Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(LadyOneMillion @ 2011 12 04, 00:34)
O kur galima gauti Kaune ir kada jas gerti reikia pradeti?  4u.gif

Temos pradžioj apie tai kalbėta mirksiukas.gif
Atsakyti
oho, nes nezinojau kad tokiu is vis yra blush2.gif
Atsakyti
Pirma karta isgirdau apie toki stebukla biggrin.gif reiks pagalvoti ir man apie ju isigyjima, nes laiko dar turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyOneMillion @ 2011 11 27, 23:13)
Ir man butu labai idomu  g.gif  mirksiukas.gif Ir kiek jie kainuoja?

11 lt internetineje vaistineje
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 02 16, 16:59)
11 lt internetineje vaistineje

o adresa tos vaistines galima? 4u.gif
Atsakyti
Ar kalbama apie šiuos žirniukus?smile.gif

http://univaistine.l...anules-20g.html
Atsakyti
Na ka galiu pasakyti is savo patirties, kad manau, jie nelabai veiksmingi doh.gif , gimdymas truko 12 val., laika skaiciuoju tik nuo intensyviu saremiu pradzios, gimdziau sunkiai ir su komplikacijomis, labai daug plysau ir labai daug siuvo, o geriau apie pora men. doh.gif . Siaip manau naudos jokios. Zinoma, jei kuri vartojo ir viskas labai gerai baigesi, gal ir galima susieti su tais zirniukais, bet, manau, kad tai lemia zmogaus fiziologija ir visi kiti faktoriai, o ne zirneliu vartojimas...
Papildyta:
QUOTE(Grigė @ 2012 04 17, 15:52)
Ar kalbama apie šiuos žirniukus?smile.gif

http://univaistine.l...anules-20g.html

greiciausiai,, kad apie tuos pacius, gaila, kad buteliuko foto nematyti. Jie tokie, kaip as sakau "salietros" konsistencijos, ne visi vienodo dydziu, tokie mazyciai, balti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2012 04 30, 20:08)
Na ka galiu pasakyti is savo patirties, kad manau, jie nelabai veiksmingi  doh.gif , gimdymas truko 12 val., laika skaiciuoju tik nuo intensyviu saremiu pradzios, gimdziau sunkiai ir su komplikacijomis, labai daug plysau ir labai daug siuvo, o geriau apie pora men.  doh.gif . Siaip manau naudos jokios. Zinoma, jei kuri vartojo ir viskas labai gerai baigesi, gal ir galima susieti su tais zirniukais, bet, manau, kad tai lemia zmogaus fiziologija ir visi kiti faktoriai, o ne zirneliu vartojimas...
Papildyta:
greiciausiai,, kad apie tuos pacius, gaila, kad buteliuko foto nematyti. Jie tokie, kaip as sakau "salietros" konsistencijos, ne visi vienodo dydziu, tokie mazyciai, balti  smile.gif

o kodel geret apie pora menesiu? blink.gif tai gal ne apie tuos pacius kalba eina? nes kitos tikrai nevartoja pora men. schmoll.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema. Buvo labai idomu 4u.gif
Isvada: zirniukai 'padejo' tik ne pirma karta gimdancioms moterims. Kaip zinia, antras gimdymas buna nepalyginamai lengvenis uz pirmaji. Todel atmetu zirniuku veiksminguma. Pirma karta gimdziusios 'poveikio' nepastebejo. Nesuveike, net is placebo efektu. Manau bandyti ir tiketi galima, o ar veikia sunku pasakyti. Kaip zinia ir tyrimu jokiu nera.
Atsakyti
Na, nusipirkau šiandien Kaune Muziejaus vaistinėj už 11 Lt. Blogiau turbūt nebus rolleyes.gif

Man liko 9 dienos, tai ko gero pats laikas pradėt vartot. Skaniai saldūs smile.gif

Vaikelis antras, todėl tikiuosi lengvesnio varianto thumbup.gif
Atsakyti
Prieš keturias dienas gimė mano mažiukas. Tai mano asmenine nuomone, žirneliai tikrai suveikė. Nes nors ir vėlavo porą dienų pats gimdymas, bet sąrėmiai tikrai buvo daug mažiau skausmingi. Iki 6 cm atsidarymo buvo visai pakenčiamai dar. Net daktarės sakė, kad aš labai kantri (nors taip tikrai nėra smile.gif ).
O ir pats gimdymas buvo daug greitesnis, kai jau prasidėjo trečia stadija.

Tai džiaugiuosi, kad vartojau tuos žirniukus, nes pirmą gimdymą pamenu kaip juodą skausmo naktį ir viskas.

Sėkmės laukiančioms smile.gif

QUOTE(gintare_s @ 2012 05 14, 13:20)
Na, nusipirkau šiandien Kaune Muziejaus vaistinėj už 11 Lt. Blogiau turbūt nebus  rolleyes.gif

Man liko 9 dienos, tai ko gero pats laikas pradėt vartot. Skaniai saldūs  smile.gif

Vaikelis antras, todėl tikiuosi lengvesnio varianto  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(gintare_s @ 2012 05 29, 21:03)
Prieš keturias dienas gimė mano mažiukas. Tai mano asmenine nuomone, žirneliai tikrai suveikė. Nes nors ir vėlavo porą dienų pats gimdymas, bet sąrėmiai tikrai buvo daug mažiau skausmingi. Iki 6 cm atsidarymo buvo visai pakenčiamai dar. Net daktarės sakė, kad aš labai kantri (nors taip tikrai nėra smile.gif ).
O ir pats gimdymas buvo daug greitesnis, kai jau prasidėjo trečia stadija.

Tai džiaugiuosi, kad vartojau tuos žirniukus, nes pirmą gimdymą pamenu kaip juodą skausmo naktį ir viskas.

Sėkmės laukiančioms smile.gif

nu o kaip jie vadinasi nu juk pavadinima tai turi ar ne? gal spascupreel?????nzn nusipirkau siu dabar nzn ar tie
Papildyta:
QUOTE(pupiniukas @ 2012 06 03, 17:27)
nu o kaip jie vadinasi nu juk pavadinima tai turi ar ne? gal spascupreel?????nzn nusipirkau siu dabar nzn ar tie

nu bent sudeti ju.....nes nesuprantu pavadinimas turi but.juk nesivadina zirniukais biggrin.gif nes tiek puslapiu paskaiciau tai nei vienam pavadinimo nera ....
Atsakyti