Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

user posted image
moderni tradicinio "arbatos namelio" versija. Japonija, Okinavos sala smile.gif Man labai gražu tas saikas, net, sakyčiau askezė-visko tiek nedaug, kad raudona spalva, betono klojinio raštas ir mediena atrodo lyg brangenybės...O dar vaizdas pro langą smile.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kas prisimena Palngos "Gintaro" valgyklos salę su ten pro stogą augusia pušimi?

Sodas Tokijo centrinėje dalyje esančio pastato interjere. Skulptūrėlė- variacija senovinių "namų sargų" tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 28 gruodžio 2005 - 11:39
user posted image

modernus japoniškas namas- nepamirštant tradicijos smile.gif Man patinka fanieros panaudojimas, įdomiai sudėta vienan daiktan laiptai-lentynos. Beje,tos lentynos ne bet kokios, o tarsi tradicinių japoniškų daiktadėžių citata...Bet tam, kad skaitytum citatas, reikia būt tekstus mačius smile.gif ( čia apeliuoju į tai, kad , mano galva, neturi būt tie "namų' skyreliai vien lietuviškų garažų šedevrams skirti mirksiukas.gif ).
Atsakyti
user posted image
pažiūrėkit, kuo ne "klasikinė" tapetuota siena? Ir spalvų dermė ( raudona-žalia-auksinė), ir komponavimo principai smile.gif Nieko naujo po saule biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

ratano dembliu, dažytu juodai, dengta siena, rožmedžio Mingų dinastijos kėdės, bronzos urna smile.gif Įspūdinga.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 12 28, 11:37)
Gal kas prisimena Palngos "Gintaro" valgyklos salę su ten pro stogą augusia pušimi?

Rodos, prisimenu. Senoji valgykla su pušim. Paskui pastatė geltonų plytų.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 12 28, 12:45)
user posted image

Man patinka fanieros panaudojimas,

vat panashios idejos su faniera ir pan pas mane dabar ant bangos:) cia tai virtuve labai gera, noriu tokios, visur kitur galetu kontrasteliu daugiau buti smile.gif
Atsakyti
senovinis baldukas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
tiesiog miela
user posted image
Atsakyti
židinys g.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image alc.gif
Atsakyti