Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

Labai patogi kėdė thumbup.gif , teko išbandyti mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
miela man lentyna paveikslams ir kt. niekams rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Noriu ir aš pagalbos blush2.gif
Nežinau, kaip langus apipavidalinti - ar užuolaidas, ar roletus, ar romanetes, ar iš viso nieko g.gif Gal galit ką patarti? ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražus butukas, na bent jau kiek čia matosi mirksiukas.gif Aš mėgstu romanetes todėl siūlyčiau kokias nors prie oranžines sienos priderintas romanetes bigsmile.gif
Atsakyti
O aš nieko nekabinčiau ant tų gražių langų wink.gif Nebent labai erzina kaimynų iš gretimo namo žvilgsniai... ax.gif Tada kabinčiau romanetes.
Atsakyti
aš irgi nieko nedėčiau, taip ir palikčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi taip labai gražu, bet vasarą beveik visą dieną plieskia saulė doh.gif Ir kažkada žiūrėjau nuotraukas, tai būtent nuotraukose ir pasimatė, kad kažko ant langų trūksta. Atrodo, kaip čia pasakius, kaip bendrabuty cool.gif
Aš irgi mąstau apie romanetes, nes paprastos užuolaidos nelabai ir tilptų, kadangi židinys labai arti prieina prie lango. Na, ten yra tokia niša palikta, tačiau joje įmontuotos grotelės, per kurias karštis eina ax.gif
Atsakyti
Uzuolaidu tikrai nedeciau, labai grazu ir taip smile.gif Bet ijungus sviesa, kad nekelti pavydo kaimynams, jog labai grazus butukas, kokius roletukus gal nuleisciau smile.gif
Atsakyti
as tai deciau roletus.. kazkaip nejaukiai jausciaus be nieko... ax.gif
Atsakyti
Kadangi priesais esantis namas pakankamai arti, reiktu uzdengti langus bent vakarui... man taip butu jaukiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir man pagelbėsit. Po palange yra 3 juostos radiatorių. Dabar jie uždengti tokiom medinėm grotelėm. Bet norisi kažkaip kitaip. Vyras sako tokiom plytelėm apdėsiu, bet kaip tada žiemą šiluma sklis g.gif . Bandau prisegt foto.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita02: 31 kovo 2006 - 15:29