homeopatas misius pasakojo apie juos ir ju paveiki,tai kaip supratau klaipedoje daukanto gatveje esancioje vaistineje imanoma ju gauti

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 19, 14:33)
homeopatas misius pasakojo apie juos ir ju paveiki,tai kaip supratau klaipedoje daukanto gatveje esancioje vaistineje imanoma ju gauti 

O idomu ka pasakojo??? Noretusi daugiau informacijos, nes as tik is drauges lupu girdejau apie jos. Butu faina, jei parasytum apie ju poveiki...
Jau savaite geriu zirnelius, kol kas jokio efekto

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 19, 13:42)
O idomu ka pasakojo??? Noretusi daugiau informacijos, nes as tik is drauges lupu girdejau apie jos. Butu faina, jei parasytum apie ju poveiki...

man rodos efektas pasimatys tik tada, kai prasides gimdymas. As pradejau gerti siuos zirnelius nuo 37 savaites, bet su pertrauka 5 d., nes tuo metu gulejau ligonineje. O poveikio tai irgi kol kas nesimato, jau 3 d. po termino. Bet tikiuosi, kai prasides gimdymas, tai bus lengviau ir greiciau, nei su pirmu vaikeliu

Laukiam gimdymo ir ziuresim ar suveike stebulkingieji zirniukai

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 19, 13:42)

na kadangi sita tema man buvo neaktuali daug nesipletem,tiesiog pasakojo,kad vienai pazystamai veze nakti tuos zirniukus,kad nereiktu epiduro ir pagimde be skausmu ir pan..kazkaip nesigilinau..

QUOTE(Milera @ 2009 12 18, 00:01)
medikanos vaistinej prekiauja homeopatiniais zirneliais

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 18, 08:31)
Jei bus, tai tik homeopatinėje vaistinėje
Miesto homeopatinė vaistinė. S. Daukanto g. 22
O gal dar kokia vaistinė yra 

cia turbut ta pati

QUOTE(:Barboryte: @ 2009 12 19, 22:04)
homeopatinius žirnelius gimdymui lengvinti vartokite TIK esant gimdymo veiklai
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 20, 10:43)
homeopatinius žirnelius gimdymui lengvinti vartokite TIK esant gimdymo veiklai
Pagrįskite savo pasisakymą..

Buvau aš vilniuj, toj homeopatinėj vaistinėj pelesos gatvėj, tai irgi likau visiškau nesuprasta, nieko apie tuos žirniukus pardavėja nežino, iš kauno neužsakinėja ir viskas..Sakė, nebent aš pati pasiskambinčiau į kauną, susitarčiau, tai gal ir atvežtų jiems į tą vaistinę..Bandysiu ryt pasukti į kauną..

Nu va dabar ir man tu zirneliu prisireike
o idomu, kas ten i ju sudeti ieina

QUOTE(aaistulis @ 2009 12 21, 08:52)
Tai kažin, ar bespėtų jums atsiųsti į UK..

Nu užsisakiau aš vieną porciją tų žirniukų, ryt kaip tik važiuosiu pro kauną, tai užsuksiu pasiimti, jeigu tik nepaklysiu beieškodama tos Muziejaus vaistinės..

Na įdomu su ta Pelesos vaistine
Įdomu, Kaune reikia iš anksto užsisakyti? Ar jau turi pagamintų?

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 21, 11:43)
Taip, reikia, neturi pagamintų..Aš šįryt paskambinau užsisakyt, o ryt iš ryto jau bus padaryti..

QUOTE(Šponka @ 2009 12 21, 12:36)
Tai kažin, ar bespėtų jums atsiųsti į UK..
Nu užsisakiau aš vieną porciją tų žirniukų, ryt kaip tik važiuosiu pro kauną, tai užsuksiu pasiimti, jeigu tik nepaklysiu beieškodama tos Muziejaus vaistinės..
Tuo pačiu pakamantinėsiu, kokia ten sudėtis ir ką jie iš tikrųjų turėtų daryti.. 

tai va, kad nezinia, ar speciau panaudot

Tai rytoj, kai jau turesit, parasykit, jei bus sudetis nurodyta ant buteliuko - nu labai man jau idomu, kokia medziaga skatina ta kaklelio atsiverima ir mazina skausma