Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(Bozena83 @ 2010 01 01, 14:08)
Kiek tame tiesos nezinau, bet dabar antras gimdymas, pries kuri ir kuriuo metu vartojau siuos zirnelius, buvo nepalyginamai lengvesnis nei pirmas. Kaklelis atsidarinejo savaime, ko nebuvo pirma karta, kai reikejo visa procesa skatinti vaistais. Gal cia veikia tiktai saves itikinimas, kad turi sveikti, bet tiek to, svarbu, kad jauciamas rezultatas. As uz

Keista, kai MOTERIS nežino, kad sekantis gimdymas statistiškai beveik visada būna lengvesnis, nes organizmas jau tai darė. Homeopatija čia nė prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mudakas: 01 spalio 2010 - 12:23
QUOTE(mudakas @ 2010 10 01, 13:23)
Keista, kai MOTERIS nežino, kad sekantis gimdymas statistiškai beveik visada būna lengvesnis, nes organizmas jau tai darė. Homeopatija čia nė prie ko.

Deja deja schmoll.gif ne visoms antras lengvesnis.
Kaip tik vakar su anyta kalbejau, tai sake jei ne antras gimdymas nezynociau kas per "malonumas" tai yra.
Taip kad negali zynoti i kuri procenta pakliusi
Atsakyti
Noriu paklausti tu kurios zirniukus gere, ar gerete ir toliau po gimdymo? smile.gif
Nes sudedamuju daliu aprasyme raso kad, keleta punktu pacituosiu:
* Padeda gimdai susitraukti po gimdymo...
* Slopina, kai moteris buna ypac jautri, nervinga, baiminga...
* mazina skausma, mieguistuma, bendra silpnuma, sanariu ir raumenu maudimą ir t.t.

As galvoju kad poras savaiciu tikrai pagersiu ir po gimdymo g.gif
Atsakyti
vaistininke sake savaite kokia po gimdymo pagerti dar, bet manau ir dvi savaites nieko tokio butu rolleyes.gif
Atsakyti
Mudakas, o kiek vaikų jūs jau pagimdėte?...
Aš po gimdymo šių žirniukų jau nebegėriau, kažkaip neperskaičiau visko matyt.
Atsakyti
Toks vat klausimas vel iskilo....
o per gimdyma, daktarams saket ka geriat? ir kaip reagavo daktarai?
Nes manau klausimas tikrai iskils jiems ka as ten kas 20 min i burna dedu g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jei kuriai reikia zirniuku, tai galiu parduoti uz 10 lt. Esu is Vilniaus. Pati nespejau panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 10 05, 22:05)
Toks vat klausimas vel iskilo....
o per gimdyma, daktarams saket ka geriat? ir kaip reagavo daktarai?
Nes manau klausimas tikrai iskils jiems ka as ten kas 20 min i burna dedu g.gif

Per gimdymą žirniukų jau nebegėriau. Bet manau mano gydytoja juos puikiai žino - aš tariausi su ja dėl gimdymo iš anksto, tad daug ką aptarėm, pasitikėjau ja ir žinojau, kad ji taip pat už natūralų gimdymą ir natūralias priemones.
Atsakyti
Aš labiau linkusi pritarti tai nuomonei, jog homeopatija- tai placebas...
Tad jei TIKITE, jog jie veiksmingi, jie galbūt ir padės blush2.gif
O šiaip geriausias ir natūraliausias, nekenksmingas ir malonus skatinimo būdas- žaidimai su būsimu tėveliu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 10 01, 00:10)
As paprasiau, kad man giminaite, gyvenanti Kaune nupirktu ir atsiustu  mirksiukas.gif

As drauges sesers biggrin.gif jau jie keliauja pas mane
Atsakyti
drauge juos gere.. ir jai buvo antras gimdymas.. tai sake nei truputuka nepadejo schmoll.gif ji mano, kad gal net pristabde visa veiksma.. kaklelis visai neatsidarinejo.. schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lightmanas @ 2009 12 30, 14:13)
tai aišku, dar vienos homeopatinių "stebuklų" aukos, geriau kam paaukokit pinigusjei ju per daug

http://www.soft.lt/H...aiLietuvoje.htm

http://www.biofotoni...homeopatija.htm

paskaitykit, pamąstykit ir su kitais mąstyt pries gydantis cukreliais pakvieskit. Tie kam iš to eina pelnas to nepuola gi pasakot

QUOTE(nep @ 2010 02 22, 12:37)
Tai kokia gi ju sudetis tu zirneliu. Jeigu jie homeopatiniai, turetu buti is tam tikru zoleliu......

Niekur apie juos nera parasyta.

QUOTE(tigriuke @ 2010 05 27, 20:13)
as uz naturalu gimdyma be jokiu vaistu zirneliu ar dar kokios nesamones schmoll.gif
gimdziau skaudejo velniskai doh.gif  bet nieko isgyvenau ir turiu sveika stipru deimantuka wub.gif  superaskit moterys viska ka vartojat ir nuskausminimus ir vaistukus cia viskas vaikiukui atsiliepia  unsure.gif

sveikos. perskaiciau visa temute, tai noriu truputi patikslinti, nes matau, kad ne visai teisingai cia yra snekama...
homeopatiniai vaistai gali buti is zoleliu, taciau ZIRNIUKAI (tarp ju ir sie) NERA is zoleliu. Ir jie net ne cheminiai (kaip gerb.skeptikas noretu, kad butu, nes kitaip neva jie negydo). TAI YRA ENERGETINE INFORMACIJA. Tai yra tiesa, kad zirniukams gaminti naudojamas n kartu "skiestas" ingridientas, ar tai butu zoleles, ar tai butu pats gyvsidabris, bet zirniukai savyje neturi nei zoleliu, nei chemijos, kadangi po tiek kartu skiedimo juose lieka tik... INFORMACIJA.

Zirniukai (turbut ir siti, nes su visais homeopatiniais taip yra), kad is pradziu jie pablogina bukle/liga, kuriai gydyti jie yra skirti. (pvz zirniukai nuo slogos, ju isgerus, iskart padidina ta sloga, ir tik paskui ji traukiasi; nuo temperaturos zirniukai is pradziu ja stiprokai sukelia, o tada jau musa- tad gal todel juos rekomenduojama gerti PRIES gimdyma 3 savaites, o ne tik terminui suejus, kad to termino neatkeltu? ). Zinau, nes visa seima naudojam homeopatinius zirniukus net tokiems dalykams kaip sunkus atopinis dermatitas, bronchitai ir t.t. gydyti. Ju veikimu as neabejoju, bet jei abejociau- tai butu labai didele tikimybe, kad nusistatymas padaryti savo ir jie neveiktu smile.gif

Pirmo gimdymo metu homeopatas buvo "israses" aconitum 6, trumpai tariant, jis nuo "gimdymo baimes" siuo atveju. Is pradziu bandziau gerti, bet kadangi man neleido gerti ir valgyti 12 valandu, o burna dziuvo, tai neistveriau nei valandos su tuo saldumu, negavusi ne laso atsigerti sad.gif tikiuosi, sikart gerti vandens galesiu ir nebus taip saldu- bandysiu si kompleksa smile.gif gal dar salia aconitum smile.gif

Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti