Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

Nežinau, ar čia tikrai žirniukų poveikis, bet visas gimdymas sklandžiai ėjo, veikla nė karto nestojo. Tiesa, gėriau tik pirmąsias kelias valandas, nes ant tuščio skrandžio tas saldumas buvo pykinantis. Iki gimdymo gėriau 16 dienų, po termino pravaikščioju savaitę. Dabar geriu toliau, kad viskas sugrįžtų į savo vietas ir nuotaikų svyravimai nekankintų biggrin.gif
Atsakyti
Complex Caulophylum jau galima įsigyti ir Vilniuje Širdažolės vaistinėje, Palesos g. 7, jei kartais neturi, tai užsako iš Muziejaus vaistinės Kaune, dar konsultuoja gydytoja nuo kiek savaičių kaip ir po kiek gerti, man liepė po 5 žirniukus du kartus per dieną pusvalandį prieš arba po valgio. Palengvina gimdymą ta prasme, kad nuima gimdos kaklelio spazmus, susitraukimus, suminkštėja (elastingas pasidaro) gimdos kaklelis, lengvai atsidaro ir tipo neplyšdama pagimdai. Tai va tikriausiai didinsiu dozę, nes ant buteliuko parašyta po 9 žirniukus tris kartus per dieną, kadangi antrojo gimdymo patirtis žiauresnė nei pirmojo, visa suplyšau ir dabar vienoje vietoje išsivertęs gimdos kaklelis, turiu pastoviai 1 k. metuose tirtis dėl vėžio rizikos. Tai va kadangi trečios netyčiukės laukiuosi po ilgo laiko tarpo užsiregistravau superr mamoje ir pradėjau domėtis gimdymo palengvinimais, manau šie žirneliai tikrai padės, parašysiu rezultatą. Sėkmės visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 17, 10:29)
Iki gimdymo - gimdymo taku paruosimui po 7 vnt. 3 kart dienoje. O gimdymo metu 3-4 zirneliai, kas 20 min.  4u.gif  4u.gif

Gavau (pastu) siandien zirnelius, bet vienintele instrukcija buvo lipukas ant buteliuko. 9 zirneliai 3kartus per diena.

Panasu, kad tiksliausiai pakonsultuoja kada ir kiek gerti tik pacioj vaistinej...

Siek tiek esu pasimetusi, nuo kada pradeti gerti, kokiom dozem, kaip jas keisti prasidejus gimdymui ir po gimdymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 23, 17:57)
Gavau (pastu) siandien zirnelius, bet vienintele instrukcija buvo lipukas ant buteliuko. 9 zirneliai 3kartus per diena.

Panasu, kad tiksliausiai pakonsultuoja kada ir kiek gerti tik pacioj vaistinej...

Siek tiek esu pasimetusi, nuo kada pradeti gerti, kokiom dozem, kaip jas keisti prasidejus gimdymui ir po gimdymo  g.gif

O neišeitų jums paskambinti į vaistinę ir paklausti? Aš per gimdymą negėriau. Pradėjau gerti likus panašiai dviems savaitėms iki gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2010 10 23, 16:36)
O neišeitų jums paskambinti į vaistinę ir paklausti? Aš per gimdymą negėriau. Pradėjau gerti likus panašiai dviems savaitėms iki gimdymo.

Hmm, gyvenu UK...
Atsakyti
as pradejau zirniukus gerti 37 sav., bet pagimdziau 38 sav, tai tepageriau savaite, gal todel man jie ne itin padejo g.gif sekmadieni diena buvau nuvaziavus i gnsu netikru pavojum, kaklelis buvo kietas ir gan ilgas, nei kiek neatsiveres, o pirmadieni ryte jau su tikru pavojum nuvaziavau, jau buvo suminkstejes ir 2cm rolleyes.gif galvojau padeda tie zirniukai kazkiek, bet tiek ir tepadejo, paskui per ateinancias 4 val kaklelis dar vos 2cm atsivere, tai pradejo skatinti...per gimdyma irgi as juos geriau iki kol skausmas leido, paskui jau viskas aplink siauingai nervino ir nebegalejau pakesti to saldumo burnoje blush2.gif
Atsakyti
Mano zirniuku patirtis:
geriau 16 d iki gimdymo, per gimdyma negeriau, kaip veliau pasirode butu ir nebuve prasmes. Ne gimdymas baigesi CP, del susisukusios virksteles.
Ka galiu pastebeti, kad kaklelis atsidarinejo greiciau, bet tai gali buti ir del antro gimdymo, o ne del zirniuku.
Atsakyti

! 
Pardavinėti/dovanoti vaistus/maisto papildus/vitaminus/homeopatinius preparatus forume draudžiama!
Atsakyti
as jums noriu pasakyti busimos mamos bet kokie vaistai kurie sukelia skatinima jau blogai viskas turi vykti naturaliai as antra gimdziau su skatinamaisiais kad ir leidziamais skausmas nerealus pasekmes irgi nekokios vaiko akys buvo padidintos nu cia daug pasakoti as niekada niekam nerekomenduociau ne uz ka cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edwinake @ 2010 12 10, 09:20)
as jums noriu pasakyti busimos mamos bet kokie vaistai kurie sukelia skatinima jau blogai viskas turi vykti naturaliai  as antra gimdziau su skatinamaisiais kad ir leidziamais skausmas nerealus  pasekmes irgi nekokios vaiko akys buvo padidintos nu cia daug pasakoti as niekada niekam nerekomenduociau ne uz ka cia mano nuomone 4u.gif

zirniukai neskatina veiklos schmoll.gif
Juos pradeda gerti 3 savaites iki gimdymo, tai jeigu skatintu, tai visos anksciau pagimdytu. Kiek skaiciau, beveik visos nesioja tiek kiek reikia.
Jie suminkstina audinius ir sumazina saremiu skausma smile.gif bet jau kiek as suprantu.
Atsakyti
QUOTE(edwinake @ 2010 12 10, 08:20)
as jums noriu pasakyti busimos mamos bet kokie vaistai kurie sukelia skatinima jau blogai viskas turi vykti naturaliai  as antra gimdziau su skatinamaisiais kad ir leidziamais skausmas nerealus  pasekmes irgi nekokios vaiko akys buvo padidintos nu cia daug pasakoti as niekada niekam nerekomenduociau ne uz ka cia mano nuomone 4u.gif

1. Žirneliai homeopatiniai, todėl jie gerokai skiriasi nuo ligoninėse naudojamų skatinamųjų.
2. Žirneliai skirti ne skatinti, o gimdymą palengvinti. Iki gimdymo juos gėriau 16 dienų, viskas prasidėjo, vyko ir baigėsi natūraliai, be jokių kitokių vaistų mirksiukas.gif
Atsakyti
Homeopatija gydomės jau seniai ir nuo visko. Dukrai dažnai yra buvęs bronchitas, sinusitas - gydytojai iškart antibiotikus skirdavo, o aš kantriai neduodavau ir pilnai išgydavo nuo žirnelių, tik žinoma, jų poveikis ateina ne iš kart.
Dėl to ir manau, kad pataria pradėti gerti kiek ankstėliau prieš gimdymą, nes tik po savaitėlės vaistukai ima veikti.
Manau, kad būtinai pabandysiu šiuos žirniukus, buvau girdėjusi tik apie skatinančius laktaciją 4u.gif Tik dar išsiklausinėsiu, kokios žolelės ten įeina, ar nedaro jokio šalutinio poveikio vaisiui ir t.t... smile.gif
Atsakyti