Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

QUOTE(pukuota @ 2006 05 27, 11:12)
tai kodel tada jie "nepristume" kambario su kolonomis sienos iki lango?  g.gif sutinku, galbut tai buves balkonas, bet visgi, manau, kad ji suplanuota naudoti kaip pereinama erdve. matyt, zmogeliai ne tik balkono langus ispjove, bet ir kitas duris i kambari su kolonomis panaikino? Bet kuriuo atveju, vienintelis pliusas - pusys uz lango.

na diskutuoti ,aišku , galima. bet man atrodo, kad čia tiesiog standartiniame daugiabutyje (beje senos statybos) išgriausta siena į ballkoną. pristumti sienos negalima, ji juk lauko. turi būti paliktos kolonos kraštuose. Jei kalbant apie stiklinę seną, tai tokiam daugiabutyje nrįmanomas variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuota @ 2006 05 27, 11:12)
tai kodel tada jie "nepristume" kambario su kolonomis sienos iki lango? 

to padaryti tiesiog siuo atveju buvo negalima
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

o kaip jums toks dizainas? Bet iš kur tiek kamštelių reikėjo paiimti? bigsmile.gif
Atsakyti
Bepigu žiūrėt į tokius plotus.Oaš vis kuriu kaip iš 2kambarių tris pasidaryt,baisiai noriu miegamojo.Galim keisti butą į didesnį,bet turim gerą rajoną,nuostabius kaimynus, o tai šiais laikais neįkainuojama vertybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2006 07 09, 17:50)
Bepigu žiūrėt į tokius plotus.Oaš vis kuriu kaip iš 2kambarių tris pasidaryt,baisiai noriu miegamojo.Galim keisti butą į didesnį,bet turim gerą rajoną,nuostabius kaimynus, o tai šiais laikais  neįkainuojama vertybė  biggrin.gif

o gal eina kaip nors pasidaryti antram aukste lova-miegamajy? Nezinau ar supranti ka turiu omeny,bet esu kai kur maciusi-man tai labai liuks variantas prie nedideles erdves g.gif
Atsakyti
o gal eina kaip nors pasidaryti antram aukste lova-miegamajy? Nezinau ar supranti ka turiu omeny,bet esu kai kur maciusi-man tai labai liuks variantas prie nedideles erdves

biggrin.gif ACIŪ UŽ PATARIMĄ MŪSŲ GALVOSE TAIP PAT YRA TOKIŲ MINČIŲ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2006 07 09, 18:43)
o gal eina kaip nors pasidaryti antram aukste lova-miegamajy? Nezinau ar supranti ka turiu omeny,bet esu kai kur maciusi-man tai labai liuks variantas prie nedideles erdves
biggrin.gif ACIŪ UŽ PATARIMĄ MŪSŲ GALVOSE TAIP PAT YRA TOKIŲ MINČIŲ biggrin.gif

nebent įsirengus kondicionavimą - labai nėra oro viršuj doh.gif
Atsakyti
lentynos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 09, 17:30)
o gal eina kaip nors pasidaryti antram aukste lova-miegamajy? Nezinau ar supranti ka turiu omeny,bet esu kai kur maciusi-man tai labai liuks variantas prie nedideles erdves  g.gif

Arba perkelti virtuvę į saloną, jeigu buto išplanavimas tą leidžia, mačiau tokį variantą, tikrai neblogai išsisprendė, o vietoj virtuvės atsirado nedidelis kambarys smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti