Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

Tai jau tikrai norisi pakraipyt biggrin.gif Ir tų skatinimų, manau, visai nereikėjo šitoj situacijoj smile.gif Na bet svarbu viskas taip gerai išėjo smile.gif
Atsakyti
norejo turbut greiciau nusikratyt ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 11 01, 16:51)
Na va,antras gimdymas su zirniukais,istorija trumpai,pradejau gert 37 savaite,po savaites apziura ant kedes,kaklelis ilgas,kietas uzdaras,dar po savaites per apziura supakuoja i ligonine su 5 cm atsidarymu(be saremiu),kol suruosia gimdymui dar 2 cm atsidaro(vel be skausmo) tada nuleidzia vandenis,vos vos skauda,po 3 h tas pats 7 cm,daktare supyksta,kad per tuos zirniukus skausmo nejauciu,todel sustojo atsidarymas,nes skausmas privalomas doh.gif  leidzia skatinamuosius,30 min skauda laaabai ,pora stumimu ir vaikutis ant krutines,viskas happy end biggrin.gif  nezinau,ar cia zirniukai stebuklingi,ar cia siaip man taip sekas,kad taip greit pagimdau  tongue.gif

nemanau kad jie kalti del visisko skausmo nebuvimo. kitos ir pameta vaikus lipdamos laiptais,tiesiog kiekvienos fiziologija skirtinga,o nuo skatimamuju visada skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 11 01, 15:51)
Na va,antras gimdymas su zirniukais,istorija trumpai,pradejau gert 37 savaite,po savaites apziura ant kedes,kaklelis ilgas,kietas uzdaras,dar po savaites per apziura supakuoja i ligonine su 5 cm atsidarymu(be saremiu),kol suruosia gimdymui dar 2 cm atsidaro(vel be skausmo) tada nuleidzia vandenis,vos vos skauda,po 3 h tas pats 7 cm,daktare supyksta,kad per tuos zirniukus skausmo nejauciu,todel sustojo atsidarymas,nes skausmas privalomas doh.gif  leidzia skatinamuosius,30 min skauda laaabai ,pora stumimu ir vaikutis ant krutines,viskas happy end biggrin.gif  nezinau,ar cia zirniukai stebuklingi,ar cia siaip man taip sekas,kad taip greit pagimdau  tongue.gif

oho, koks sklandus gimdymas bigsmile.gif o tas vandenu praplesimas ir skatinamieji tai tikra vagyste vidury baltos dienos unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Selva @ 2012 11 02, 16:55)
o tas vandenu praplesimas ir skatinamieji tai tikra vagyste vidury baltos dienos  unsure.gif

pritariu sad.gif tai bent būtų leidę pajust, ar gali pagimyt visai be skausmo biggrin.gif kam tie gydytojai kišasi kur nereikia, nesuprantu smile.gif ir dar vandenis nuleidinėja, jei net neskauda moteriai smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 11 03, 21:53)
pritariu sad.gif  tai bent būtų leidę pajust, ar gali pagimyt visai be skausmo biggrin.gif kam tie gydytojai kišasi kur nereikia, nesuprantu smile.gif ir dar vandenis nuleidinėja, jei net neskauda moteriai smile.gif  4u.gif  4u.gif

vandenis nuleido,nes patys jie nebutu nubege,kadangi plokscia pusle ir stora buvo,ar kazkaip panasiai aiskino g.gif o del skatinamuju tai tikrai galejo ir nefarsiruot ir man ir manau leliukui stresas nuo ju doh.gif na bet kai "nepatepi"tai ir gauni kaip pasiseka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 11 04, 08:11)
vandenis nuleido,nes patys jie nebutu nubege,kadangi plokscia pusle ir stora buvo,ar kazkaip panasiai aiskino g.gif  o del skatinamuju tai tikrai galejo ir nefarsiruot ir man ir manau  leliukui stresas nuo ju  doh.gif na bet kai "nepatepi"tai ir gauni kaip pasiseka  ax.gif

o kaip jiems kitaip paaiskinti liko? dar gera, kad nepasake 'isgelbejom' biggrin.gif Nes is esmes- nebutu nubege per saremius- butu nubege per stangas. Nenorejo gydytojai, matyt, rizikuoti 'apsipurksti' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2012 11 05, 15:00)
o kaip jiems kitaip paaiskinti liko? dar gera, kad nepasake 'isgelbejom' biggrin.gif Nes is esmes- nebutu nubege per saremius- butu nubege per stangas. Nenorejo gydytojai, matyt, rizikuoti 'apsipurksti' smile.gif

ne į temą, o bet tačiau.... man per 45 min su pilnu atsidarymu ir nenubėgusiais vandenim stanginantis, jie vis tiek nenubėgo, mažylis negalėjo iki galo reikiamai įsistatyti. Nuleido vandenis, ir po kokių dviejų sąrėmių "išsprūdo" leliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 11 06, 09:41)
ne į temą, o bet tačiau.... man per 45 min su pilnu atsidarymu ir nenubėgusiais vandenim stanginantis, jie vis tiek nenubėgo, mažylis negalėjo iki galo reikiamai įsistatyti. Nuleido vandenis, ir po kokių dviejų sąrėmių "išsprūdo" leliukas  g.gif

kokioj pozoj stumei? 4u.gif

Nors, as iziuriu skirtuma vandenu nuleidimui, kuomet vyksta sklandus saremiavimas, kaklelio atsiverinejimas ir kuomet kalba eina jau apie pilna atsidaryma ir stangas.
Atsakyti
Pataupykit geriau pinigėlius vaikeliui auginti nei švaistykit tom homeopatinėm nesąmonėm. Vienintelis homeopatinis poveikis yra placebo efektas. O paskui jei kam pasirodo, kad jie suveikia (nors ir taip gimdymas jau būtų prasidėjęs), suverčia viską "stebuklingam efektui". Mažiau prietarais tikėkit ir daugiau mokslu, protingesnius vaikus užauginsit...
Atsakyti
QUOTE(Stirniukai @ 2012 11 22, 20:49)
Pataupykit geriau pinigėlius vaikeliui auginti nei švaistykit tom homeopatinėm nesąmonėm. Vienintelis homeopatinis poveikis yra placebo efektas. O paskui jei kam pasirodo, kad jie suveikia (nors ir taip gimdymas jau būtų prasidėjęs), suverčia viską "stebuklingam efektui". Mažiau prietarais tikėkit ir daugiau mokslu, protingesnius vaikus užauginsit...

už 10 lt nelabai ką vaikui nupirksi smile.gif smile.gif man pasiteisino viskas antrą kartą. Gimdymo takai ruošėsi 3 savaites, vaikščiojau su 3-4 cm. Galiausiai, prasidėjo sąrėmiai, ir, trumpai tariant, per 3 valandas turėjau jau mažylę smile.gif

placebas yra tada, kai yra placebas. O homeopatijoje yra kiek kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 11 22, 23:33)
už 10 lt nelabai ką vaikui nupirksi smile.gif smile.gif man pasiteisino viskas antrą kartą. Gimdymo takai ruošėsi 3 savaites, vaikščiojau su 3-4 cm. Galiausiai, prasidėjo sąrėmiai, ir, trumpai tariant, per 3 valandas turėjau jau mažylę smile.gif

placebas yra tada, kai yra placebas. O homeopatijoje yra kiek kitaip.

10 lt čia 10 lt ten, ir visai suma susidaro smile.gif

O jei ne placebas, tai kaip yra homeopatijoje pagal jus? Parodykit mokslinių straipsnių, kaip jie veikia? a? rolleyes.gif
Atsakyti