Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

radau

Caulophyllum Complex granulės 20g jei cia sitos :DDD
Atsakyti
Ant buteliuko parasyta "preparatas gimdymo takams paruosti"... homeopatinej vaistinej tikrai supras apie ka kalba eina.
Atsakyti
O jūs tuos žirniukus taip imat, pačios sugalvojat, ir geriat ar jums gydytojai rekomenduoja? Nes man tai keista, kai žmonės pasidaro patys sau daktarai ir eksperimentuoja su savimi, savo sveikata, o dabar jau ir dar negimusiais kūdikiais...
Atsakyti
Dedu pliusa zirniukams biggrin.gif manau man jie pagelbejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 11 birželio 2012 - 14:24
QUOTE(agurčikas @ 2012 06 05, 15:31)
O jūs tuos žirniukus taip imat, pačios sugalvojat, ir geriat ar jums gydytojai rekomenduoja? Nes man tai keista, kai žmonės pasidaro patys sau daktarai ir eksperimentuoja su savimi, savo sveikata, o dabar jau ir dar negimusiais kūdikiais...

Gydytojai irgi eksperementuoja su musu sveikatomis 4u.gif
O jei nezinot nieko apie homeopatija, tai pirma pasidomekite.
Ir visai neaisku kiek mes eksperementuojame su dar negimusiais kudikiais valgydamos visoki bruda bei naudodamos n chemijos savo buityje, namu ukyje
Atsakyti
QUOTE(simplemind @ 2012 05 05, 12:25)
Perskaiciau visa tema. Buvo labai idomu 4u.gif
Isvada: zirniukai 'padejo' tik ne pirma karta gimdancioms moterims. Kaip zinia, antras gimdymas buna nepalyginamai lengvenis uz pirmaji. Todel atmetu zirniuku veiksminguma. Pirma karta gimdziusios 'poveikio' nepastebejo. Nesuveike, net is placebo efektu. Manau bandyti ir tiketi galima, o ar veikia sunku pasakyti. Kaip zinia ir tyrimu jokiu nera.

nelabai sutikciau taip kategoriskai. Man zirniukai padejo gimdziau lengvai ir greitai pirmaja. Aisku nezinau kiek zirniukai kiek ne padejo bet su antru irgi vartosiu
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 07 22, 17:12)
nelabai sutikciau taip kategoriskai. Man zirniukai padejo gimdziau lengvai ir greitai pirmaja. Aisku nezinau kiek zirniukai kiek ne padejo bet su antru irgi vartosiu

drinks_cheers.gif ir man pirmas gimdymas buvo labai lengvas,su antru kartosiu,po keliu menesiu galesiu parasyt ar vel stebuklas ivyko biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmąja vartojau, bet gimdžiau sunkiai ir komplikuotas, dabar nevartojau - žiūrėsiu kaip bus smile.gif
Atsakyti
o gal kuri zinote kaip paruosti ta avieciu lapu arbata? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2012 06 03, 17:38)
nu o kaip jie vadinasi nu juk pavadinima tai turi ar ne? gal spascupreel?????nzn nusipirkau siu dabar nzn ar tie
Papildyta:
nu bent sudeti ju.....nes nesuprantu pavadinimas turi but.juk nesivadina zirniukais biggrin.gif nes tiek puslapiu paskaiciau tai nei vienam pavadinimo nera ....

Čia jau pavėluotai, bet gal ateity besidominčioms pravers, nežinau ar čia ta pati sudėtis, kaip UNIvaistinėj gaminamo Caulophylum compleks (aš pirkau Parafarm vaistinėj (prie buvusios radio gamyklos) Kompleksas gimdymui palengvinti:
Gelsemium D4, Caulophylum D4, Cimifuga D3.
Iš pirmo gimdymo prisimenu tik labai skausmingus sąrėmius, kurių labai bijojau per antrąjį, tad paskaičiusi šią temutę bėgau į vaistinę. Pradėjau gerti prieš 5d iki termino, sekančią dieną po pradėto vartojimo, važiavau į gimdymo namus, abejodama, kad dar lieps važiuoti namo, nes sąrėmiai buvo reguliarūs, bet nė iš tolo nepriminė pirmojo gimdymo metu buvusių. Atsidarymas 5cm, kol supildė popierius, apžiūrėjo, padarė klizmą (nes buvau namuose sočiai pavalgiusi, netikėdama, kad čia ne paruošiamieji), vos spėjo patikrinti vaisiaus tonus ir ėjom apžiūrai, nes sąrėmiai jau kartojosi kas 2 minutes, o ten užtrukome gal kokias 5min ir jau turėjome savo antrąjį mažajį rėksniuką smile.gif
Nežinau ar homeopatija, ar antras gimdymas, bet jis buvo labai lengvas ir po tokio galiu sakyti, kad galima ir daugiau gimdyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetelia @ 2012 08 07, 16:47)
o gal kuri zinote kaip paruosti ta avieciu lapu arbata? smile.gif

uzplikyti ir palaikyti 10 min smile.gif
bet galima ir pavirti 1 min, tada maziau lapeliu reikia ir arbatele stipresne
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 25 rugsėjo 2012 - 13:01