Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

Dar tokio stebuklo negirdėjau - žirneliai gimdymui. Nežinau, aš ir be žirnelių pagimdžiau per tris su puse valandos.
Atsakyti
QUOTE(lightmanas @ 2009 12 30, 22:47)
Aha, užuot puolusi štampovkėm, geriau pati pamąstykit. Štampovkė todėl, kad remiasi mąstymu "ahą, netiki homeopatija, reiškia dievina chemiją". Ne - yra ir kitas variantas - nesimėtyt nuo vieno prie kito o visame kame protą įjungt ir iš tiesų pamąstyt, kas gi ten iki begalybės atskiesta gali veikt. Tingiu tą patį kartoti, kai sulaukiu analogiškos štampinės reakcijos, tai tik bisk pakoreagavau.
Niekas to jūsų fakto, apart pačių homeopatų "tyrimų" nėra įrodęs. Pažiūrėkit gi ką mūsų lietuviški moksliniai tyrimai rodo? Niekas, kad ir kaip tai nepatiktų. Antra nuoroda tai labai gražiai iliustruoja.
Klysti žmogiška, kada ir aš žavėjaus, kol nebegalėjau užsimert faktams. "Eik eik, negi mane kažkas gali taip durnint". Pradžioj irgi pykau, nesutikau  biggrin.gif Bet faktai kalba kitka.

Kam gilintis i visa tai ir kvaisinti sau galva doh.gif doh.gif ... Svarbu kad padeda, net jei daleisti kad veikia kaip placebo, bet padeda ir tikrai nekenkia...

P.S. Kalba eina butent apie situos zirnelius, o ne apie HOMEOPATIJA bendrai. Pakaitykit atidziai temos pavadinima. Jei atsiras norinciu tuoliau diskutuoti apie homeopatiniu vaistu poveiki, galima sukurti nauja tema ir ten diskutuoti.
Sitoje temelyje dalinames patirtim apie siu zirneliu poveiki. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 30 gruodžio 2009 - 22:31
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 30, 23:30)
Kam gilintis i visa tai ir kvaisinti sau galva  doh.gif  doh.gif ... Svarbu kad padeda, net jei daleisti kad veikia kaip placebo, bet padeda ir tikrai nekenkia...

P.S. Kalba eina butent apie situos zirnelius, o ne apie HOMEOPATIJA bendrai. Pakaitykit atidziai temos pavadinima. Jei atsiras norinciu tuoliau diskutuoti apie homeopatiniu vaistu poveiki, galima sukurti nauja tema ir ten diskutuoti.
Sitoje temelyje dalinames patirtim apie siu zirneliu poveiki.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gerai kad ir normaliū forume pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 31, 17:31)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif gerai kad ir normaliū forume pasitaiko mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiek tame tiesos nezinau, bet dabar antras gimdymas, pries kuri ir kuriuo metu vartojau siuos zirnelius, buvo nepalyginamai lengvesnis nei pirmas. Kaklelis atsidarinejo savaime, ko nebuvo pirma karta, kai reikejo visa procesa skatinti vaistais. Gal cia veikia tiktai saves itikinimas, kad turi sveikti, bet tiek to, svarbu, kad jauciamas rezultatas wub.gif
As uz thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės visos,

Norėjau jūsų paklausti, gal galima tuos žirniukus kur internete užsisakyti? Pati gyvenu Joniškyje, tad čia tikrai jų negausiu. Gal galima juos kažkaip parsisiųsti?
O gal kuri padėtumėte man jų gauti? Skolinga tikrai nelikčiau, atsilyginčiau su kaupu 4u.gif
Man jau 37 savaitės, tad tikrai norėčiau išbandyti smile.gif
Atsakyti
Labai sudomino šie žirniukai,bet iškilo klausimas.
Kažin,ar galima vartoti tuos žirniukus turint nėštuminį debetą g.gif ?
Nes kiek žinau,visi homeopatiniai vaistai yra labai saldūs.Kaip yra iš tikrųjų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2010 01 04, 13:12)
Labai sudomino šie žirniukai,bet iškilo klausimas.
Kažin,ar galima vartoti tuos žirniukus turint nėštuminį debetą g.gif ?
Nes kiek žinau,visi homeopatiniai vaistai yra labai saldūs.Kaip yra iš tikrųjų g.gif ?

Man atrodo, kad negalima, nes jie tikrai saldūs.. g.gif Bet ar ne šitoj temoj kažkuri rašė, kad yra ir skystas jų variantas toms, kurios negali cukraus vartoti..Gal skambtelk į tą vasitinę kaune ir užklausk.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2010 01 04, 13:17)
Man atrodo, kad negalima, nes jie tikrai saldūs..  g.gif  Bet ar ne šitoj temoj kažkuri rašė, kad yra ir skystas jų variantas toms, kurios negali cukraus vartoti..Gal skambtelk į tą vasitinę kaune ir užklausk..  mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif .
Vat apie juos norėčiau sužinoti.
Gal būtų galima gauti kontaktą tos vaistinės,kur gamina?

Šponka,ne į temą,žiūrių mūsų gimdymų datos laukia labai panašios biggrin.gif .
Ar irgi vartoji tuos žirniukus gimdymui lengvinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 04 sausio 2010 - 15:12
QUOTE(vyšnelė @ 2010 01 04, 15:56)

Muziejaus vaistinė, homeopatijos vaistinė
Rotušės a. 2-3/Raguvos g. 10a, Kaunas
Tel.: (8 37) 221602
Atsakyti
Norėjau paklausti,ar iš jūsų yra,kurios vartojot ne žirniukus,o skystus tuos vaistukus?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2010 01 04, 14:56)

Jo, tik viena diena skirtumas.. biggrin.gif Kažin, kuri pirma pagimdysim.. biggrin.gif
Vartoju aš juos jau nuo 37 sav, žiūrėsim, ar bus kokios naudos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2010 01 04, 15:56)
Ačiū už atsakymą 4u.gif .
Vat apie juos norėčiau sužinoti.

toms kurioms diabetas, ar šiaip nevartoja gliukozės del kitų priežasčiu homeopatai pagamina vandeninį tirpalą. bigsmile.gif Be to yra VIBURKOL homeopatinės žvakutės, jų sudėtis tokia kaip ir tų žirnelių, tik dozės mažos, todėl ir kitoks vartojimas, bet poveikis čiki čiki thumbup.gif
taigi tos kurios neturi šalia homeopatinių vaistinių nusipirkite visose vaistinėse parduodamų šitų žvakučių. Jos irgi HELL firmos ir skirtos vaikams nuo skausmo ir karščiavimo. Jei ką sudominau parašysiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti