Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(Sirvita @ 2010 09 25, 11:36)
as siandien jau gavau ryte ir isgeriau 1 doze  smile.gif
gal kas priminsit, pries valgi ar po valgio ciulpti g.gif

maniskis MB tai labai normaliai reagavo, sake tik paskubek isigyti kol dar nepagimdei  smile.gif

Pusvalandis iki valgio smile.gif
Atsakyti
Na ka, manau ir man teks isigyti, laiko dar turiu, tai dar galvoju, ar cia gerti nuo 37 sav. ar prasidejus veiklai... Nuvaziuosiu, nusipirksiu, o tada ir nuspresiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2010 09 23, 19:31)
as irgi saviskes siaip paklausiau ka ji mano, nors jau tutejau ir zinojau, kad tikrai gersiu biggrin.gif bet ji man pasake, kad is homeopatiniu stebuklu nesitikek, bet jei paciai bus geriau, tai gerk rolleyes.gif o as vistiek sau slapta stebuklo imsiu ir tikesiuos biggrin.gif

Stebuklų ir be žirniukų galima tikėtis...ir net būna. Greičiausiai ne ką rečiau nei "su žirniukais". Tos "šiuolaikinės" gimdyvės...visą pasitikėjimą dėl sklandaus gimdymo sudeda į abejotinos vertės žirniukus. Kuo toliau, tuo naiviau...
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2010 09 27, 19:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 09 27, 19:14)
Stebuklų ir be žirniukų galima tikėtis...ir net būna. Greičiausiai ne ką rečiau nei "su žirniukais".  Tos "šiuolaikinės" gimdyvės...visą pasitikėjimą dėl sklandaus gimdymo sudeda į abejotinos vertės žirniukus. Kuo toliau, tuo naiviau...
user posted image

zirniukai tai tik viena is priemoniu prisidedanti prie sklandaus gimdymo, o ne visa viltis.
Del "abejotinos vertes" tai daug apie ka galima taip pasakyti, kad ir "akuserinis gelis" kuris neva padeda lengviau pagimdyti, tik tas malonumas kainuoja geeeeerokai daugiau, apie 350 lt, o jis tera viso labo liaudiskai tariant tik lubrikantas, ir netgi ne vaistas doh.gif mano GN sake tikrai negaliu pasakyti kad jis padeda schmoll.gif
nes gimdyme svarbiausia yra atsidarymas, o ne isstumymas, kuris trunka salyginai labai trumpai lyginant su atsidarymo periodu.

Zirniukai kas kita, jie pagreitina atsidaryma, ir susvelnina skausma, butent to ko ir reikia thumbup.gif

cia mano asmenines isvados, remiantis sudedamuju daliu aprasymu smile.gif
Taip kad as uz zirniukus smile.gif
Atsakyti
Na sugundet ir jus mane su tais zirniukais, bet kaip man juos parsisiusti i Uk ax.gif laiko tai dar yra nemazai
Atsakyti
smile.gif+2010 09 27, 19:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 09 27, 19:14)
Stebuklų ir be žirniukų galima tikėtis...ir net būna. Greičiausiai ne ką rečiau nei "su žirniukais".  Tos "šiuolaikinės" gimdyvės...visą pasitikėjimą dėl sklandaus gimdymo sudeda į abejotinos vertės žirniukus. Kuo toliau, tuo naiviau...
user posted image

Na nežinau, ką jūs išbandėte (jei išvis gimdėte), bet iš savos patirties galiu pasakyti - aš už natūralų gimdymą. Bet jei yra žolelių, kurios gali padėti, kodėl gi nepanaudojus to? Vartojau šiuos žirniukus likus gal savaitei iki gimdymo. Ir kaklelis darėsi puikiai, gydytoja net nustebo, kaip per trumpą laiką pilnai atsidarė. Rekomendavau juos savo draugei, kuriai per pirmą gimdymą visiškai neatsivėrė kaklelis, darė CP. Ir ką - antrajame puikiai atsivėrė, labai greitai. Nemažai man žinomų mamų juos vartojo ir daugelis pagimdė gana greitai. Buvo tik vienas CP - nors ir atsivėrė kaklelis, bet gyd nustatė, kad per siauras dubuo...
Planuoju ir prieš antrą gimdymą juos vartoti ax.gif
Atsakyti
vat man ir keista, kai peikia tos, kurios nebande...aisku, vieni tiki, kiti ne, bet negali teigti, kad tikrai neveikia, jei nieko apie tai nezinai rolleyes.gif o pasiskaicius nuomones ir patirtis tu, kurios jau bande ir zino, ka sako, visai kita nuomone isgirsti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2010 09 25, 08:49)
senamiesty, muziejaus vaistinej, temoj buvo pakartota daaaug kartu mirksiukas.gif

Kur ta vaistine yra, gal tiksliau butu galima suzinoti?
Atsakyti
Muziejaus vaistinė, homeopatijos vaistinė
Rotušės a. 2-3/Raguvos g. 10a, Kaunas
Tel.: (8 37) 221602

Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2010 09 29, 17:46)
Muziejaus vaistinė, homeopatijos vaistinė
Rotušės a. 2-3/Raguvos g. 10a, Kaunas
Tel.: (8 37) 221602

aciu uz info, bet radau kur ir daugiau vaistiniu juos pardavineja. tad uzsisakiau Savanoriu pr.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2010 09 29, 18:34)
aciu uz info, bet radau kur ir daugiau vaistiniu juos pardavineja. tad uzsisakiau Savanoriu pr.

O koks tikslesnis adresas Savanoriuose ir kurioje vietoje?

Butinai reikia uzsisakyti, nuvaziavus neturi pasigamine?
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2010 09 28, 18:22)
Na sugundet ir jus mane su tais zirniukais, bet kaip man juos parsisiusti i Uk ax.gif  laiko tai dar yra nemazai

As paprasiau, kad man giminaite, gyvenanti Kaune nupirktu ir atsiustu mirksiukas.gif
Atsakyti