QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 28, 15:57)
Ajomajo- čia kas- neoRococo?
ieva, tavo paveiksliukai visi tokie fusion stiliaus-mixas iš laikų ir kultūrų...Man principas patinka labai, realizacijos- nevisada . Paskutiniame graži gama- pilka-balta, su raudono indo akcentu, žolės kuokšto ir medinių etnostiliaus indų spalvom. Pats klasicistinės židinio apdailos ir modernių fotografijų derinys irgi man prie širdies...Jei būtų mano namai- viską nuo atbrailos nukraustyčiau
vobla-nūūūū, rokokas, o ką? Pinigų yra.
vobla-nūūūū, rokokas, o ką? Pinigų yra.
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 05, 18:03)
rokokas, o ką?
gerai tame rokoke namu kinas atrodo
Man patika interjero detales tokios, kaip kartonines dezes ant spintu arba po lovom arba spintelem jei jos ant aukstu koju pintos kases arba tokie kvadratines dezes pintos. stilingai atrodo... gal rasiu kur internete. Turiu IKEA kataloge, bet neturiu skenerio
QUOTE(Supergirl @ 2005 10 28, 16:38)
Sakai O gal galima būtų sužinoti, kur tą individualų užsakymą padaryt?
Lentvario (ar kokio ten kaimo) kilimu fabrikas daro kilimus pagal individualius užsakymus. Prieš keleta metų kainavo 200 Lt kv.m. Gali duoti savo piešinį ir nuaus. Naturalūs, aukšto plauko, rankų darbo. Vienu žodziu - kaip už tokius - labai pigiai. Nežinau tik ar nepasenusi informacija... gal jau bankrutavo jis?
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 10 22, 15:56)
va ką radau internete, man pasirodė įdomu ir netikėta- mediena sienų pakraščiuose
Nera taip jau netiketa - galima net lietuviskuose interjeruose pamatyti igyvendinta. Tik nesuprantu prasmes? Tai grazu? Praktiska? Ar dar kazkas? Paaiskinkit prasom...
na kazka radau, bet ne viska ka norejau parodyti
oj, tik negaliu iterpti paveikslelio, sorry
gal kas nors man gali paaiskinto, kodel nera iterpti paveiksleli?
oj, tik negaliu iterpti paveikslelio, sorry
gal kas nors man gali paaiskinto, kodel nera iterpti paveiksleli?
Kas domisi lietuviškais baldais ir interjero detalėmis: šiandien su Lietuvos Rytu atėjo storas "SBA idėjos namams 2005-2006" katalogas. Tai galit pasižiūrėt, kas prenumeruoja L. Rytą - ten baldų fotografijos su kainomis, galima realų lietuviškų baldų vaizdelį susidaryt.