Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(prieblanda @ 2011 10 26, 19:29)
Taigi kiek kartų rašyta, kad Širdažolės vaistinėj Pelesos g. Vilniuj yra, pati prieš metus pirkau  rolleyes.gif

Kad pirkote prieš metus, tai nebūtinai dar ir dabar galima nusipirkti. Bent jau Lukiškių vaistinėje kažkada metų pradžioje be gydytojo recepto nebepardavė jokių žirniukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2011 10 27, 20:08)
Kad pirkote prieš metus, tai nebūtinai dar ir dabar galima nusipirkti. Bent jau Lukiškių vaistinėje kažkada metų pradžioje be gydytojo recepto nebepardavė jokių žirniukų  schmoll.gif

O Lukiškių vaistinėje jais išvis prekiavo? Ir nuo kada homeopatiniams vaistams reikalingas gydytojo receptas? huh.gif Gal jie recepto prašė gamybai? Ta prasme, patys nežino kas tai per daiktas, bet jei gydytojas nurodo sudėtines dalis, jie pagamina?
Atsakyti
Ne į temą mes jau čia, bet 4u.gif Lukiškių vaistinė jau kurį laiką vežasi/-ėsi iš Kauno homeopatinius žirniukus. Aš ėjau labai tiksliai žinodama, ko noriu (vienkomponentinis vaistas buvo), bet pasakė, kad tik su gydytojo receptu parduoda (homeopatė, pas kurią lankėmės išrašydavo receptą, jei pas save neturėdavo, o kiek supratau, tai ir pati per Lukiškių vaistinę užsisakydavo). Gal netyčia ir pasikeitė vėl tvarka... g.gif
Atsakyti
idomei g.gif pries gerus pora menesiu dar pardave,db jau nebe g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif O Kaune kur nors dar imanoma isigyti tu zirniuku? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2011 10 27, 20:08)
Kad pirkote prieš metus, tai nebūtinai dar ir dabar galima nusipirkti. Bent jau Lukiškių vaistinėje kažkada metų pradžioje be gydytojo recepto nebepardavė jokių žirniukų  schmoll.gif

As ten ("Sirdazoleje" Pelesos g.) pirkau praejusi penktadieni, be jokio recepto...Jie is Kauno atsiveza. As paemiau 1 is 2 ten buvusiu buteliuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maite: 07 lapkričio 2011 - 21:23
Sveikos,

As tuos zirniukus is drauges "paveldejau"; kiek zinau, ji pirko juos vaistineje Vln (vaistineje ant Naugarduko ir Algirdo g. ( kampo)

Man tai jie ziauriai pasiteisino... Kaklelis atsidarinejo neskausmingai ir lengvai (i ligonine atvaziavau su 5 cm atsiverimu ir nieko nejutau dar);
Gimdymo metu irgi neskausmingai ir greitai atsidarinejo kaklelis taip kad rekomenduoju 4u.gif

Beje, gerti juos pradejau nuo 38 savaites taip kaip parasyta, berods po 9 zirniukus 3x per diena... ir i gimdyma pasiemiau ir kas valanda po 4 ar 5 liepiau vyrui man duoti 4u.gif pagimdziau per 5,5 val. ir jokiu "kosmosu" nemaciau, - viskas buvo gana pakenciama (cia mano pirmas gimdymas mirksiukas.gif ) Tai esu linkusi siek tiek nuopelnu tiems stebuklingams zirniukams duoti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2011 11 07, 00:01)
sveikos smile.gif O Kaune kur nors dar imanoma isigyti tu zirniuku?  4u.gif  ax.gif

Ir man butu labai idomu g.gif mirksiukas.gif Ir kiek jie kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(LadyOneMillion @ 2011 11 28, 00:13)
Ir man butu labai idomu  g.gif  mirksiukas.gif Ir kiek jie kainuoja?

iki 12 lt 4u.gif bent pries 2 metus tiek mokejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 11 27, 23:52)
iki 12 lt  4u.gif bent pries 2 metus tiek mokejau  4u.gif

jei gerai pamenu tai sia vasara 11 lt kainavo g.gif
Atsakyti
O kur galima gauti Kaune ir kada jas gerti reikia pradeti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyOneMillion @ 2011 12 04, 00:34)
O kur galima gauti Kaune ir kada jas gerti reikia pradeti?  4u.gif

kur nzn,bet pradeti nuo 37 sav 4u.gif
Atsakyti