Gitangr, aha, man kazkaip irgi noretusi ta siena "prailginti" Akvariumas tai butu labai super, bet ir prieziuros jis reikalaus labai daug O gal kokia stikline pertvara, is kokiu blokeliu sulipdyti?
QUOTE(Rudaakė @ 2005 12 17, 14:24)
Gitangr, aha, man kazkaip irgi noretusi ta siena "prailginti" Akvariumas tai butu labai super, bet ir prieziuros jis reikalaus labai daug O gal kokia stikline pertvara, is kokiu blokeliu sulipdyti?
Nu akvariumo mes bet kokiu atveju norime. Jei ne cia, tai kitur vis tiek darysim. O blokeliu jau vonios sienoje yra. Nezinau ar ziuretusi dar vienoje vietoje.
QUOTE(Rudaakė @ 2005 12 17, 15:24)
na man irgi kazkaip iskart pertvara stikline save i galva.. bet gal ne blokeliu.. nes jau ten tie blokeliai vonioje.. gal siaip esu maciusi buna tokiu matinio stiklo sienutes.. arba koki subtilu neperkrauta vitraza ikomponuok..
gal tiktų pakartoti blokelių kvadratėlius pertvara-lentyna? Ji funkcionali ( nes telpa daiktai, atskiria ), gana lengvai montuojama ir demontuojama, nereikalauja keist grindų dangos ir jos nesugadina...Dalis kvadratėlių gali būt "rėmeliai" nuotraukoms, o už jų- mini spintelės ( jei rėmeliai-durelės iš abiejų pusių)... Kvadratėlių dydis nebūtinai lygus blokelių dydžiui, bet siūlyčiau išlaikyt proporciją, t.y. didint tuo pačiu koeficientu visas kraštines. Akvariumą , jei jo mirk-atsikelk reikia, siūlyčiau tokiu atveju daryt per visą planuojamo "pridurt" gabalo plotį ir parinkti aukštį pagal tą patį blokelio didinimo koeficientą-na, kad būtų linijų dermė.
QUOTE(mamagitana @ 2005 12 17, 22:57)
gal tiktų pakartoti blokelių kvadratėlius pertvara-lentyna? Ji funkcionali ( nes telpa daiktai, atskiria ), gana lengvai montuojama ir demontuojama, nereikalauja keist grindų dangos ir jos nesugadina...Dalis kvadratėlių gali būt "rėmeliai" nuotraukoms, o už jų- mini spintelės ( jei rėmeliai-durelės iš abiejų pusių)... Kvadratėlių dydis nebūtinai lygus blokelių dydžiui, bet siūlyčiau išlaikyt proporciją, t.y. didint tuo pačiu koeficientu visas kraštines. Akvariumą , jei jo mirk-atsikelk reikia, siūlyčiau tokiu atveju daryt per visą planuojamo "pridurt" gabalo plotį ir parinkti aukštį pagal tą patį blokelio didinimo koeficientą-na, kad būtų linijų dermė.
Cia jau kazkas idomaus
Tik nelabai supratau kaip tai igyvendint Ar cia is plokstes daryti ta pertvara? Gal pas jus namie kazkas panasaus sumontuota, o gal kur internete matet? Baisiai noreciau kokios nuotraukos panasaus sprendimo
QUOTE(gitangr @ 2005 12 18, 19:01)
Cia jau kazkas idomaus
Tik nelabai supratau kaip tai igyvendint Ar cia is plokstes daryti ta pertvara? Gal pas jus namie kazkas panasaus sumontuota, o gal kur internete matet? Baisiai noreciau kokios nuotraukos panasaus sprendimo
Aha tikrai įdomiai, jei teisingai supratau, čia kalbama apie kažką panašaus į tai
tik kvadratėliai gali būti mažesni ir iš abiejų pusių turėti stiklines dureles (kiekvienas kvadratėlis), taip gaunasi beveik tas pat kas ir stiklo blokelių siena tik dar kiekviename "Blokelyje" ką nors pasidėti galima
QUOTE(Ray @ 2005 12 14, 16:35)
Tai gal visai nieko būtų eclectic? Kokį vieną stilių imk, kaip pagr., o kitų - tik detalių pamėtyk...ir vyro užgaidėlės gal tada geriau "įsipaišys"..? Nžn., bet aš tai high tex'ą imčiau... Šiaip, žiauriai loft'ai "veža"... Pvz.: dirbtinai ar real industriškai sendintos sienos, lubos, ect. ir kokia liudvikoXV, ar moderno sofkute...
eklektika pas mani i taip gaunas, nes megstu visokius mazmozius kaupt na higt tex'u as jau persirgau... uztenka, kad jo priprojektuojam visokiuose PC ar kitose visuomeninese istaigose. mano vyrui jis nepatinka jam per daug sterilu... man ir paciai paziuret grazu, bet gyvent realiai nezinau ar galeciau... asketizmas ne man as megstu kaip tas katinas, siltai ant peciaus susirangyt ir tupet be to pas mane namas toks ale neoklasicizmas. tai nori nenori stilius diktuoja savo... nors gal butu ir didelis wow jei pavaryciau high tex'a na bet kaip sakant negasdinsim zmoniu manyciau, kad reik kazko ramesnio, bet estetisko