Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 05, 00:29)
Taip ir vadinasi " Kompleksas gimdymui skatinti" taip parasyta ant buteliuko  4u.gif

Pakenkti neturėtų, taigi reiks išbandyti - kaip tik spėsiu dar. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 11 02, 15:46)
KMUK vaistinei per pora valandų padaro jei užsakau neveliau kaip po 16h  smile.gif

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 02, 17:57)
Nu jo, jums jau laikas gimdyti  thumbup.gif  thumbup.gif . Man vat neaisku kada reikia pradeti jas gerti??? Skambinau i vaistine tai man pasake kad 5 dienas pries gimdymo termina.... bet kitur girdejau kad jau men. pries reikia pradeti gerti...

Taigi nespejau zirneliu isgerti smile.gif
Vyras uzsake, o po puses paros jau savo klaicka turejome.

Beje, jei kas norite tu zirniuku, tai galiu atiduoti.
Rasykite az.
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2009 11 05, 12:25)

Beje, jei kas norite tu zirniuku, tai galiu atiduoti.
Rasykite az.

Sveikinam su dukriuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Atsakyti

QUOTE(Emilė @ 2009 11 05, 10:36)
Pakenkti neturėtų, taigi reiks išbandyti - kaip tik spėsiu dar.  biggrin.gif

lauksim atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2009 11 05, 18:25)
lauksim atsiliepimu smile.gif

OK. wink.gif Ilgai jau nereiks laukti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2009 11 05, 12:25)

Pasirodo tikrai veikia biggrin.gif ,net gerti nereikejo thumbup.gif .
Reiks ir man kitam kartui pasirupinti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 11 06, 23:28)
Pasirodo tikrai veikia  biggrin.gif  ,net gerti nereikejo  thumbup.gif  .
Reiks ir man kitam kartui pasirupinti  smile.gif  .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blush2.gif O dar ir tokių pasirodo būna...
Atsakyti
o Vilniui homeopatinej vaistinej gal irgi buna? kazkaip susidomejau ax.gif
Atsakyti
nesijuokit 4u.gif , tie žirneliai yra is tikro geri thumbup.gif Mano draugė kai gimdė tai akuserė jai tu zirneliu davė kas puse val po 3-5 nes gimdos kaklelis buvo sakė labai spazminis, ir iki ryto sake kazi ar pasigimdys doh.gif tai tuos zirniukus ciulpė po liezuviu 2 valandas ir po to tuoj gimdė ir sakė kad nelabai net skaudėjo bigsmile.gif tai tikrai tiesa, nes jos g kaklelis buvo konizuotas nu super ta homeopatija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina30 @ 2009 11 21, 17:08)
nesijuokit 4u.gif , tie žirneliai yra is tikro geri thumbup.gif Mano draugė kai gimdė tai akuserė jai tu zirneliu davė kas puse val po 3-5 nes gimdos kaklelis buvo sakė labai spazminis, ir iki ryto sake kazi ar pasigimdys doh.gif  tai tuos zirniukus ciulpė po liezuviu 2 valandas ir po to tuoj gimdė ir sakė kad nelabai net skaudėjo bigsmile.gif tai tikrai tiesa, nes jos g kaklelis buvo konizuotas nu super ta homeopatija bigsmile.gif

Geras thumbup.gif thumbup.gif, as zirnelius jau turiu, tai nuo 38 sav. pradesiu gerti. Po gimdymo butinai parasysiu atsiliepimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 21, 18:17)
Geras  thumbup.gif  thumbup.gif, as zirnelius jau turiu, tai nuo 38 sav. pradesiu gerti. Po gimdymo butinai parasysiu atsiliepimus  4u.gif  4u.gif

Taip , galiu tik pritarti, kad geri tie žirneliai, jie veikia kaip spazmus nuimantys, išbandytas reikalas :bigsmile:Apie jų vartojimą, kol nėra gimdymo veiklos tai neturiu duomenų, bet kai jau atsiranda normalūs sąrėmiai, tai liuks reikalas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokam-galim: 21 lapkričio 2009 - 18:53