Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

Man dar iki gimdymo yra laiko, tai kaip su padėjimu - nežinau. Dar visa savaitė laukimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 07 21, 12:50)
Man dar iki gimdymo yra laiko, tai kaip su padėjimu - nežinau. Dar visa savaitė laukimo smile.gif

kiek nedaug tau beliko smile.gif
Atsakyti
Na ir aš galiu šiek tiek pasidalinti patirtimi apie žirniukus. Geriu juos nuo 38 savaitės, gleivių kamštis išėjo prieš praktiškai 6 dienas, bet jokio gimdymo nematyt mano horizonte, jau po numatyto termino praėjo 2d. Žinau, kad tai nėra labai daug ir viskas normos ribose, bet kažkaip prichologiškai darosi sunku, kai reikia žaisti žaidimą, kada...kada...kada... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnyte: 12 rugpjūčio 2013 - 05:29
Sveikos mamytes ir busimos mamytes:)
Apsiskaiciau ir as apie tuos zirniukus neva stebuklingai padedancius:)
Nutariau isbandyti ir as nes jau liko viena diena iki gimdymo termino ir niekaip nenori mano maziukas lysti lauk. Dar net iki galo nera isistates ,tad siandien ryte nusipirkau tuos zirniukus ir ziuresime ar mums jie pades ,ar paskatins ar palengvins gimdyma,nes pirma atsimenu kaip didziausia kosmara.. doh.gif gimdziau 12 valandu su didziausiais skausmais... o sitas sake dar ir didesnis bus ..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 07 21, 10:50)

Pati save cituoju - termino nesulaukiau smile.gif Gimdymas prasidėjo po poros dienų smile.gif Pagimdžiau per nepilnas penkias val, natūraliai, pati, vaikutis buvo didelis (pati prašiau kirpti, nes plyšimų nenorėjau). Sąrėmiai intensyvesni ir skaudūs buvo paskutines dvi valandas, iki to laiko - visiškai pakenčiamas ir net lengvas gimdymas.
Atsakyti
o man homeopatas patare Pulsatilla 4x jei nenoriu pernesioti. sake jei veiks per svelniai- galima pulsatilla 3x pabandyt, gal kam teko, ka? 4u.gif
Atsakyti
Užsisakiau ir aš vakar homeopatinėje vaistinėje žirniukų gimdymui palengvinti (Kaune, Rotušės a. 3). Jų iš karto neturi, reikia vieną dieną laukti kol pagamins. Kaina - 19 Lt.

Tik vaistininkė pasirodė pasimetus, kai paklausiau kaip vartoti, nuo kada reikia pradėti. Tai numykė, kad lyg ir mėnesį prieš gimdymo terminą pradėti. Bet atrodė gerokai abejonanti. Tai dabar taip tiksliai ir nežinau, kada čia pradėt juos vartot. Dabar mums 34 sav. į pabaigą eina, tai dar gal ankstoka... g.gif
Atsakyti
As pradejau vartot sulaukus 37 savaites smile.gif
Atsakyti
Sugeriau beveik visa buteliuka, ir kai jau prasidejo veikla ciulpiau. Taciau gimdos kaklelis buvo kaip cementinis - ne is vietos per 10h. Teko daryti CP.
Atsakyti
Laba,

o gal kas gali pasidalinti info, kaip tuos Complex Caulophylum zirniukus vartot gimdymo metu? 4u.gif
Atsakyti