Įkraunama...
Įkraunama...

Detalės interjere

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 20, 16:22)

dry.gif fear.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
gitangr, as siulyciau, viena eile blokeliu sudet visgi. Pas jus patalpoj naudojama nemazai skirtingu medziagu atskirose zonose (kiek man leidzia matyti foto), todel sioks toks atsikartojimas butu naudingas. O pertvarele siulyciau padaryti is itempto reme tento su foto nuotrauka

atrodytu tarkim taip:
user posted image

sitoje vietoje akvariumas netiktu, nes jis ir zidinys, ir TV viename kampe ir linijoje atrodytu kaip be sistemos "sumesti i kruva", beje ir funkciskai jie tarpusavyje pernelyg kontrastuoja
Atsakyti
[quote=she,2005 12 21, 01:16]
gitangr, as siulyciau, viena eile blokeliu sudet visgi. Pas jus patalpoj naudojama nemazai skirtingu medziagu atskirose zonose (kiek man leidzia matyti foto), todel sioks toks atsikartojimas butu naudingas. O pertvarele siulyciau padaryti is itempto reme tento su foto nuotrauka

atrodytu tarkim taip:
user posted image

Man si ideja thumbup.gif Tikrai originalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 12 19, 15:20)
eklektika pas mani i taip gaunas, nes megstu visokius mazmozius kaupt  mirksiukas.gif  doh.gif na higt tex'u as jau persirgau... uztenka, kad jo priprojektuojam visokiuose PC ar kitose visuomeninese istaigose. mano vyrui jis nepatinka  schmoll.gif  jam per daug sterilu... man ir paciai paziuret grazu, bet gyvent realiai nezinau ar galeciau... asketizmas ne man  schmoll.gif as megstu kaip tas katinas, siltai ant peciaus susirangyt ir tupet tongue.gif be to pas mane namas toks ale neoklasicizmas. tai nori nenori stilius diktuoja savo... nors gal butu ir didelis wow jei pavaryciau high tex'a blink.gif na bet kaip sakant negasdinsim zmoniu  mirksiukas.gif manyciau, kad  reik kazko ramesnio, bet estetisko  smile.gif

Tada gal įmesk vieną kitą sieną "foux" arba bareljefinę..? Labai gražu, originalu ir šilta.. Ir dar pečių ir ant jo katiną(kai tavęs ten nėra) biggrin.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2005 12 21, 00:28)
gitangr, as siulyciau, viena eile blokeliu sudet visgi. Pas jus patalpoj naudojama  nemazai skirtingu medziagu atskirose zonose (kiek man leidzia matyti foto), todel sioks toks atsikartojimas butu naudingas. O pertvarele siulyciau padaryti is itempto reme tento su foto nuotrauka

atrodytu tarkim taip:
user posted image

SUPER good.gif first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasa: 21 gruodžio 2005 - 00:07
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nasa @ 2005 12 21, 01:06)
SUPER  good.gif  first.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Tikrai lux atrodo thumbup.gif Labai gerai dera spalvos thumbup.gif Ir pats piešinio motyvas ypatingai gerietiškas wub.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz pasiuymus kaip pailginti mano siena. wub.gif Ikvepimas jau yra, bet vis dar neapsisprendziu ka butent ten daryti.
Labai faina mintis del to tento, bet as visgi linkus kazka suzaisti su lentynelem. Kambarys nera labai didelis, laisvu sienu kad pastatyti spinteles irgi nera. Neturiu net kur remeliu su nuotraukom pastatyti ir siaip kokiu smulkmeneliu sudeti. Tai vat geriausia ir butu, kad ir duris uzstotu ir tuo paciu atsirastu vietos visiems niekuciams.
Gal dar ka idomaus uzmatysit ax.gif
Atsakyti