Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

Man labai patinka kai ant sienos kas nors nupiesta!Mano vyro brolis dailininkas,tai ir galvojam....Ogrindis man irgi thumbup.gif ,turejau omenij kad tam kambarije jie netinka,ai net nezinau,kazkoks kambaris didele nesamone!!!
Atsakyti
user posted image
Stai kokiu baldu buna,man visai nieko,atitinkamoj aplinkoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 01 01, 23:43)
Stai kokiu baldu buna,man visai nieko,atitinkamoj aplinkoj bigsmile.gif

aga, Barbės namelyje bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

fainas fotelis bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
vat kaip idomu
Atsakyti
Tų užtempiamų lubų tirai Lietuvoje yra, mačiau per teliką, rodė, šnekėjo, tik gaila neatsimenu kokia firma g.gif

Kaip vieną iš privalumų dar minėjo, kad labai elastingos ir jeigu užpils kaimynai tai jos tik nusės toks burbulas, tada pradursit skylutę, vanduo išbėgs ir jos vėl puikiai susitrauks į savo vietą. O dar tokios lubos panaudotos Holiday Inn viešbučio bare.
Atsakyti
apie fanierą- Kirtimuose kažkur firma sandeliuoja ir prekiauja, įv. storio, atsparumo drėgmei, dažyta ir t.t. Kalbėjau ten, čiupinėjau, nes savo kontorėlėje baldų pasistatę iš fanieros-vieno stalo kojos super-inės, tokios sluoksniuotos visos, man pyragėlius "Naujiena" ir sovietmečio primena biggrin.gif Sako, laiko puikiai, nuostabiai..Prie įėjimo laipteliai poros pakopų, pristatomi tokie- iš fanieros....Lauke žliugina...Sako, ne ką tik sukalti...Kaip ir noriu tikėt. Vyras betgi smile.gif tvirtina, kad kažką kažkam darė, nelaikė, išsisluoksniavo..Nu ką aš žinau...KAi prisimenu vaikystės slides-laikydavo gi. Buvau sau antram aukštui lubas sumąsčiusi tokias- fanierines. Suskaičiavo doh.gif . Nepatiko. Teko apsigalvot.
Dėl to japoniško-man t.p. labiau patiktų detalės, ne vientisas padengimas-toks jau verčia prisimint geros lotuliukas.gif , nu ne-blogos atminties dailylenčiukių grožį..Karstelio modifikacija, sakyčiau. Bet įtariu japoną turėjus siekį tokio vientisumo. Jo valia. Vertinu kaip meistrystę.

Apie lubas- yra bent pora atstovų. vieni-Barrisol. Skambinau, paklausiau preliminarios kainos už baltą paprasčiausio tvirtinimo varianto plėvę septyniasdešimčiai kvadratų. Apie dvidešimt-dvidešimt penki tūkstančiai.

Apie papus , kojas ir kt. anatomines detales-pigiena man, beskonybės viršūnė. Feee schmoll.gif ir dar, beje, kažkoks kompleksuotas požiūris- o vyriški kiaušinai su pimpiais kur? labai, beje, funkcionalu būtų kaip kabykla, kočėlas, atrama kojoms ir t.t. ir pan.

Apie juoda- "žydrą" derinį. Sakyčiau, turkio spalva. Ir vietoj juodos-kava/šokoladas, t.y. tamsiai ar šviesiau ruda. Klasikinis derinukas. smile.gif

Apie rus. interjerus- pritariu Ievai -Pievai šimtu procentų. Po skromnieje nado byt', tovarišči. tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(mamagitana @ 2006 01 02, 02:52)

Apie rus. interjerus- pritariu Ievai -Pievai šimtu procentų. Po skromnieje nado byt', tovarišči. tongue.gif

Tai rusu grozio supratimas toks, rysku - grazu g.gif Bet yra ir labai graziu interjeru. Man kartais net graziau nei skandinavu saltas jaukumas blush2.gif
Atsakyti
agotuk, sutinku, kad yra visko. Pati, beje, apibendrinimus darau remdamasi jų internetiniais paveikslėliais ir interjero žurnalais. Man patinkančių, saikingų , sakyčiau net-kažkiek intelektualių rolleyes.gif biggrin.gif ( žvengt čia pačiai iš savęs reikia, nes skamba kaip baisinga pretenzija, o ką daryt, kad labiausiai "veža" tokie, kur ir meno, ir meno citatų ne mene, ir mįslių, ir humoro randu rolleyes.gif ) pavyzdžių-viens, du , trys...Daugiau , kur kas daugiau to besaikio margumo. Nešneku apie profesionalių interjero dizainierių ir dekoratorių sukurtus namus, kur viskas- vientisa tam tikro stiliaus realizacija, dažnaiusiai, aišku, "klasikos" ( kabutės, nes tektų apibrėžinėt, kurio konkretaus periodo, dabar jau laikomo klasikiniu). O štai tas contemporary arba fusion labai jau nugrybaujantis...Labai. geriau būtų tiesiog kupiūromis sienas klijuot, nei taip beprasmiškai švaistyt.
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 01 01, 22:13)
Matot kokios lubos?Tai tokios kaip plevele ar guma,ir ant tos medziagos galima daryti visokius paveikslelius,bei tokias lubas galima plauti!Gal kas zino ar tokiu yra lietuvoj?

QUOTE(mamagitana @ 2006 01 02, 02:52)
Apie lubas- yra bent pora atstovų. vieni-Barrisol. Skambinau, paklausiau preliminarios kainos už baltą paprasčiausio tvirtinimo varianto plėvę septyniasdešimčiai kvadratų. Apie dvidešimt-dvidešimt penki tūkstančiai.

daugoka... ziuriu nelabai ir atpigo per pastaruosius 5 metus schmoll.gif 360Lt/m2 g.gif be tiksliai nepamenu eksploatacijos laikotarpio ir visu kitu minusu , bet investicija tikrai neilgalaike schmoll.gif

QUOTE(rynkeviciene @ 2006 01 01, 22:16)
[/img]- idomu kas cia?

pagal mane tai ala akvariumas prikrautas akmeneliu, jei sito klausei... g.gif

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 01, 23:24)
man rusų interjeruose per daug spalvų, medžiagų, detalių... nebelieka vientiso stiliaus, tik atskiri fragmentai  verysad.gif atrodo prabangiai, bet nejaukiai  schmoll.gif

cia pagrindine rusu beda... sakyciau is dalies ir mentalitetas kaltas. siekiama prabangos, bet kokia kaina. prikisama visko - galutiniam rezultate gaunasi kokofonija, net eklektika nepavadinsi doh.gif nors atvirai sakant per paskutinius 3 metus pastebejau, kad rusai keiciasi i geraja puse interjero projektavime, arba as ruseju hihihi.gif juokauju... lotuliukas.gif bet tai vel sakyciau daugiau budinga meno, televizijos, sou biznio zmonems. taip vadinami "nauji rusai" - pavieniai egzemplioriai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 02 sausio 2006 - 13:40
Koridorius man visuomet yra problemiškas erdvės panaudojimo klausimu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 02 sausio 2006 - 15:50
Jau kuris laikas prabanga suprantama kaip galimybė turėti neperkrautą erdvę

user posted image
Atsakyti