kaip supramntu, cia tiesiog elemntarus pufas, o ji gali naudoti kaip nori as namie pora turejau, tai virtuvej uz stalo nevalgydavau, bet pries telika isitaisius su visu padeklu ant pufo vakarieniaudavau
Beje gal kas žinote kur yra nespalvotu graziu reprodukciju už normalai kaina Nes kai pamačiau SBA katalogeli kainas tai
QUOTE(Latte @ 2005 11 10, 13:32)
Na aš tik planuoju išsitraukti dar...O ka sakote man nepavyks rasti normaliu nuotrauku internete - normalaus dydžio
Beje gal kas žinote kur yra nespalvotu graziu reprodukciju už normalai kaina Nes kai pamačiau SBA katalogeli kainas tai
O savo ir artimųjų, buto, augintinio, augalų ir pan. nuotraukų naudoti nenori?
Pažiūri kokie kampai (rakursai), kad ir pas tą patį SBA naudojami, prifotkini, dar pakoreguoji ką nors su kompu jei nori ir moki ir prisispausdini, vis maloniau kai į tave spokso mylimojo, o ne svetimo viena akis ir ketvirtis galvos
QUOTE(jura-rura @ 2005 11 10, 12:40)
tai kad cia visas vonios kambarys nerealus... cia pas ka taip irengta? fantastika juk...
kazkur Toskanoje
QUOTE(Papooga @ 2005 11 10, 12:48)
Gražu, bet užuolaidos duše tai
na jau, as gyvenau su duso uzuolaidom ir nieko, svarbu padaryti erdvesne kabina, nusipirkti kokybiska uzuolaida, ne uz 20 lt. ir ja isskalbti kartais skalbimo masinoje.
QUOTE(Latte @ 2005 11 10, 13:32)
Na aš tik planuoju išsitraukti dar...O ka sakote man nepavyks rasti normaliu nuotrauku internete - normalaus dydžio
normalaus dydzio niekas dovanai nedalija, uz viska mokama. gali uzsisakyti is
http://www.art.com/a...9D9BBA5623D76DD
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 10, 15:11)
kazkur Toskanoje
na jau, as gyvenau su duso uzuolaidom ir nieko, svarbu padaryti erdvesne kabina, nusipirkti kokybiska uzuolaida, ne uz 20 lt. ir ja isskalbti kartais skalbimo masinoje.
Aš irgi gyvenu su užuolaidomis, kokybiškomis, skalbiamomis, padėklas 90x90, kampe stovi, bet visada reikia grindis šluostyti , pribėga, be to dėl šilumos skirtumų ir esančios ventiliacijos atsiranda trauka, kuri kažkodėl tas užuolaidas į kabinos vidų kaip burias išpūčia, tada jos prilimpa Žodžiu nebenoriu ir nerekomenduoju, o toje nuotraukoje tai aplinkui tikrai balos telkšotų, nes dar ir į vidų kabinos jų galų neįdėsi
QUOTE(Papooga @ 2005 11 10, 16:22)
Aš irgi gyvenu su užuolaidomis, kokybiškomis, skalbiamomis, padėklas 90x90, kampe stovi, bet visada reikia grindis šluostyti , pribėga, be to dėl šilumos skirtumų ir esančios ventiliacijos atsiranda trauka, kuri kažkodėl tas užuolaidas į kabinos vidų kaip burias išpūčia, tada jos prilimpa Žodžiu nebenoriu ir nerekomenduoju, o toje nuotraukoje tai aplinkui tikrai balos telkšotų, nes dar ir į vidų kabinos jų galų neįdėsi
Na pas mane irgi užuolaidos, ir labai džiaugiuosi, kad ne stiklas
Bet, tiesa, pas mane net dušo pado nėra, padarytas grindyse nuolydis ir ant sienos pritvirtintas dušas Ir pinigų kiek sutaupėm, ir vietos daug daugiau... Jokių stiklinių sienų nenorėčiau
QUOTE(Acacia @ 2005 11 10, 17:34)
Na pas mane irgi užuolaidos, ir labai džiaugiuosi, kad ne stiklas
Bet, tiesa, pas mane net dušo pado nėra, padarytas grindyse nuolydis ir ant sienos pritvirtintas dušas Ir pinigų kiek sutaupėm, ir vietos daug daugiau... Jokių stiklinių sienų nenorėčiau
o kaip ten su tom uzuolaidom?
pas mus ir be pado,tai sprenziu ar tik sienele stikline det ar su uzuolaidom.tokiu ratuku.tai ir erdve nedingtu,bet va,beda,nesu macius nauju uzuolaidu,tai ir neisivaizduoju,tik senas tokias baisias,kaip klijonkes,atsimenu
QUOTE(Pusaite @ 2005 11 10, 17:10)
pas mus ir be pado,tai sprenziu ar tik sienele stikline det ar su uzuolaidom.tokiu ratuku.tai ir erdve nedingtu,bet va,beda,nesu macius nauju uzuolaidu,tai ir neisivaizduoju,tik senas tokias baisias,kaip klijonkes,atsimenu
Dabar dar medžiaginės būna, lengvai skalbiasi, greit džiūsta
Kai vietoj padėklo yra nuolydis, tai gal nieko, bet kai standartinis 4m2 vonios kambarys kuriame stovi padėklas tai Kaip jau minėjau, pas mane pro kraštus (šoninius) vanduo upeliais pribėga.
QUOTE(Pusaite @ 2005 11 10, 18:10)
Oj, tų užuolaidų tai dabar visokiausių būna, tikrai yra iš ko išsirinkt
Pas mane tai tokios senoviškos kabo, nes tėtis rado kažkur saulutėj po 1 lt išpardavimą, nupirko dar tokią universalią štangą, kuri įsiremia į dvi sienas, ir pakabino (nes daug mums su remontais padėjo).
tai aišku, vaizdelis gal ir nekoks, bet kol kas, kol namie nėra šildymo, tame duše vis tiek nesimaudome - tai ir nemaišo, paskui nusipirksim prie progos jau pagal save (gerai, kad tėvai netoliese gyvena, nuvažiuojam pas juos pasipliuškent į vonią )
va įdedu nuotraukytę, kur matos kraštelis užuolaidų - kaip už 1 lt, tai visai neblogai
QUOTE(Acacia @ 2005 11 10, 19:25)
Oj, tų užuolaidų tai dabar visokiausių būna, tikrai yra iš ko išsirinkt
Pas mane tai tokios senoviškos kabo, nes tėtis rado kažkur saulutėj po 1 lt išpardavimą, nupirko dar tokią universalią štangą, kuri įsiremia į dvi sienas, ir pakabino (nes daug mums su remontais padėjo).
tai aišku, vaizdelis gal ir nekoks, bet kol kas, kol namie nėra šildymo, tame duše vis tiek nesimaudome - tai ir nemaišo, paskui nusipirksim prie progos jau pagal save (gerai, kad tėvai netoliese gyvena, nuvažiuojam pas juos pasipliuškent į vonią )
va įdedu nuotraukytę, kur matos kraštelis užuolaidų - kaip už 1 lt, tai visai neblogai
aha,pamenu as tavo vonia ,bet as noriu det tokiu ratu,o ne tarp dvieju sienu ir kad jos butu laaaaaaabai grazios,kaip kokiam miegamajam
tik nezinau ar tokiu buna ir ar tai praktiska