Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

Labai gražuuu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Bet koks gerožis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
tongue.gif
user posted image
Atsakyti
tokio sviestuvo sioje erdeje "nesuprantu" - netinka kazkaip man. o grindys - kazkas nematyto (bent jau man). nezinau, ar tokias rinkciausi - speju ten plokste kazkokia, ir itariu, kad akmens.
o pats koloritas - labai priimtinas. man labai gera patalpose, kurios pacios beveik bespalves, ir kuriose spalvas (nuotaika) sukuria ryskesni akcentai (kitos spalvos sienos, nisu dekoras, baldai, paveikslai, didziules vazos, geles, tekstile, langu uzdangaleliai, simos, ir pan.). "darydami" savo naujus namucius butent taip juos "spalvinam".
cia komentuota nuotaruka su raudonai oranzine sofa, jeigu ka.
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 27, 10:50)

o va sitos niekaip nesupratau. tos kolonos g.gif doh.gif doh.gif mastau.gif
matyt, pats buto 'isplanavimas' blogas - langai vietoje, kuria buto savininkai nusprende panaudoti koridoriui, kad turetu izoliuotus kambarius, bet realiai jiems jie gavosi ne izoliuoti. buciau dariusi bent viena is tu sienu, kuriose ilgosios kolonos, stikline su kokiais 'langu drabuzeliais' - daugiau sviesos kai nori. jei norisi privatumo, tiesiog uzsidarai 'uzuolaidas'. ir apsvietimo, kad ir dirbtinio, noretusi daugiau negu ta 'tipo-sviesa' is kolonu virsaus.
bet vaizdas pro langa (turiu galvoje ne sat.antena, o pusis - dieviskas turbut).
gal neperdaug kritiska as, ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuota: 27 gegužės 2006 - 09:53
man atrodo, ten ne koridorius, o buvęs balkonas unsure.gif
Atsakyti
tai kodel tada jie "nepristume" kambario su kolonomis sienos iki lango? g.gif sutinku, galbut tai buves balkonas, bet visgi, manau, kad ji suplanuota naudoti kaip pereinama erdve. matyt, zmogeliai ne tik balkono langus ispjove, bet ir kitas duris i kambari su kolonomis panaikino? Bet kuriuo atveju, vienintelis pliusas - pusys uz lango.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti