Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

Gal galėtų kuri nors, kuri pirko šiuos žirnelius, parašyti sudėti? Juk turi būti sudėtis parašyta.
Atsakyti
Mamos, parasykite prasau, man i az, jei kas planuojate uzsukti i Pelesos vaistine Vilniuje 4u.gif gal jusu bandymas bus sekmingesnis nei mano.. paprasyciau ir man uzsakyti ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 01 21, 09:42)
Gal galėtų kuri nors, kuri pirko šiuos žirnelius, parašyti sudėti? Juk turi būti sudėtis parašyta.

COMPLEX CAULOPHYLUM

Sudėtis: CAULOPHYLUM D4, GELSEMIUM D4, CIMICIFUGA 3 4u.gif
Atsakyti
Aš jau pagimdžiau, gėriau žirniukus tris savaites..
Pernešiojau 4 dienas, prasidėjo sąrėmiai po rimtos giniaus apžiūros..Atvažiavau į gimdyklą su 4 cm atsidarymu, 23.30, kol užpildžiau popierius, kol persirengiau, kol nuėjau iki gimdyklos, jau buvo 5 cm, nuleido vandenis, sąrėmiai pasidarė nepertraukiami ir vos iškenčiami, epidūro nebegavau, nes jau buvo 7 cm 1.00h..Pilnas atsidarymas dar po pusvalandžio, noras stumt, bet neleido, kakleliokraštai nebuvo dar visiškai atsivertę, bijojo, kad gali plyšt..1.50 min pradėjau stumt, 4 geri kartai ir 2.00h gimė dukrytė, beveik 4.5kg ir 57cm..šiek tiek plyšo makštis, porą sukabinimų susiuvo..tai va, man tai buvo nors skausmingas, bet greitas ir pakankamai lengvas gimdymas, ypač, kai palyginu su pirmu..Tai tarkim, kad žirneliai irgi prisidėjo.. blush2.gif
Ai, per patį gimdymą jų negėriau, nebuvo laiko.. biggrin.gif

Todėl turiu likusį pusę buteliuko tų žirnelių, tai jei kas iš vilniečių nori pabandyt, prašom kreiptis, perleisiu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2010 01 22, 17:59)
Todėl turiu likusį pusę buteliuko tų žirnelių, tai jei kas iš vilniečių nori pabandyt, prašom kreiptis, perleisiu..  mirksiukas.gif

Jau nebeturiu. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2010 01 27, 20:50)
Jau nebeturiu.  4u.gif

Gal kas Vilniuje turi atlikusiu zirniuku arba planuoja artimiausiom dienom is Kauno parsivezt? Kazkaip per velai i sita temuke uzsukau, kadangi jau eina antra savaite virs termino, tai pirmadieni isgimdys priverstiniu budu g.gif , tai galvoju gal speciau su zirneliais kaip nors pati savanoriskai blush2.gif
Atsakyti
O gal kas Klaipedoje atlikusiu zirneliu turi? ax.gif Tik vakar atradau sia tema, o savaitgalis ant nosies, tai jei staiga prireiktu, niekur ju negauciau rolleyes.gif . Labai noretusi juos isbandyt, gaila, kad anskciau apie juos neuzskaiciau doh.gif .
Beje, idomu, ar ju poveikis jauciamas ir tik gimdymo metu geriant, ar butina pradeti juos gerti pries kelias savaites? Gal jau pavelavau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 01 30, 18:08)
O gal kas Klaipedoje atlikusiu zirneliu turi? ax.gif Tik vakar atradau sia tema, o savaitgalis ant nosies, tai jei staiga prireiktu, niekur ju negauciau rolleyes.gif . Labai noretusi juos isbandyt, gaila, kad anskciau apie juos neuzskaiciau doh.gif .
Beje, idomu, ar ju poveikis jauciamas ir tik gimdymo metu geriant, ar butina pradeti juos gerti pries kelias savaites? Gal jau pavelavau unsure.gif .

Labai ir mane šie žirniukai sudomino. Gal bandyt "Medikanos" vaistinei klausti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čeruti: 30 sausio 2010 - 16:25
QUOTE(eglaite2 @ 2010 01 30, 16:08)

Butina juos pradet vartot mazdaug 3savaites iki termino mirksiukas.gif Gi nebuna jokiu vaistu, kurie padeda iskart - ta akimirka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Čeruti @ 2010 01 30, 16:24)
Labai ir mane šie žirniukai sudomino. Gal bandyt "Medikanos" vaistinei  klausti? g.gif

Matai, jie yra gaminami uzsakius. Musu seima is vis hemeopatinius zirniukus nuo ivairiu bedu naudoja. Turim gera hemeopate, kuri , nors ir lankomes Vilniuj pas ja, ivairius zirniukus vezasi is Kauno Muziejaus vaistines. tai gal ir negamina kitur? unsure.gif Zinau, kad anksciau kazkuri vaistine Vilniuj gamindavo, bet hemeopate uzsimine lyg jau nebegamina.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2010 01 30, 17:33)
Butina juos pradet vartot mazdaug 3savaites iki termino mirksiukas.gif  Gi nebuna jokiu vaistu, kurie padeda iskart - ta akimirka biggrin.gif

Na, per akimirka ir nepagimdai biggrin.gif mirksiukas.gif . O del naudojimo as vis dar nesu isitikinusi, nes buvo ir pasisakymu, kad jie naudojami tik gimdymui lengvinti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 01 30, 18:29)
Na, per akimirka ir nepagimdai biggrin.gif  mirksiukas.gif . O del naudojimo as vis dar nesu isitikinusi, nes buvo ir pasisakymu, kad jie naudojami tik gimdymui lengvinti g.gif .

Pavadinimas ju - gimdymui lengvinti, bet gydytoja hemeopate sako, kad reikia pradet vartot anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2010 01 30, 17:24)
Labai ir mane šie žirniukai sudomino. Gal bandyt "Medikanos" vaistinei  klausti? g.gif

Siandien skambinau i "Medikanos" vaistine, tai jie neturi ir neaisku ar uzsakytu, mat 2 is 3 sudedamuju daliu reiktu skiesti ir neaisku, ar jiems tai padarytu, mat uzsako is kitos homeopatines vaistines Kaune, ne Muziejaus. Bet yra viena galimybe gauti siu zirniuku ir musu gale - uzsakius juos atveza per 1-3 dienas, tik pristatymas kainuoja daugiau nei patys vaistukai (9,45 vaistukai + 14,52 pristatymas), bet kai dieneles jau suskaiciuotos, neber kada laukti ar ieskoti pigiau - uzsisakiau ir lauksiu, gal spesiu biggrin.gif ax.gif.
Atsakyti