Aš pradėjau gert žirniukus likus dviem savaitėm iki termino gėriau po 7 savaitę ir po 9 kitą. finale pagimdžiau dviem dienom ankščiau prasidėję saremiai buvo vos jaučiami kad vos nepagimdžiau namie nuvažiavus į ligoninę pagimdžiau per valandą viskas buvo gan greitai ir ne taip baisiai nes vis galvojau kada bus baisiau pradžioje ir laukiau tų baisiųjų gimdymo saremių
QUOTE(drugelis. @ 2010 12 10, 10:42)
.......Manau, kad būtinai pabandysiu šiuos žirniukus, buvau girdėjusi tik apie skatinančius laktaciją
Tik dar išsiklausinėsiu, kokios žolelės ten įeina, ar nedaro jokio šalutinio poveikio vaisiui ir t.t... 

as jau domejausi : dilgele, silagele ir dar viena, nepamenu pavadinimo

Na as irgi nusipirkau siu zirniuku ir pradesiu gerti po savaiteles..kai jau ateis laikas parasysiu ir atsiliepimus

Oho, nieko nebuvau girdejusi apie tokius zirnelius, gerai kad uztikau sia tema, reiks placiau pasidometi

Mano patirtis- visiskai priesingas antrasis gimdymas nei pirmasis. Be abejo, turbut prisidejo, kad pametinukai, ir t.t., bet sikart nuo 37 sav geriau zirniukus. 37 sav ir 3 dienu kaklelis buvo 2-3 cm atsidares (paruosiamuosius jausdavau jau kuris laikas, jie ir atidare kakleli). 38 sav ir 3 d gimdymas prasidejo pats, skausmus jutau, bet namie iskentejau iki 8-9 cm, sugebejau buti samoninga, ir atvaziavusi i ligonine stumimas vyko sklandziai, net vandenis nuleido tik prie pilno atsidarymo. Vienu zodziu, gimdymas sikart buvo lengvai ir greitai (na ne zaibiskai, bet tikrai sklandziau). PAti negaliu tuo patiketi... Nesakau, kad tai del zirniuku, bet aciu ir jiems

QUOTE(Loveco @ 2011 01 26, 22:40)
Mano patirtis- visiskai priesingas antrasis gimdymas nei pirmasis. Be abejo, turbut prisidejo, kad pametinukai, ir t.t., bet sikart nuo 37 sav geriau zirniukus. 37 sav ir 3 dienu kaklelis buvo 2-3 cm atsidares (paruosiamuosius jausdavau jau kuris laikas, jie ir atidare kakleli). 38 sav ir 3 d gimdymas prasidejo pats, skausmus jutau, bet namie iskentejau iki 8-9 cm, sugebejau buti samoninga, ir atvaziavusi i ligonine stumimas vyko sklandziai, net vandenis nuleido tik prie pilno atsidarymo. Vienu zodziu, gimdymas sikart buvo lengvai ir greitai (na ne zaibiskai, bet tikrai sklandziau). PAti negaliu tuo patiketi... Nesakau, kad tai del zirniuku, bet aciu ir jiems 

O, jau leliuka turi!

Siaip mano drauge nemazai nusimano apie homeopatija ir ji sako, kad tie zirniukai padeda tik tokiu atveju, jei ruosiesi pati gimdyti pirma karta, o antra ir kitus kartus gimdos raumenys jau ir taip atsipalaidave, ypac jei nera itin didelio tarpo tarp gimdymu

QUOTE(indica @ 2011 01 27, 13:15)
O, jau leliuka turi!
Dideliausi sveikinimai!!!
Dziaugiuosi, kad viskas taip sklandziai!
Siaip mano drauge nemazai nusimano apie homeopatija ir ji sako, kad tie zirniukai padeda tik tokiu atveju, jei ruosiesi pati gimdyti pirma karta, o antra ir kitus kartus gimdos raumenys jau ir taip atsipalaidave, ypac jei nera itin didelio tarpo tarp gimdymu
Tai pvz. mano atveju ji patare juos vartoti nebent del geresnes savijautos po gimdymo..

jie kaip saldainiukai, tai kodel gi nepabandzius

o po gimdymo, zaizdoms greiciau gyti yra geriami ARNICA zirniukai.
Sudominot su tais zirniukais
Gal galima suzinoti ju pavadinima ir kur Kaune ju isigyti. Aciu

QUOTE(Simply the best @ 2011 01 27, 18:57)
Sudominot su tais zirniukais
Gal galima suzinoti ju pavadinima ir kur Kaune ju isigyti. Aciu 

Temoj tas aptarta ne kartą, tik pasiskaityt reikia

Naugojau ir as zirniukus nuo 37tos savaites. Pagimdziau 40sav 2d, gimdos kaklelis atsidare gana greitai, buvo minkstas. Saremiai labai pakenciami. Stumimas labai uztruko (5val), bet gal del to, kad virkstele buvo apsivijusi kakliuka ir prilaike.
Siaip negeriau zirniuku gimdymo metu (saremiai buvo kas 3min) nuo 5cm atsidarymo, nes tukrai erzino tas nuolatinis saldumas, galetu juos beskonius gamint
kitakart irgi jauciu as juos naudosiu.
Siaip negeriau zirniuku gimdymo metu (saremiai buvo kas 3min) nuo 5cm atsidarymo, nes tukrai erzino tas nuolatinis saldumas, galetu juos beskonius gamint

kitakart irgi jauciu as juos naudosiu.
Sveikos. Laukdamasi suzinojau apie siuos zirniukus,ieskojau daugiau info,perskaiciau sia tema. Paglavojau,jog blogiau nebus jei pagersiu tu zirniuku. Pradejau gerti 38sav.2d. Pagimdziau lygiai po dvieju savaiciu. Gimdymo metu ju negeriau nes pamirsau, o ir siaip viskas greit vyko. 20val. pradejau jaust saremius bet dar geriau kakava ir ziurejau Sreka
Pries 21val. susiskambinau su gine ir sutariau vykti i Trakus (ten planavau gimdyti) apziurai, 22.30 buvau Trakuose,atsidarymas buvo 3cm, po apziuros,dokumentu uzpildymo,klizmutes ir pastovejimo po dusu atsiradau gimdykloj, jau buvo 6cm. Lelyte gime sklandziai ir greitai, 0.45val. jau gulejo ant mamytes pilvelio. Israse uzrasyta gimdymo trukme -5val. Kaklelis atsidare greitai sakyciau ,zinoma, antras gimdymas tai greiciau viskas vyksta dazniausiai, kiek prisidejo zirniukai sunku pasakyti,bet bent jau mano atveju nieko blogo nepadare
Sekmes visoms laukiancioms stebukleliu

diddy,o kaip sekesi pirma karta gimdyti?