Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

kažkur visiškai neseniai skaičiau apie baltus aplankalus knygoms- manau, Interjer i dizain paskutiniame nr. Jei knygų tik tiek ir tėra, kaip tame pavyzdy, tai nieko baisiai sudėtingo...O pavadinimus galima išsispausdint ar net dailyraščiu ant nugarėlių suraityt...Bet kai knygų daaauuuug .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 28, 15:57)
va kokį stilingą kambarį radau  tongue.gif  42 m2 bute  biggrin.gif
user posted image

blink.gif Ajomajo- čia kas- neoRococo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 05 lapkričio 2005 - 17:58
ieva, tavo paveiksliukai visi tokie fusion stiliaus-mixas iš laikų ir kultūrų...Man principas patinka labai, realizacijos- nevisada smile.gif . Paskutiniame graži gama- pilka-balta, su raudono indo akcentu, žolės kuokšto ir medinių etnostiliaus indų spalvom. Pats klasicistinės židinio apdailos ir modernių fotografijų derinys irgi man prie širdies...Jei būtų mano namai- viską nuo atbrailos nukraustyčiau smile.gif

vobla-nūūūū, rokokas, o ką? Pinigų yra. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 05, 18:03)
rokokas, o ką?

gerai tame rokoke namu kinas atrodo doh.gif
Atsakyti
visos nuotraukos amerikiečių, ti rokoko rusų rolleyes.gif
Atsakyti
Man patika interjero detales tokios, kaip kartonines dezes ant spintu arba po lovom arba spintelem jei jos ant aukstu koju pintos kases arba tokie kvadratines dezes pintos. stilingai atrodo... gal rasiu kur internete. Turiu IKEA kataloge, bet neturiu skenerio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 28, 16:38)
Sakai  g.gif  O gal galima būtų sužinoti, kur tą individualų užsakymą padaryt?  smile.gif

Lentvario (ar kokio ten kaimo) kilimu fabrikas daro kilimus pagal individualius užsakymus. Prieš keleta metų kainavo 200 Lt kv.m. Gali duoti savo piešinį ir nuaus. Naturalūs, aukšto plauko, rankų darbo. Vienu žodziu - kaip už tokius - labai pigiai. Nežinau tik ar nepasenusi informacija... gal jau bankrutavo jis?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 22, 15:56)
va ką radau internete, man pasirodė įdomu ir netikėta- mediena sienų pakraščiuose  rolleyes.gif

Nera taip jau netiketa - galima net lietuviskuose interjeruose pamatyti igyvendinta. Tik nesuprantu prasmes? Tai grazu? Praktiska? Ar dar kazkas? Paaiskinkit prasom...
Atsakyti
na kazka radau, bet ne viska ka norejau parodyti wink.gif
oj, tik negaliu iterpti paveikslelio, sorry
gal kas nors man gali paaiskinto, kodel nera iterpti paveiksleli? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 05 lapkričio 2005 - 19:48
Kas domisi lietuviškais baldais ir interjero detalėmis: šiandien su Lietuvos Rytu atėjo storas "SBA idėjos namams 2005-2006" katalogas. Tai galit pasižiūrėt, kas prenumeruoja L. Rytą - ten baldų fotografijos su kainomis, galima realų lietuviškų baldų vaizdelį susidaryt.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
nesugalvojau, kur dar įdėti nuorodą unsure.gif
fenf shui asmeninė skaičiuoklė thumbup.gif

user posted image

user posted image