2007 10 13, 20:31)
Sveikos Gavau iš senelių štai tokiasdetales namams... Gal turite kokių įdėjų kaip tai galima atnaujinti, kad nesimatytų jog tokie nusitrynę, gal aptraukti kuo ar pan., bet nesugalvoju kaip tai padaryti dėl apkaustytų kampų Nagi, pasidalinkite idėjom
juk tai pats savaime gėris, tie lagaminai!!! mano manymu, visas jų grožis ir yra tame, kad jie apsitrynę, nudėvėti, su istorija. Kai dabar senovinės (vintage) detalės interjeruose ant bangos, tikrai nesiūlyčiau jiems nieko daryti. Jei tik turi kur, sustatyk juos taip kaip nuotraukoj, dar ant jų kokią seną nuotrauką pastatyk, ar vazoną su gražia gėle, ir bus
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2007 10 04, 15:18)
Ne-a, vis dar sedim
jo, pasakiau tai kaip blondinė
QUOTE(Pause @ 2007 10 13, 19:31)
Aš manau,ir kad tikras grožis ir yra jų istorijoje ir senume!
QUOTE(Pause @ 2007 10 03, 18:04)
Aha tikrai patogu turėtų būti sėdėti ant tiek kainuojančio maišo....
Sėdmaišis
Šiaip išties tai patogus "baldas", bet už tooookią kainą dar patogesnį fotelį nusipirkti galima....
Sėdmaišis
Šiaip išties tai patogus "baldas", bet už tooookią kainą dar patogesnį fotelį nusipirkti galima....
Teko sedeti ant shio (tiksliau tokio) sedmaishio baldu parodoj Kopenhagoj... is tiesu labai patogus ir tikrai nemeluosiu sakydama kad atstoja normalu foteli. Be to juk eilinio fotelio nepaversi ant shono kad galetum prigulti, o shi - vartykit i sveikata man jis patinka. Aisq kaina gasdinanti, bet medziaga tikrai gera ir nepalyginsi su visokiais papigiakais kurie po puses metu jau ne i sedmaishius, o i bulviu maishus tampa panashus...
O ar patogu ant jo sėdėti?