Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(Kira Ch @ 2012 09 13, 21:04)
uzplikyti ir palaikyti 10 min smile.gif
bet galima ir pavirti 1 min, tada maziau lapeliu reikia ir arbatele stipresne

O koki kieki reiktu per para isgerti?

Ir siaip nuo kurios savaites anksciausiai galima pradeti homeopatinius zirniukus ir gerti arbata? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 09 25, 13:04)
O koki kieki reiktu per para isgerti?

Ir siaip nuo kurios savaites anksciausiai galima pradeti homeopatinius zirniukus ir gerti arbata? ax.gif

arbata tai nuo 36,as geriu 2 kartus per diena,nes paprastai taip gerdavau bet kokia kita arbata,tai tiesiog pakeiciau sita,o zirniukus kazkur rase,kad lyg 5 dienos pries termina g.gif nors su pirmu nestumu pradejau po 38 savaites ir dabar taip planuoju.Pirma dukryte gime laiku,termino diena,tai kaip ir nepaskatino jie man nieko anksciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 09 25, 14:03)
arbata tai nuo 36,as geriu 2 kartus per diena,nes paprastai taip gerdavau bet kokia kita arbata,tai tiesiog pakeiciau sita,o zirniukus kazkur rase,kad lyg 5 dienos pries termina g.gif  nors su pirmu nestumu pradejau po 38 savaites ir dabar taip planuoju.Pirma dukryte gime laiku,termino diena,tai kaip ir nepaskatino jie man nieko anksciau  ax.gif

aciu 4u.gif

As bandysiu pradeti ir zirniukus nuo kokios 36 -37 savaites, nes as linkusi pernesioti, o zada labai dideli leliuka. Ech kaip noreciau pagimdyti 38 savaite rolleyes.gif
Atsakyti
As su abiem geriau nuo 38 savaites, abu gime dvi dienas pries termina. Ir arbata panasiai tuo paciu metu geriau.
Atsakyti
Del tu homeopatiniu zirniuku, manau, padetu geriau visoms, jei konkreciai nueitu pas homeopata, o ne tik tuos bendrus pirktu vaistineje. Bent kiek zinau, homeopatiniai vaistai, tai ne tokie kaip cheminiai, kad veiktu visus vienodai ir geriausia kai konkretu derini ,kieki ir t.t. parenka konkreciam zmogui, pagal jo sveikata, tipa ir t.t. Situ neesu bandziusi, bet kitoki gydyma tikrai labai realiai pajutau po tu zirniuku, bet tam gydytoja uztruko ilgai diagnozuodama mane smile.gif
Atsakyti
prieš antrą gimdymą pradėjau gerti 37 lygiai savaičių. 38 sav 3 dienų paspaudinėjau 2 minutes blauzdose esančius taškus, kur akupunktūristai sako, kad paskatina smile.gif ir ką, naktį paruošiamieji pasidarė skausmingi, gimdymas įsivažiavo. ax.gif
Šįkart taip pat nuo 37 sav pradėsiu žirniukus gert.
Atsakyti
Pradejau gerti nuo 36 lygiai.Pasidalinsiu veliau kaip suveike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samadeva @ 2012 10 01, 20:40)
Pradejau gerti nuo 36 lygiai.Pasidalinsiu veliau kaip suveike 4u.gif

na matau jus jau 2 savaites geriat? ar yra koks poveikis? Paruosiamieji atsirado, kaklelis minksteja?... rolleyes.gif

Man siandien lygiai 36 svaites ir as pradejau zirniukus ir avieciu lapu arbata, labai labai tikiuosi poveikio ax.gif
Atsakyti
Na va,antras gimdymas su zirniukais,istorija trumpai,pradejau gert 37 savaite,po savaites apziura ant kedes,kaklelis ilgas,kietas uzdaras,dar po savaites per apziura supakuoja i ligonine su 5 cm atsidarymu(be saremiu),kol suruosia gimdymui dar 2 cm atsidaro(vel be skausmo) tada nuleidzia vandenis,vos vos skauda,po 3 h tas pats 7 cm,daktare supyksta,kad per tuos zirniukus skausmo nejauciu,todel sustojo atsidarymas,nes skausmas privalomas doh.gif leidzia skatinamuosius,30 min skauda laaabai ,pora stumimu ir vaikutis ant krutines,viskas happy end biggrin.gif nezinau,ar cia zirniukai stebuklingi,ar cia siaip man taip sekas,kad taip greit pagimdau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 11 01, 16:51)
nes skausmas privalomas doh.gif

Ot tai tau smile.gif Negi toks jau "privalomas"?
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 11 01, 17:12)
Ot tai tau  smile.gif Negi toks jau "privalomas"?

nezinau,tik parasiau ka gydytoja sake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2012 11 01, 17:51)
nezinau,tik parasiau ka gydytoja sake ax.gif

As supratau smile.gif Tik galva del gydytojos norejau pakraipyt 4u.gif
Atsakyti