Labai patogi kėdė , teko išbandyti
Noriu ir aš pagalbos
Nežinau, kaip langus apipavidalinti - ar užuolaidas, ar roletus, ar romanetes, ar iš viso nieko Gal galit ką patarti?
Nežinau, kaip langus apipavidalinti - ar užuolaidas, ar roletus, ar romanetes, ar iš viso nieko Gal galit ką patarti?
Labai gražus butukas, na bent jau kiek čia matosi Aš mėgstu romanetes todėl siūlyčiau kokias nors prie oranžines sienos priderintas romanetes
Man irgi taip labai gražu, bet vasarą beveik visą dieną plieskia saulė Ir kažkada žiūrėjau nuotraukas, tai būtent nuotraukose ir pasimatė, kad kažko ant langų trūksta. Atrodo, kaip čia pasakius, kaip bendrabuty
Aš irgi mąstau apie romanetes, nes paprastos užuolaidos nelabai ir tilptų, kadangi židinys labai arti prieina prie lango. Na, ten yra tokia niša palikta, tačiau joje įmontuotos grotelės, per kurias karštis eina
Aš irgi mąstau apie romanetes, nes paprastos užuolaidos nelabai ir tilptų, kadangi židinys labai arti prieina prie lango. Na, ten yra tokia niša palikta, tačiau joje įmontuotos grotelės, per kurias karštis eina
Uzuolaidu tikrai nedeciau, labai grazu ir taip Bet ijungus sviesa, kad nekelti pavydo kaimynams, jog labai grazus butukas, kokius roletukus gal nuleisciau
as tai deciau roletus.. kazkaip nejaukiai jausciaus be nieko...
Gal ir man pagelbėsit. Po palange yra 3 juostos radiatorių. Dabar jie uždengti tokiom medinėm grotelėm. Bet norisi kažkaip kitaip. Vyras sako tokiom plytelėm apdėsiu, bet kaip tada žiemą šiluma sklis . Bandau prisegt foto.